08 aug. 2024 | 08:22

Ana Maria Bărbosu, declarație sfâșietoare la revenirea în țară. Copleșitor ce a spus: “Nu cred că voi putea uita vreodată ce s-a întâmplat”

Sport
Ana Maria Bărbosu, declarație sfâșietoare la revenirea în țară. Copleșitor ce a spus: “Nu cred că voi putea uita vreodată ce s-a întâmplat”
Ana Maria Barbosu, declaratie sfasietoare la revenirea in tara

Ana Maria Bărbosu a revenit în țară miercuri, 7 august, după participarea la Jocurile Olimpice de la Paris, unde a experimentat o serie de trăiri intense. În cadrul finalei de la sol, gimnasta a fost inițial medaliată cu bronz, dar, după o contestație din partea delegației Statelor Unite, americanca Jordan Chiles a obținut locul 3, iar sportiva noastră a fost retrogradată pe poziția a patra.

Ana Maria Bărbosu, primele declaraţii de la revenirea în ţară

În fața jurnaliștilor prezenți pe Aeroportul ”Henri Coandă”, Ana Maria Bărbosu a vorbit despre experiența de la Jocurile Olimpice 2024, unde a pierdut pe nedrept medalia de bronz.

Sportiva a spus că se luptă cu sentimentele de tristețe și dezamăgire. ”Am avut sentimente mixte și de tristețe, și de dezamăgire”, a declarat ea.

Totuși, gimnasta a subliniat că încearcă să rămână cu aspectele pozitive ale experienței de la Paris, reflectând asupra momentelor pline de bucurie și mândrie.

”Momentul a fost foarte intens”

Ana Maria Bărbosu a descris atmosfera din sala de concurs ca fiind extrem de intensă, cu emoții copleșitoare care au necesitat timp pentru a fi procesate.

”Atunci, în sală, momentul a fost foarte intens, dar după aceea a trecut puțin timp și a trebuit să mă calmez, să-mi stăpânesc emoțiile și gândurile. Și asta încerc să fac și acum”, a explicat ea.

În ciuda faptului că momentul a fost greu de acceptat, Ana Maria Bărbosu a subliniat că nu își dorește să uite experiența.

”Sincer nu cred că voi putea uita vreodată ce s-a întâmplat. Dar nici nu cred că mi-aș dori să uit, pentru că au fost niște clipe unice. A fost prima mea participare la Jocurile Olimpice și acele momente le iau cu mine”, a adăugat gimnasta.

Ana Maria Bărbosu consideră că această experiență o va ajuta să devină o persoană mai puternică.

Citește și Decizia luată de Sabrina Voinea imediat ce a ajuns în țară. Ce spune despre retragerea din gimnastică după umilința de la Jocurile Olimpice!

Ce a declarat Sabrina Voinea la întoarcerea în România după Jocurile Olimpice 2024

O altă gimnastă afectată de deciziile arbitrilor a fost Sabrina Voinea. Ea s-a clasat pe locul 5, iar Ana Maria Bărbosu pe poziţia a 4-a, cu aceeaşi notă – 13.700.

Timp de câteva secunde, Ana Maria Bărbosu a fost câștigătoarea medaliei de bronz, dar o contestaţie la nota lui Jordan Chiles i-a adus americancei locul 3, cu 13.766.

”Eu n-am avut nicio ieșire din covor și îmi doresc foarte mult să mi se dea dreptate. Sunt mai OK, încerc să-mi revin pe parcurs, o să vorbesc și cu mama, o să ne luăm o vacanță și poate o să-mi revin, dar îmi doresc foarte mult să mi se dea dreptate.

Voi vorbi cu mama, eu îmi doresc să nu mă retrag și să continui cu gimnastica”, a declarat Sabrina Voinea la revenirea în țară.

Citește și De ce mama Sabrinei Voinea nu a acceptat sub nicio formă ca fiica ei să fie antrenată de altcineva: “Au încercat să mă constrângă!”!

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Oana Ioniță riscă să își piardă fiul definitiv. A ajuns la capătul puterilor
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cardurile au fost blocate. Românii nu mai au acces la banii de pe carduri: Tichetele au expirat!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
CHIRICHEȘ, ÎN IPOSTAZE INDECENT de GUSTOASE. Foame mare pe tușă
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro