03 sept. 2024 | 18:34

Gina Pistol și-a călcat pe inimă și a spus adevărul despre părinții lui Smiley. Ce nu a mai dezvăluit până acum despre socrii ei

Monden
Gina Pistol și-a călcat pe inimă și a spus adevărul despre părinții lui Smiley. Ce nu a mai dezvăluit până acum despre socrii ei
Gina Pistol si-a calcat pe inima si a spus adevarul despre parintii lui Smiley

Gina Pistol și-a călcat pe inimă și a spus adevărul despre părinții lui Smiley. Acum s-a aflat ce relație are cu socrii săi, însă și soacra sa și-a spus părerea despre nora ei celebră. Vezi în rândurile de mai jos declarațiile.

Gina Pistol și-a călcat pe inimă și a spus adevărul despre părinții lui Smiley

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Chiar dacă la începutul relației, cei doi s-au ferict de ochii lumii cât de mult au putut, într-un final pandemia de coronavirus i-a dat de gol, deoarece cei doi amorezi s-au izolat împreună, la domiciliul cântărețului.

Ei, anii au trecut, iar în peisaj a apărut și Josephine, superba lor fiică. În 2023, cei doi și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii religioase ca în filme, iar petrecerea a fost una de pomină, într-o locație de vis. Gina Pistol a cam evitat să vorbească despre relația pe care o are cu părinții spțului său, însă acum a ”dat din casă”. Citește și Gina Pistol a explicat clar de ce nu vrea să o expună pe fiica ei: “De ce să-i fac asta copilului meu”. Ce reguli i-a impus lui Josephine

”Ei nu se bagă în treburile noastre”

Blondina a spus că apreciază la ei faptul că nu încearcă să se bage în întreburile lor, iar ea și Smiley fac la fel. În plus, găsește oricând sprijin din partea lor atunci când are nevoie de o mănă de ajutor.

„E o relația normală, o relație faină. Ei nu se bagă în treburile noastre, noi nu ne băgăm, adică fiecare familie este cu dinamica. Sunt acolo când avem nevoie de susținere și sprijin și mi se pare că avem o relație sănătoasă. Noi ne știam așa, mă știam cu părinții lui dinainte să încep relația cu Andrei. Eu arăt doar oamenilor de lângă mine ce fel de om sunt, restul fiecare să înțeleagă ce vrea.

Și cred că un pic le-a fost așa, că nu știau exact ce hram port, dar văzând cum mă ocup de casă și de copilul lor și de nepoata lor acum, cred că nu au ce să zică, nu au cu ce să se plângă”, a spus Gina Pistol, într-un interviu pentru Ciao.ro.

Și mama lui Smiley și-a exprimat părerea despre nora ei. Aceasta a spus că, momentan, are o relație bună cu nora sa și că își dorește ca pe viitor relația lor să devină una și mai apropiată. Citește și Soacra lui Ianis Hagi, apariție de senzație la nuntă. Liliana Tănase a atras privirile ca un magnet FOTO

„Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este, nu trăiește cu noi, ca să pot să fac mărturisiri de genul acesta. Deocamdată, ne înțelegem foarte bine și îmi doresc să fim mamă și fiică”, a spus Ioana Maria, mama lui Smiley.

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Alina Sorescu și Alex Ciucu au stat ore bune la tribunal! Artista, prima reacție: „Sunt încrezătoare că decizia va fi în beneficiul fetelor”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
S-a rupt coaliția. Lovitura dată Ciucă l-a năucit pe Ciolacu
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
România a pierdut un monstru sacru. A fost cel mai iubit actor: A avut mare succes la doamne!
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Mai mult decât fantastic e doar Tantastic Studio! Servicii premium de bronzare la solar Pipera
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro