17 sept. 2024 | 14:03

Povestea lui Bogdan, un exemplu pentru toți românii. De ce este special pompierul care a mers la Galați în sprijinul celor năpăstuiți de inundații

Social
Povestea lui Bogdan, un exemplu pentru toți românii. De ce este special pompierul care a mers la Galați în sprijinul celor năpăstuiți de inundații
„Bogdan a ales să se alăture echipajelor de salvatori din toată țara și să plece în Galați”

În aceste zile, când cel puțin două județe din estul României sunt devastate de ciclonul Boris, avem parte de momente pline de emoție și cu adevărat eroice. Este și povestea lui Bogdan, un exemplu pentru toți românii. În cele ce urmează vom afla și de ce este special pompierul care a mers la Galați în sprijinul celor năpăstuiți de inundații.

Ciclonul Boris a devastat teritorii întregi din România

În ultimele zile România se confruntă cu una din cele mai devastatoare perioade, iar conform specialiștilor se întâmplă odată la 100 de ani.

Într-o singură noapte localități întregi din județul Galați au fost devastate de viiturile provocate de căderile masive de apă, ca urmare a apariției Ciclonului Boris care s-a abătut asupra României.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, 14 septembrie, în județul Galați oamenii s-au trzit luați de ape, iar bilanțul până la acest moment vorbește de cel puțin șapte persoane decedate, unde apele s-au retras de la sfârșitul săptămânii.

Povestea lui Bogdan, un exemplu pentru toți românii

În toată această dramă a locuitorilor de aici au apărut și eroii momentului, oameni simpli care au decis să pună umărul la ajutorarea celor rămași fără nimic.

Printre ei se numără și Bogdan, un pompieri de 43 de ani. Conform celor de la IGSU, pompierul în vârstă de 43 de ani a decis să facă parte din echipele de salvatori care se luptă și în aceste zile cu dezastrul provocat de Ciclonul Boris în județul Galați.

Conform autorităților locale, și la această oră este stare de alertă în județele Galați și Vaslui. Bogdan Gore a decis să meargă în mijlocul prăpădului și să dea o mână de ajutor.

De ce este special pompierul care a mers la Galați în sprijinul celor năpăstuiți de inundații

Având în vedere că astăzi este ziua în care Bogdan Gore își sărbătorește ziua de naștere, cei de la IGSU au decis că este momentul să-l amintească, mai ales pentru faptul că, deși se afla în zilele sale libere, a decis să facă parte din echipele care încearcă să-i ajute și salveze pe cei aflați acum la ananghie.

„El este Bogdan… Astăzi împlinește 43 de ani și îi urăm, din suflet, LA MULȚI ANI!

Bogdan a ales să se alăture echipajelor de salvatori din toată țara și să plece în Galați, în sprijinul celor năpăstuiți de inundații, deși ar fi fost tura lui liberă și ar fi trebuit să fie sărbătorit de familie, de soție, de fetiță… Sunt mândre de el și l-ar fi vrut, astăzi, numai pentru ele, să taie tortul surpriză…dar sunt conștiente că oamenii au nevoie de ajutorul lui.

La mulți ani, plutonierului adjutant Bogdan Gorce de la ISU Suceava! Îl felicităm pentru tot ceea ce face pentru semeni!”, scrtiu cei de la IGSU pe pagina de Facebook.

Povestea lui Bogdan, un exemplu pentru toți românii. De ce este special pompierul care a mers la Galați în sprijinul celor năpăstuiți de inundații

(foto: IGSU / Facebook)

Genul acesta de eroism scoate în evidență, încă odată, faptul că oamenii pot demonstra că, în situații de o asemenea amploare pot fi, în cele din urmă, eroi fără voie.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Ungaria pune stop la graniță. Ungurii vor să schimbe regulile în UE. Anunț de la Budapesta
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro