20 aug. 2024 | 08:31

Lidia Buble, schimbare de look după ce a anunțat că are probleme de sănătate. Apariția artistei, pe placul fanilor: “Prea dulce și frumoasă”

Monden
Lidia Buble, schimbare de look după ce a anunțat că are probleme de sănătate. Apariția artistei, pe placul fanilor: “Prea dulce și frumoasă”
Lidia Buble, schimbare de look după ce a anunțat că are probleme de sănătate. Apariția artistei, pe placul fanilor

Lidia Buble profită de câteva zile de relaxare și și-a surprins fanii cu un nou look. Artista a anunțat recent că se confruntă cu probleme de sănătate, iar acum a apărut pe internet purtând un accesoriu inedit. Ce i-au transmis cei care au văzut-o.

Cântăreața Lidia Buble are look nou

Lidia Buble își surprinde fanii de pe internet cu apariții care mai de care mai provocatoare. De data aceasta, artista a apărut în fotografii cu un look nou și cu un accesoriu inedit. În timp ce se află departe de agitația Bucureștiului și se relaxează, vedeta s-a fotografiat purtând ochelari de vedere. Cei care o urmăresc pe Instagram și au văzut imaginile au fost cuceriți de noul look și au copleșit-o cu aprecieri și comentarii.

”N-ai cum, jur, e prea dulce și frumoasă Lidia, cum să nu o iubești”, ”Mmmm, ce bine îți stă cu ochelari”, ”Superbă lady”, ”Minunată”, ”Ultima poză! Privirea aiaaaaa” – au fost câteva dintre comentariile primite de artistă la fotografiile publicale.

Cântăreața s-a fotografiat îmbrăcată într-un costum de baie negru, cu părul prins și cu ochelari de vedere. Lidia a ales un model de ochelari cu lentila ovală, care îi încadrează perfect fața și se potrivesc de minune cu nuanța părului.

Lidia poartă ochelari de vedere

Problemele de sănătate cu care se confruntă

În urmă cu câteva zile, Lidia Buble le mărturisea fanilor ei că are probleme de sănătate. La scurt timp după ce a participat la nunta surorii ei mai mici, cântăreața le-a povestit celor care o urmăresc pe internet că are amețeli și stări de greață.

”O să fiu foarte sinceră. Sunt puțin mai bine, tot nu sunt eu în apele mele, adică nu mă simt la capacitate maximă. Am mai luat niște fiole, mi-a dat o doamnă asistentă astăzi să iau, încă n-am făcut nimic pe venă, dar de luni încep, pentru că e cazul. Am în permanență stări de leșin și stări de vomă. Mă simt foarte slăbită. E o stare foarte ciudată pe care n-am mai avut-o de vreo opt ani”, a transmis Lidia Buble într-un InstaStory.

În trecut, artista a povestit că a avut și o boală de piele, declanșată pe fondul stresului. A avut psoriazis și a descoperit foarte greu afecțiunea, pentru că la început a primit diagnostice greșite.

”În urmă cu aproximativ 2 ani de zile pe pielea mea au început să apară niște pete foarte ciudate. Arătau ca niște eczeme roșii, de cele mai multe ori mă mâncau, se extindeau din ce în ce mai mult, îmi apăreau din ce în ce mai multe. Nu am băgat de seamă în primele luni, m-am gândit că e o alergie. Am ignorat total situația.

Am zis că este cazul să mă duc la un dermatolog să văd care e situația pentru că nu mi se părea normal ce se întâmplă cu pielea mea. Am mers la un dermatolog, mi-a prescris 2-3 creme, mi-a zis să mă dau o perioadă cu ele, mi-a dat și niște pastiluțe pentru alergii, dar nu s-a întâmplat nimic”, a povestit Lidia Buble, în urmă cu ceva timp.

 

Digisport.ro
Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă
Stirile PROTV
Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Afacerile în care David Popovici vrea să investească: „Mi-ar plăcea și mi-aș dori”! Cum vrea să-i ajute pe români
EVZ.ro
Pensie de nabab în România. Câștigă mii de euro lunar
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Președintele CCR, Marian Enache, s-a căsătorit la 70 de ani. Ce funcții importante ocupă noua sa soție
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro