08 sept. 2024 | 16:56

Filmele românești de pe Netflix pe care trebuie să le vezi în toamna lui 2024. Te vei distra copios

Utile
Filmele românești de pe Netflix pe care trebuie să le vezi în toamna lui 2024. Te vei distra copios

Dacă vrei să te distrezi cu câteva filme în aceasta toamnă, în rândurile de mai jos vei găsi cele mai bune titluri. Iată ce poți urmări alături de familie și prieteni! Filmele românești de pe Netflix pe care trebuie să le vezi în toamna lui 2024!

Tati Part-Time

Iustin, interpretat de Alex Bogdan, este un avocat dedicat care și-a modelat întreaga carieră și viață profesională în jurul visului său de succes, fiind dispus să facă aproape orice compromis necesar pentru a-l atinge. Totuși, această traiectorie aparent perfectă este amenințată de apariția bruscă a Mayei, fina sa de 8 ani, interpretată de Eva Măruță.

Iustin descoperă cu surprindere că va trebui să aibă grijă de Maya, chiar dacă nu are nicio experiență în a se ocupa de copii și nu se simte deloc pregătit pentru această responsabilitate. Viața lui Iustin este complet dată peste cap, iar Maya, la rândul ei, nu pare deloc entuziasmată de acest nou rol de „tată part-time”. Întrebarea rămâne: va reuși Iustin să facă față acestei provocări neașteptate și să se adapteze la acest tip de părinție pe care nu îl cunoaște deloc?

Complotul bonelor

Virgil este un afacerist român extrem de realizat, având un succes remarcabil în domeniul său profesional. Cu toate acestea, viața sa sentimentală nu reflectă aceeași strălucire.

După trei căsătorii eșuate, Virgil s-a trezit cu nouă copii, pe care îi îngrijeşte cu ajutorul a trei bone. Astăzi, el se află din nou într-o stare de îndrăgostire și este gata să le prezinte copiilor săi noua femeie din viața lui, pe Valentina. Totuși, copiii au o altă idee, pe care o propun în mod surprinzător: ei doresc să-l vadă căsătorit cu una dintre bone.

Miami Bici 2

Doi antreprenori care nu au avut noroc în afaceri decid să părăsească Miami și să se stabilească în Los Angeles în căutarea unei noi șanse profesionale. Însă, din păcate, încercarea lor de a începe o nouă aventură de afaceri se transformă rapid într-un coșmar.

Conform unui context imprevizibil și plin de surprize, cei doi se găsesc implicați într-un conflict aprig între bandele de gangsteri care își dispută controlul asupra orașului. Astfel, dintr-o simplă căutare a succesului profesional, antreprenorii se trezesc prinși într-o rețea complicată și periculoasă de crime și rivalități, care le pune viețile în pericol și le testează abilitățile și curajul într-un mod cu totul neașteptat.

Ramon

Viața liniștită și previzibilă a lui Ramon suferă o schimbare dramatică atunci când decide să-și urmeze iubita în București. Căutând să-și consolideze relația și să împărtășească momente importante împreună, Ramon nu se aștepta ca această decizie să-l arunce într-o serie de evenimente neașteptate și complicate.

Dintr-o întâmplare ciudată, Ramon ajunge să fie considerat principalul suspect în cazul unui jaf spectaculos, numit „jaful secolului”, care a zguduit orașul. Astfel, ceea ce ar fi trebuit să fie o aventură romantică în capitala României se transformă într-o confruntare tensionată cu autoritățile și cu o rețea complicată de infractori, pusă la cale în jurul unui furt grandios.

Băieți deștepți

Trei polițiști care sunt cunoscuți pentru lipsa lor de competență se află într-o situație critică, fiind pe cale să-și piardă locurile de muncă din cauza performanțelor lor sub standarde.

Conștienți de gravitatea situației lor și de presiunea de a-și salva carierele, aceștia se angajează într-o misiune disperată pentru a prinde un traficant de droguri nemilos, care le-a fost de mult timp o țintă. În încercarea de a-și demonstra valoarea și de a evita concedierea, polițiștii se implică într-o serie de operațiuni și investigații complexe, care le pun la încercare atât abilitățile profesionale, cât și creativitatea.

Filmele românești de pe Netflix pe care trebuie să le vezi în toamna lui 2024.

Filmele românești de pe Netflix pe care trebuie să le vezi în toamna lui 2024.

Două inimi

O tânără artistă, care compune și interpretează propria muzică, își pierde caietul cu versuri înainte de o întâlnire extrem de importantă pentru cariera ei. Situația devine tensionată și complicată atunci când descoperă că acest caiet a ajuns în mâinile unui cunoscut star al muzicii rap, care pare să fi fost responsabil pentru dispariția sa.

Un pas în Urma Serafimilor

Un tânăr adolescent pătrunde cu mare entuziasm într-un seminar, așteptând să descopere un mediu de învățare inspirator și idealist. Însă, spre dezamăgirea sa, observă că aspirațiile colegilor săi și ale preotului seminarist sunt fundamentate pe interese personale, manipulare și corupție. În loc să întâlnească idealuri de puritate și devoțiune, se confruntă cu o realitate în care puterea, oportunismul și comportamentul imoral sunt dominante.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro