20 aug. 2024 | 09:28

Prin ce necaz trece Anamaria Prodan. A văzut negru în fața ochilor când a primit vestea: „Să-i fie rușine lui Reghecampf”

Monden
Prin ce necaz trece Anamaria Prodan. A văzut negru în fața ochilor când a primit vestea: „Să-i fie rușine lui Reghecampf”
Prin ce necaz trece Anamaria Prodan

Anamaria Prodan ar putea să își piardă locuința, deoarece Laurențiu Reghecampf nu a câștigat procesul împotriva lui Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, care a impus sechestru pe proprietate.

Prin ce momente trece Anamaria Prodan

Totuși, impresara are opțiunea de a cumpăra partea fostului soț din vila de la Snagov, dar aceasta implică o cheltuială de 200.000 de euro. Reamintim că tehnicianul, în vârstă de 48 de ani, s-a angajat să plătească această sumă pentru a rezilia acordul cu Universitatea Craiova atunci când a plecat în Arabia Saudită, dar nu și-a onorat promisiunea.

Prin urmare, Rotaru a impus sechestru pe o parte a vilei din Snagov, pe care o deține împreună cu Anamaria Prodan.

O familie perfectă, cum formez eu cu Ronald pentru că noi ne numim o familie, este întreruptă această fericire și liniște a noastră de procesele lui Reghe, amanta lui Reghe, circuri, care mă deranjează in fiecare secundă atunci când primesc citație.  Uită-te cine face recurs pe portal. Eu am prezentat actele. El zice: «Sunt prizonier în această căsnicie». 10 cuvinte, atât. Cine îl ține? De ce nu vine la notar? De ce nu vii ca bărbatul?  Săracul nu a avut niciodată mai multe de două case cu mine, pe care s-a pus sechestru, după cum știi, iar partea lui a fost scoasă la licitație.  Vine cineva se roagă de el să plătească datoriile făcute peste tot, de data aceasta la Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova. Nu vrea să plătească, Mihai Rotaru a câștigat procesul. Ce a făcut el în toată viața asta?! O casă în America, una la Snagov, din milioane făcute. Mă opresc aici”, a spus impresara, care a fost invitată în podcastul găzduit de Teo Trandafir.

Ce a declarat impresara despre fostul său partener

Impresara l-a criticat aspru pe Laurențiu Reghecampf, acuzându-l de lipsă de caracter și demnitate. Ea consideră că Reghecampf a ajuns într-o situație lamentabilă, cu popriri pe părțile sale din casa familiei și fără loc de muncă în fotbal. Ea îl descrie ca fiind un trădător care nu a reușit să-și păstreze familia și că a ajuns să fie disprețuit de toată lumea, având datorii și fiind implicat în procese.

„Să-i fie rușine lui Reghecampf. Așa bărbat, așa om, așa tată, în ce situație a ajuns! Ferească Dumnezeu! Un caracter oribil, un monstru de om. Să ajungi să ți se pună popriri pe părțile tale din casa familiei pe care trebuia să o lași copiilor tăi este cumplit. Nu a putut în viața lui să-și păstreze nici o familie, pe care a avut-o. Nu a avut demnitate și măreție decât când mă luptam eu cu toți pentru el. A trădat tot, începând de la soții și copii, prieteni, părinți, tot ce se putea. Astăzi a ajuns fără loc de muncă, în lumea fotbalului, râs de toți, în fața copiilor e zero barat, în fața mea nulitate. Dar, Dumnezeu ia de lângă noi tot ce este rău ! Ne este rușine de rușinea lui.  Am muncit o viață să-l duc în vârful piramidei și a ajuns în 3 ani nimeni pe drum, dator la fiecare om pe care-l cunoaște. E dat în judecată de mai toată lumea pentru recuperarea datoriilor. Rușine mondială!”, a spus impresara pentru Click!

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro