06 sept. 2024 | 14:00

Horoscop 9-15 septembrie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care va avea parte de bani și alte câștiguri VIDEO EXCLUSIV

Horoscop
Horoscop 9-15 septembrie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care va avea parte de bani și alte câștiguri VIDEO EXCLUSIV
Horoscop 9-15 septembrie 2024 cu Mariana Cojocaru

Horoscop 9-15 septembrie 2024 este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Azi vom afla ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în luna septembrie 2024.

Horoscop 9-15 septembrie 2024

Soarele progresat prin cel de-al doilea decan al Fecioarei va face opoziție cu Saturn retrograd, deci un aspect demn de luat în considerație. Marte în Rac, unde arma războinicilor meșter va fi cleștele, patentul, cheia franceză, anunță o perioadă foarte bună pentru meșteri, cu bani și câștig pe măsura gradului lor de profesionalism.

Greaua conjuncție Lilith, karmă negativă, e datorită prezenței lui Venus, care va scoate la lumină secrete grele de alcov. Ne vor lăsa mască, pe mulți dintre noi. Acest aspect susține artiștii, oferindu-le muze grele, inspiraționale. Ele se vor materializa în bani și câștiguri culturale.

Berbec / Ascendent Berbec

Cuvânt cheie: pasiune sau, pentru alții, iubire. Ca să fim în trend cu aceste cuvinte cheie, avem și fluturi în stomac la tineri. Încercări, probe de foc la căsătoriți, acolo unde lucrurile stau diferit. E vorba de iubiți, amanți, amantlâcuri. Cât foc trebuie să fie acolo, cât de fierbinte este situația? Cum vă pot agita pe voi aceste situații? Ori sunt interesante, ori sunt foarte complicate și vă pun inima pe jar.

Horoscop 9-15 septembrie 2024. Taur / Ascendent Taur

Veștile previzionale sunt legate, în săptămâna ce vine, de copii. Ele mai pot veni de la copii, de la nepoți. Atenție maximă la cei care lucrați în domenii cu grad de risc. Trebuie să aveți echipament de siguranță, să parafați lucruri, să faceți instructajul. Alții vor trebui să aibă atenție mare, ochii mari acolo unde există risc de accidente, de electrocutare etc. Atenție dacă vin meșterii să vă repare ceva. Cei care se știu cu afecțiuni cronice, trebuie să fie foarte atenți la sănătate.

Gemeni / Ascendent Gemeni

Destinul vostru este între alb și negru, atunci când vorbim de sentimente, de familie, de rude. Câștiguri apar la vindecătorii zodiei și la artiști. Probleme la cei cu profesii care țin de copii, examene, dascăli, agitație mare. Sperăm să fie cu rost și cu folos! Anumite aspecte țin de Saturn retrograd și lucruri care nu trebuie luate în derâdere. Cei care au relații solide, sentimentale, sau relații noi pot răsufla ușurați. Cei care au intrat în relații care deja ridicau anumite semne de întrebare trebuie să vadă, să afle dedesubturile. De ce au ales așa, ce este în spate, ce anunță relația lor de ce ține de sinastrie, relația de cuplu?

Horoscop 9-15 septembrie 2024. Rac / Ascendent Rac

Intrarea lui Marte în Rac e pentru voi o sabie cu două tăișuri. În amor, acolo unde lucrurile știți cum sunt, pentru că datorită tranzitelor perioadei, acest Marte face aspect de cuadratură cu axa karmică într-o zonă destul de specială, de tranșantă. Trebuie să vă gândiți cum împăcați și capra, dar și varza. Câștiguri clare la cei harnici, vrednici, meșteri, cei care știu să dreagă tot. Sunteți favoriții astrelor, aveți o dibacitate aparte (unii dintre voi).

Leu / Ascendent Leu

Cei cu probleme stomatologice trebuie să știe că paza bună trece și marea. E timpul să luați atitudine, dar nu forțați norocul de niciun fel. Nici la locul de muncă, nici pe zona carierei și, mai ales, îngrijiți-vă! Trebuie să fiți cu ochii în patru, există risc de luxații, accidente, lovituri, atenție dacă manevrați obiecte tăioase, scule. Evitați conflictele deschise. E bine să fiți cât se poate de diplomați și de temperați. Nu turnați gaz pe foc, încercați să puneți batista unde vedeți pe cineva agitat, ca să temperați lucrurile. Este spre beneficiul vostru direct. Când există liniște, este un teren bun, fertil pentru a atrage profit și câștiguri. Acolo unde este conflict sau probleme cu autoritățile, justiția, lucrurile pot scăpa de sub control.

Fecioară / Ascendent Fecioară

Opoziția Soarelui cu Saturn retrograd este esențială în gândirea calculată, cu profit. Cei care se vor încăpățâna riscă să piardă, să deranjeze și, mai ales, să supere. Nu cred că vreți să vă supărați cu nimeni… Atenție mare la compatibilitățile și incompatibilitățile în dragoste, pentru că unii pot fi cu un ochi la făină și altul la slănină. Pot ieși la lumină tot felul de secrete, trebuie să vă gândiți înainte de două ori la riscuri. Cei care au relații foarte solide pun problema altfel.

Horoscop săptămânal cu Mariana Cojocaru

Balanță / Ascendent Balanță

Săptămână grea, destin pe muchie de cuțit. La unii, destin pe marginea prăpastiei. Pe cine aveți în dragoste, ce se întâmplă acolo? Unii se expun la riscuri mult prea mari sau poate iubesc „sporturile extreme”. Ține de natura fiecărui om în parte, ce și cum gândește sau atrage norocul în dragoste. Din anumite parteneriate inteligent făcute ar putea să apară beneficii, propulsări sau promovări. Rata este mică, dar este o veste bună.

Horoscop 9-15 septembrie 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Secrete de alcov se pot ascunde la unii dintre voi. Pot ieși la lumină zilele acestea. Dacă nu ați calculat din timp totul, dacă ați încălcat normele de moralitate, atenție mare la cei care se expun la astfel de riscuri. Unii sunt mari aventurieri și Scorpionii sunt cunoscuți că pot depăși chiar și Săgetătorii. Atenție mare la sănătate, pentru că așa ai cum să susți câștigurile. În zilele următoare, poate să dea bătăi de cap unor nativi. Sănătatea bună susține câștigurile pozitive. Când ceva nu e în ordine, acolo pot fi vizualizate anumite câștiguri interzise, neortodoxe.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Veți sta în cumpănă pentru că nu realizați faptul că astrele sunt organizate altfel. Sunteți foarte optimiști și încrezători, iar acest lucru este minunat. Toți vă spun de gândirea pozitivă, cum atragi norocul. Dar cu mențiunea că, în săptămâna care urmează, trebuie să alegeți bobul de neghină. Aveți capacitatea de a face lucrul acesta, important este să nu vă culcați pe o ureche și să așteptați să vină norocul spre voi. Genul de pară mălăiață în gura lui nătăfleață. Nu călcați peste cadavre, anul nu admite așa ceva. Atenție ce compromisuri vă ispitesc.

Horoscop 9-15 septembrie 2024. Capricorn / Ascendent Capricorn

În carieră, cu o mână iei acte, bani etc, cu alta plătești, achiți, rezolvi. Este săptămâna eficienței. Dacă veți știi cum să vă organizați, veți rezolva lucrurile cu eficiență maximă și de acolo apar beneficiile.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Spiritele superioare vor analiza și vor gândi înainte de a pune mâna pe ceva palpabil, la unii bănos sau vor plămădi lut, vor face exact precum olarii și îl vor transforma în aur, creație. Acolo unde spunem că sunt alchimiștii. Spiritele care încă nu au evoluat suficient sunt dezorientate, nu știu de unde să mai găsească filoane aurifere, profitabile, cu câștig.

Horoscop 9-15 septembrie 2024. Pești / Ascendent Pești

Opoziția lui Saturn retrograd din constelația dvs. cu Soarele din Fecioară vă somează să vă decideți. Dacă sunteți indeciși, trebuie să căutați niște decizii corecte, coerente și să nu vă plângeți de milă. Trebuie să acționați cumva. În conformitate cu ceea ce este înscris pe astrograma generală și personală… Ideea este că trebuie să realizați cum orientați busola ca să găsiți o cale corectă pentru identificarea unor soluții coerente de ieșire din situația asta nu foarte confortabilă. Dar voi sunteți isteți, nu ne facem griji.

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri și de pe Facebook Vocea.biz.
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro