12 sept. 2024 | 11:16

Mesajul emoționant al lui Mihai Morar despre revenirea Adelinei Chivu în televiziune: ”Bucuros că prezentăm împreună X Factor!”

Monden
Mesajul emoționant al lui Mihai Morar despre revenirea Adelinei Chivu în televiziune: ”Bucuros că prezentăm împreună X Factor!”

Mihai Morar și Adelina Chivu sunt prezentatorii noului sezon X Factor România. Vestea i-a luat prin surprindere pe fanii emisiunii, iar cei doi spun că abia așteaptă să înceapă show-ul. Ce i-a transmis Morar Adelinei Chivu, la scurt timp după ce s-a aflat că prezintă emisiunea împreună.

Ce spune Mihai Morar despre Adelina Chivu, colega lui de la X Factor

Adelina Chivu revine în televiziune, după 16 ani de pauză. Soția lui Cristi Chivu se întoarce la meseria ei de bază și va prezenta, toamna aceasta, X Factor la Antena 1, împreună cu Mihai Morar. Gazda matinalului de la Radio ZU a postat un mesaj emoționant pe Facebook, în momentul în care le-a dat fanilor vestea că Adelina Chivu se alătură echipei X Factor.

”Bine ai revenit după 16 ani, Adelina Chivu ! Bucuros că prezentăm împreună noul X Factor Romania.

Cred că avem multe în comun: născuți cam în același timp, aceeași copilărie, aceeași pasiune pentru jurnalism încă de mici, am venit cam în același timp să cucerim Bucureștiul, foști colegi de Antenă, am știut să facem doar fete (iar asta e o știință) și multe piese în comun în playlist-urile personale…

Iar din toamna asta ne va lega și X FACTOR. Bine că te-ai întors. E treabă bună și multă aici!”, a scris Morar, pe rețelele de socializare.

Cei doi se cunosc de mulți ani și au fost colegi în Antena în trecut. Acum, publicul va avea ocazia să îi vadă prezentând împreună unul dintre cele mai de succes concursuri de talente.

”Sunt încântat să prezint noul X Factor alături de Adelina şi vă promitem că împreună vom aduce emoţia şi poveştile extraordinare ale concurenţilor în casele telespectatorilor. Noi ne cunoaştem de ani buni, am fost colegi în Antena, încă de la începuturile noastre, aşa că putem vorbi deja din categoria ‘pe vremea noastră’”, a mai spus Morar.

Adelina Chivu, despre provocarea X Factor

La rândul ei, Adelina Chivu a transmis un mesaj și a spus că este nerăbdătoare să revină în televiziune, după o pauză lungă, în care s-a dedicat familiei.

”După 16 ani în care am stat departe de meseria mea şi m-am bucurat de familie, am ales să mă întorc la Antena 1, să prezint împreună cu Mihai cel mai important proiect de muzică şi televiziune din lume.

X Factor combină în cel mai fericit mod două dintre pasiunile mele: poveştile de viaţă ale oamenilor şi muzica, fără de care eu nu pot să trăiesc.

Deşi nu mă gândeam că drumul meu va mai fi sinonim cu televiziunea, iată că niciodată nu poţi să spui niciodată şi că toate femeile se pot întoarce la pasiunile lor chiar şi după o perioadă mai lungă sau mai scurtă în care se dedică familiei.

Natalia şi Anastasia, fetele mele, sunt fane absolute ale X Factor şi abia aşteaptă şi ele să vadă versiunea românească.

Sunt fericită să revin într-o echipă cu oameni care au atât de multă experienţă în muzică şi televiziune, alături de concurenţi talentaţi, care abia aşteaptă să fie descoperiţi şi în faţa unui public care iubeşte spectacolul!”, a spus Adelina Chivu, pentru Antena 1.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Ungaria pune stop la graniță. Ungurii vor să schimbe regulile în UE. Anunț de la Budapesta
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro