06 aug. 2024 | 14:45

Se amplifică scandalul de la Olimpiadă. Sabrina Voinea a răbufnit la adresa arbitrilor: “Imaginea pe care au prezentat-o este din alt concurs”

News
Se amplifică scandalul de la Olimpiadă. Sabrina Voinea a răbufnit la adresa arbitrilor: “Imaginea pe care au prezentat-o este din alt concurs”
Se amplifică scandalul de la Olimpiadă. Sabrina Voinea a răbufnit la adresa arbitrilor: “Imaginea pe care au prezentat-o este din alt concurs”

Ies la iveală noi informații, după scandalul din finala de la sol, la Jocurile Olimpice de la Paris. După ce Sabrina Voinea a ieși pe locul 5 și a depus contestație, care nu i-a fost aprobată, sportiva acuză arbitrele că ar fi depunctat-o pe nedrept.

Sabrina Voinea critică arbitrajul de la Olimpiadă

Gimnasta în vârstă de 17 ani a evoluat luni, în finala de la sol, la Jocurile Olimpice de la Paris și a terminat pe locul 5. Sabrina Voinea a depus contestație, însă nota nu i-a fost mărită, iar arbitrele au motivat că ar fi ieșit în afara covorului în timpul execuției.

La câteva ore după finală, mama sa, care îi este și antrenoare, a publicat pe Facebook capturi cu Sabrina la finalul fiecărei diagonale, pentru a arăta că gimnasta nu a ieșit din covor. De asemenea, Camelia Voinea a anunțat că fiica ei renunță la gimnastică, în urma acestui incident. Sabrina Voinea spune că imaginea pe care i-au arătat-o arbitrele după concurs, pentru a motiva punctajul, era dintr-o altă competiție.

”Eu nu am ieșit absolut deloc din covor. Imaginea pe care au prezentat-o dumnealor este din alt concurs. Am analizat foarte, foarte bine acest sol. Eu simt foarte bine ceea ce fac la aparate, știu atunci când greșesc, dar de această dată am făcut cel mai bun sol al meu. Am fost mai bine decât la Europene sau la Mondiale. Poza pe care au prezentat-o nu este de acum (…) Mama mea se ocupă, se zbate foarte mult pentru a rezolva această situație”, a spus Sabrina Voinea, cu ochii în lacrimi, la Antena 3 CNN.

Decizia radicală a Sabrinei Voinea după ce România a pierdut medalia de bronz la sol

Sabrina Voinea spune că a fost nedreptățită în finala de la sol

”Eu știu foarte bine cum am făcut solul”

Sabrina Voinea a declarat, imediat după concurs, că a avut o execuție mult mai bună decât la Europene sau la Mondiale și că ar fi meritat medalie. Și colega ei, Ana Bărbosu, s-a confruntat cu o situație hilară, după ce inițial a ieșit pe locul 3, dar a pierdut medalia de bronz, în favoarea gimnastei din America, de pe locul 4, care a făcut contestație și i s-a mărit nota.

”După cum aţi văzut, la bârnă am mers puţin mai slab, dar după aia m-am adunat foarte bine la sol, mi-am făcut solul cât am putut eu de bine, mi-au ieşit liniile acrobatice, mi-a ieşit artistica. A fost cel mai bun sol, a fost mai bun ca la Europene şi ca la Mondialele de anul trecut. Dar nici nu ştiu exact să vă spun ce s-a întâmplat. Da, mă simt nedreptăţită, pentru că ştiam că meritam o notă mult mai mare.

Nu ştiu ce s-a întâmplat cu contestaţia, şi americanca a contestat şi ei i-a mărit nota. Şi am făcut exerciţiul cât am putut eu de bine, nu am ieşit afară din covor. Nu ştiu să vă spun, de ce nu s-a modificat. Eu nu am auzit nimic să-mi spună că m-au penalizat acolo sau dincolo. Eu ştiu foarte bine cum am făcut solul, ştiu foarte bine că nu am ieşit afară din covor, ştiu că liniile acrobatice mi-au ieşit destul de bine, artistica am făcut-o destul de bine…”, a mai spus Sabrina Maneca-Voinea, plângând.

 

Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Alexandru Ciucu nu se mai ascunde. Cum e viața lui amoroasă
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Klaus Iohannis este vinovat! Înseamnă ultima TRAGEDIE
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE din SUA! ADEVĂRUL despre TRUMP și KAMALA
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro