02 sept. 2024 | 17:27

Christina Aguilera nu mai arată așa cum o știai. La 43 de ani, artista a slăbit atât de mult încât fanii nu o mai recunosc FOTO

Monden
Christina Aguilera nu mai arată așa cum o știai. La 43 de ani, artista a slăbit atât de mult încât fanii nu o mai recunosc FOTO
Christina Aguilera, de nerecunoscut

Christina Aguilera a captat atenția presei recent, după ce a apărut pe coperta revistei *Paper* într-un pictorial îndrăzneț, care a scos în evidență transformarea sa fizică și noua atitudine față de carieră.

Schimbare radicală pentru Christina Aguilera

La 43 de ani, artista a pozat topless, dezvăluind o siluetă impresionantă, după ce a slăbit 18 kilograme. Această schimbare a generat speculații în media, însă vedeta a preferat să pună accentul pe mesajele de autoacceptare și încredere în sine.

Fotografiile, realizate de Erica Devin Snyder, o prezintă pe Christina într-o ipostază provocatoare, purtând doar o pălărie maro tricotată, lenjerie neagră și ciorapi din plasă, iar pentru copertă, și-a acoperit bustul cu brațul, într-o mișcare care simbolizează redefinirea sa artistică. Detaliile fine, precum unghiile lungi nude și buzele bronzate, au completat look-ul rafinat al vedetei, subliniind o imagine a puterii și eleganței.

În interviul pentru „Paper”, Aguilera a discutat despre evoluția sa personală și profesională, subliniind că a intrat într-o nouă etapă a vieții.

„Există o nouă eu care a crescut și este gata să apară”, a declarat artista, evidențiind că transformarea nu este doar de ordin fizic, ci reflectă o profundă schimbare interioară. Artista a precizat, de asemenea, că integritatea rămâne o prioritate în tot ceea ce face: „Nu voi fi niciodată parte a lumii creative într-un mod care să-mi pună în pericol propria integritate”.

Mulți o acuză pe vedetă că a folosit medicamente pentru a slăbi

Pe fondul acestei transformări, au apărut speculații legate de utilizarea medicamentului Ozempic pentru pierderea în greutate, însă Christina nu a oferit comentarii directe pe acest subiect, preferând să se concentreze pe mesajul de acceptare de sine. În trecut, Aguilera a vorbit deschis despre dificultățile legate de imaginea corporală și despre presiunile industriei muzicale, menționând că fluctuațiile sale de greutate au fost frecvent criticate.

„Am urât să fiu super slabă”, a recunoscut ea într-un interviu anterior, explicând că a început să aprecieze și să iubească noile sale forme.

Cariera Christinei Aguilera a luat avânt la o vârstă fragedă, când a participat la emisiuni precum *Star Search* și *The All-New Mickey Mouse Club*, iar debutul său muzical din 1999 i-a asigurat o ascensiune fulminantă în topurile internaționale. De-a lungul timpului, artista a rămas fidelă valorilor sale, evitând să se conformeze standardelor impuse de alții.

În interviul acordat revistei, ea a subliniat că nu pune faima pe primul loc și că prioritatea sa rămâne dragostea pentru muzică și creativitate.

„La sfârșitul zilei, nu mă iau atât de în serios pe mine și faima. Sunt în asta pentru dragoste și creativitate și pentru modul în care mă pot conecta și, sper, să răspândesc mesaje”, a afirmat Aguilera.

Parteneri
Unde se află mâna Sfântului Ciprian. Se sărbătorește pe 2 octombrie și este cunoscut ca izbăvitorul de vrăji și blesteme
Redactia.ro
Taxă nouă pentru cei care locuiesc la bloc și au centrală termică. Măsura se va aplica chiar din această iarnă
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei lui
Unica.ro
Desertul perfect, de mâncat în familie. Plăcintă de bezea cu lămâie
EVZ.ro
Tristan Tate și-a preluat mașinile confiscate de DIICOT! Cum arată 4 milioane de euro returnate
Spynews
O nouă taxă în România. O vor plăti toți la Primărie din 1 ianuarie. Se depune și declarație lunară
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
O TAXĂ NOUĂ pe capul românilor. PLĂTESC cei care STAU LA BLOC
Mediaflux
“Domnul are poză cu familia, eu sunt măritată și gravidă”. Artistă din România, deranjată de mesajele pe care le primește de la pretendenți. Cum îi pune la punct | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Eric Berinde își vedea viitorul alături de Cristina Rotaru.“Am fost la ea acasă"
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro