24 aug. 2024 | 18:58

Oana Roman a găsit fotografii secrete cu mama ei din tinerețe. Le-a publicat de dorul pentru Mioara Roman: “Cea mai minunată femeie”

Monden
Oana Roman a găsit fotografii secrete cu mama ei din tinerețe. Le-a publicat de dorul pentru Mioara Roman: “Cea mai minunată femeie”
Cum arata Mioara Roman in tinerete

Mioara Roman, mama celebrei Oana Roman, a fost o personalitate cunoscută în România nu doar datorită legăturilor sale familiale, ci și pentru cariera sa impresionantă și eleganța cu care s-a remarcat de-a lungul anilor. În tinerețe, Mioara Roman era o femeie de-o frumusețe rafinată, care atrăgea privirile prin stilul său sofisticat și atitudinea demnă. Imaginile postate de fiica ei, Oana Roman, dovedesc asta.

Mioara Roman, eleganță și distincție în tinerețe

Au trecut șase luni de când Mioara Roman s-a stins din viață. Fiica ei, Oana, este copleșită de dorul mamei sale, iar azi (n.r. – sâmbătă, 24 august 2024) a găsit mai multe poze din tinerețea Mioarei Roman.

Vineri, 23 august 2024, s-au împlinit șase luni de când a murit Mioara Roman. Oana Roman nu-și găsește liniștea și adeseori sunt momente în care se simte copleșită de dorul mamei sale. Azi, vedeta a găsit o cutie cu mai multe fotografii în care apare și Mioara Roman, despre care spune că a fost un om deosebit.

Pe Instagram, Oana Roman a publicat o serie de poze cu mama ei. Într-una din imagini, Mioara Roman apare cu bunica și sora mamei. De asemenea, vedeta a postat și câteva ipostaze din vacanțele petrecute pe litoralul de la noi, dar și din străinătate. Cu această ocazie, Oana și-a adus aminte că mama ei era mereu o femeie aranjată, iar atunci când mergea pe plajă, nu îi lipsea niciodată pălăria sau turbanul (vezi GALERIA FOTO).

„Am găsit o cutie cu poze de-ale mamei… Cea mai minunată femeie. Cât de multe am învățat de la ea. Era mereu impecabilă, aranjată și elegantă, dar naturală și firească”, a scris Oana Roman în mediul online.

O viață dedicată studiului și carierei

Născută pe 19 aprilie 1940 în Ploiești, Mioara Roman (născută Georgescu) a fost dintotdeauna o femeie inteligentă și ambițioasă. Ea a studiat la Facultatea de Filologie din cadrul Universității din București, unde a urmat cursuri de limbi străine, specializându-se în limba arabă. După finalizarea studiilor, și-a început cariera ca profesor universitar, devenind cunoscută pentru competențele sale academice și profesionalismul de care a dat dovadă.

Mioara Roman a avut o carieră de succes ca profesor și expert în limba arabă. De-a lungul anilor, fosta soție a lui Petre Roman a participat la numeroase proiecte culturale și a avut o influență semnificativă în promovarea culturii și limbii arabe în România. Cunoașterea profundă a acestei limbi orientale au făcut-o să devină o figură respectată în mediul academic și diplomatic.

În tinerețe, Mioara Roman impresiona prin frumusețea ei clasică și eleganța desăvârșită. Avea un stil vestimentar rafinat, marcat de alegeri vestimentare demne de o femeie cu gusturi sofisticate. Ea îmbina într-un mod armonios piesele vestimentare clasice cu accesorii fine, completându-și astfel ținutele într-o manieră distinctă.

Fotografiile din acea perioadă o arată pe Mioara Roman ca pe o tânără atrăgătoare, cu trăsături frumoase și o alură grațioasă. Părul său aranjat impecabil și ținutele bine alese subliniau eleganța și rafinamentul său. Indiferent de eveniment sau ocazie, ea emana o prezență distinsă și sigură, ceea ce a făcut-o să fie remarcată în cercurile sociale și culturale ale vremii.

Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
A murit un cunoscut milionar român. Om de afaceri controversat
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
Ungurii voiau să îngenuncheze Transilvania. Ce plănuia Ungaria în inima României
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
PENSIILE se MAJOREAZĂ din NOU de la 1 IANUARIE! BOLOȘ a anunțat: FONDURILE au FOST ASIGURATE
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro