10 aug. 2024 | 09:10

Sunt pline de noroc! 5 zodii răsplătite de Univers cu belșug și fericire toată toamna

Horoscop
Sunt pline de noroc! 5 zodii răsplătite de Univers cu belșug și fericire toată toamna
Astrologia chineză,se axează pe cicluri de doisprezece ani

Suntem în sezonul Leului, iar în urmă cu două zile a fost și Portalul Leului, un evenment astrologic important. Ca urmare a acestor conjucturi, astrologii spun că sunt cel puțin 5 zodii răsplătite de Univers cu belșug și fericire toată toamna. Pe de  altă parte, conform zodiacului chinezesc, aceste zodii sunt pline de noroc. Așa o fi?

Fuziunea unor tradiții și predicțiile astrale

Se știe acum foarte clar faptul că zodiacul chinezesc este considerat a fi unul din cele mai vehi, în raport cu zodiacul occidental.

Cu toate astea, deși ar putea părea paradoxal, cele două au ajuns să se îmbine aproape perfect, cerând o fuziune a tradițiilor. Deși fiecare în parte se bazează pe anumite mecanisme tipice, în cele din urmă rezultatul este același, și anume predicțiile astrale pentru fiecare zodie în parte.

Așa că, nu ar trebui să ne surprindă dacă amândouă au ajuns să vorbească de cel puțin 5 zodii răsplătite de Univers cu belșug și fericire toată toamna. Așa că, hai să vedem care sunt acestea, din perspectiva zodiacului chinezesc.

Care sunt cele 5 zodii răsplătite de Univers cu belșug și fericire toată toamna

În încercarea de a înțelege prezentul și de a anticipa viitorul, mulți oameni apelează la predicțiile astrologiei orientale, un sistem de credințe și practici bazat pe observarea mișcărilor cerești și a poziției stelelor pentru a interpreta influențele asupra vieții umane și a evenimentelor terestre.

Sunt pline de noroc! 5 zodii rasplatite de Univers cu belsug si fericire toata toamna

Sună cunoscut, nu? În baza acestor predicții, am aflat și care sunt cele 5 zodii răsplătite de Univers cu belșug și fericire toată toamna:

Cal

Pot apărea evenimente neașteptate care să vă dea aducă speranțe și lucruri nebănuite. S-ar putea să aveți senzația că există spini care ies de nicăieri al căror singur scop este să vă enerveze, dar lucrurile trec, iar Universul știe ce are de făcut. Există mare șanse să aveți parte de câștiguri uriașe.

Capra

Ar trebui să fiți frumoasă și să vă simțiți deosebit de pozitivă, caldă și iubitoare, atrăgând oameni de tot felul. Încrederea în sine și în propria persoană ar trebui să atingă cote maxime în zilele următoare, mai ales că aveți parte de protecție divină din plin.

Maimuța

S-ar putea să te joci cu ideea de a face din artă și umanism sau din răspândirea conștiinței superioare munca ta de viață astăzi. Afacerile și banii merg bine pentru tine, asta însemnând că eșt unul dintre cei mai norocoși nativi.

Sunt pline de noroc! 5 zodii rasplatite de Univers cu belsug si fericire toata toamna

Cocoș

Ai tendința de a te simți foarte entuziasmat de lucruri, deși nu o arăți întotdeauna în mod proeminent lumii exterioare. Diferența astăzi este că mai mulți oameni sunt susceptibili să acționeze deschis pe baza emoțiilor tale, dar Universul e de partea ta.

Câine

Tocmai când credeai că ai totul planificat și funcționează fără probleme, dragostea intervine și încurcă lucrurile. Dintr-o dată, atenția ta este deturnată și concentrarea ta zboară pe fereastră, dar ai șanse ca dorințele tale să se îndeplinească.

Ca de final

Astrologia orientală, cunoscută și sub numele de astrologie chineză, se axează pe cicluri de doisprezece ani, fiecare asociat cu un animal din zodiacul chinezesc și cu un set de caracteristici și semne prevestitoare.

Digisport.ro
De la "țeapă" la "lovitură": englezii au făcut topul transferurilor la Tottenham! Locul ocupat de Radu Drăgușin
Stirile PROTV
Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Ce ingrediente conțin celebrele nuggets de la McDonald’s? Reprezintă unul dintre cele mai adorate produse de către copii
EVZ.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Secretele satului legendar din Munții Șureanu: „Locuitorii își spun daci, au datini nemaiîntâlnite și porecle de animale”
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Cutremur în mass-media. Dispare după o activitate de 20 de ani
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Ungaria pune stop la graniță. Ungurii vor să schimbe regulile în UE. Anunț de la Budapesta
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro