19 aug. 2024 | 08:29

Zodiile care vor plânge cu lacrimi amare de la 1 septembrie 2024. Au parte de mari necazuri, toamna le aduce numai ghinioane

Horoscop
Zodiile care vor plânge cu lacrimi amare de la 1 septembrie 2024. Au parte de mari necazuri, toamna le aduce numai ghinioane
Retrogradarea lui Pluto nu este o catastrofă!

Așa cum anumiți nativi vor avea parte de noroc și fericire, se pare că vor exista anumite momente în care alți nativi vor trece prin ceva probleme, spun astrologii. Aceiași specialiști în cititul în astre spun că vom vorbi despre zodiile care vor plânge cu lacrimi amare de la 1 septembrie 2024, și care au parte de mari necazuri, iar toamna le aduce numai ghinioane. Află dacă nu cumva și zodia ta este printre ele.

Este timpul pentru introspecție și reflectare

Așa cum deja știm, astrologii ne-au atras atenția asupra unui moment extrem de important astrologic, și anume faptul că între 2 mai și 11 octombrie 2024, Pluto, planeta transformării și renașterii, frânează și devine retrograd.

Retrogradarea lui Pluto nu este o catastrofă, ci mai degrabă este o oprire anuală. Un moment în care să ne apropiem de noi înșine, pentru introspecție și reflectare asupra vârtejului de provocări și schimbări care ne-au cuprins viața în ultimul an.

Dar, într-adevăr, vor exista momente mai pune, sau mai puțin bune, pentru fiecare dintre noi. Important este să știm cum să trecem peste cele rele, deși vorbim despre zodiile care vor plânge cu lacrimi amare de la 1 septembrie 2024.

Care sunt zodiile care vor plânge cu lacrimi amare de la 1 septembrie 2024

Conform specialiștilor, între 1 septembrie și 11 octombrie, în timp ce Pluton își face ocolul retrograd, planeta se va întoarce în Capricorn pentru o ultimă lovitură, permițându-ne să reflectăm la cât de departe am ajuns și ce bagaje încă mai avem în spate.

Trecerea de la Capricorn la Vărsător ar putea fi un pic ca o lovitură de bici, trecând de la reguli stricte și birocrație la o vibrație mai liber-spirituală. Dar schimbarea este bună, nu-i așa, inclusiv pentru zodiile care vor plânge cu lacrimi amare de la 1 septembrie 2024.

Berbec

Pregătește-te, pentru că retrogradarea lui Pluto ar putea zgudui lucrurile în grupul tău. S-ar putea să vă regândiți rolul în grupul de prieteni sau să vedeți niște schimbări neașteptate în scena voastră socială.

Această retrogradare se referă la relații, rețele sociale și la acele vise mari pe care le urmărești. Așteaptă-te la unele transformări profunde în echipa ta.

S-ar putea să vă luați la revedere de la vechii prieteni care nu mai vibrează cu voi sau s-ar putea să vă simțiți atrași de noi persoane care se aliniază mai bine cu direcția în care vă îndreptați, șic are v-ar aduce, de fapt, liniște, dar și fericire toată toamna.

Leu

În timpul acestei retrogradări, pregătiți-vă pentru câteva revelații serioase în relații. S-ar putea să apară probleme legate de dinamica puterii și s-ar putea să vă confruntați cu probleme de încredere sau de intimitate.

În această perioadă este esențial să privești relațiile într-un mod nou. Ai putea asista la unele transformări majore în relațiile tale, Leu. Este un fel diferit de curățenie de primăvară, în care ai putea arunca dinamica toxică sau ți-ai putea aprofunda legătura cu cei dragi prin creștere reciprocă.

Această retrogradare se referă la ridicarea nivelului relațiilor tale și la găsirea unor modalități de a vă face loc reciproc, iar asta îți va schimba total viața.

Scorpion

Pentru că retrogradarea lui Pluto stârnește o magie serioasă în lumea ta, în timpul acestui tranzit, dinamica familiei tale și sentimentul de acasă dulce acasă ar putea suferi unele schimbări serioase, ca un proiect de renovare spirituală pentru sanctuarul tău.

Pregătește-te ca unele probleme din trecut să vină să bată la ușa ta, cerând rezolvare și vindecare. Această retrogradare este despre cultivarea și examinarea spațiului tău personal.

Așteaptă-te la transformări intense în cadrul familiei sau al situației tale de locuit. S-ar putea să simți că ești prins într-un vârtej emoțional, dar nu împinge în jos aceste sentimente complicate, mai ales că s-ar putea să ți se deschidă uși nebănuite.

Digisport.ro
De la "țeapă" la "lovitură": englezii au făcut topul transferurilor la Tottenham! Locul ocupat de Radu Drăgușin
Stirile PROTV
Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Ce ingrediente conțin celebrele nuggets de la McDonald’s? Reprezintă unul dintre cele mai adorate produse de către copii
EVZ.ro
Cutremur în mass-media. Dispare după o activitate de 20 de ani
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Secretele satului legendar din Munții Șureanu: „Locuitorii își spun daci, au datini nemaiîntâlnite și porecle de animale”
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Miley Cyrus, dată în judecată pentru „Flowers”. Acuzații de plagiat după Bruno Mars
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Ungaria pune stop la graniță. Ungurii vor să schimbe regulile în UE. Anunț de la Budapesta
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro