10 aug. 2024 | 21:57

Ce a apărut pe internet după ce Sabrina Voinea nu a primit verdict favorabil din partea TAS. Detaliul pe care toți l-au observat

Sport
Ce a apărut pe internet după ce Sabrina Voinea nu a primit verdict favorabil din partea TAS. Detaliul pe care toți l-au observat
Ce a aparut pe internet dupa ce Sabrina Voinea nu a primit verdict favorabil din partea TAS

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) a emis sâmbătă, 10 august 2024, verdictul final în cazul contestațiilor depuse de gimnastele Ana Maria Bărbosu și Sabrina Voinea. Cele două contestaseră rezultatele din finala de la sol a Jocurilor Olimpice de la Paris. Instanța sportivă a decis în favoarea Anei Maria Bărbosu, restituindu-i medalia de bronz pe care o pierduse în favoarea americancei Jordan Chiles. Din păcate, decizia nu a fost la fel de favorabilă pentru Sabrina Voinea. Reacția sportivei nu a întârziat să apară.

TAS a dat decizia la contestațiile făcute de Ana Bărbosu și Sabrina Voinea

Pe 10 august 2024, TAS a dat verdictul final în cazul contestațiilor depuse de gimnastele românce Ana Maria Bărbosu și Sabrina Voinea. După audierile care au durat șapte ore, instanța sportivă de la Lausanne a decis să returneze medalia de bronz Anei Maria Bărbosu, care fusese inițial acordată americancei Jordan Chiles.

În schimb, Sabrina Voinea, care se aștepta la o revizuire favorabilă a clasamentului, a fost confirmată pe locul 4. La scurt timp după ce a primit vestea, gimnasta noastră a reacționat.

Mesaje de încuarajare și de susținere pentru Sabrina Voinea

Imediat după aflarea verdictului, Sabrina Voinea a fost copleșită de mesaje de sprijin din partea familiei, prietenilor și fanilor. Contul ei oficial de Instagram a devenit un spațiu dedicat exprimării aprecierii pentru eforturile sale și a adus în prim-plan un detaliu important: postarea de pe contul Nadiei Comăneci.

Fosta mare gimnastă i-a transmis un mesaj de susținere sportivei pe pagina sa de Instagram, iar postarea a fost distribuită de Sabrina Voinea pe profilul ei.

Citește și Decizia TAS pentru Sabrina Voinea și Ana Bărbosu. Victorie pentru România, Ana Bărbosu primește medalia de bronz!

Detaliul observat pe internet

Detaliul care a atras atenția tuturor a fost distribuirea postării Nadiei Comăneci de către Sabrina Voinea. Internauții au observat că gimnasta a făcut public mesajul de sprijin al ”Zeiței de la Montreal”, un gest simbolic care a fost apreciat de mulți dintre susținătorii ei.

Distribuirea acestei postări nu a trecut neobservată și a generat un val de comentarii și reacții pozitive pe rețelele sociale. În ciuda dezamăgirii față de verdictul TAS, tânăra sportivă a reușit să transforme situația într-un exemplu de demnitate și apreciere, câștigând respectul și admirația publicului.

Citește și Ultimele noutăți despre cazul Sabrina Voinea și Ana Bărbosu. Veștile după audierile TAS sunt îmbucurătoare: “E posibil să obțină bronzul”!

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Cum să înlocuiești ouăle în orice rețetă de post. Soluții rapide pentru gospodine
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro