05 aug. 2024 | 14:04

Soțul artistei Annes, afacere de peste 1 milion de euro: și-a adăugat în portofoliu unul dintre cele mai apreciate produse media de la noi EXCLUSIV

Monden
Soțul artistei Annes, afacere de peste 1 milion de euro: și-a adăugat în portofoliu unul dintre cele mai apreciate produse media de la noi EXCLUSIV
Sursele noastre spun că preluarea Diskoteka de către soțul lui Annes a costat 1 milion de euro

Dan Anghel, soțul renumitei soliste Annes, a făcut recent o mișcare strategică în industria muzicală românească, achiziționând brandul Diskoteka, un festival de renume dedicat muzicii retro. Tranzacția marchează un moment important pentru continuitatea evenimentului extrem de apreciat de public. Soția sa, Annes, va fi și ea prezentă pe scena festivalului de anul acesta, adăugând o notă personală și emoționantă festivalului.

Diskoteka 2024: O promisiune de spectacole memorabile

Ediția din 2024 a „Diskoteka Festival” promite un lineup impresionant, reunind artiști internaționali ca La Bouche, Tehnotronic ft. Eric Martin, No Mercy, Boney M. XP, Captain Hollywood Project, Cappella și Ryan Paris, alături de vedete locale precum Cătălin Crișan, Gabriel Dorobanțu, Daniel Iordăchioaie, Mirabela Dauer, Silvia Dumitrescu, Sweet Kiss, Annes, L.A. și DJ Conte. Festivalul se va desfășura la Iași, în Parc Palas Mall, între 20 și 22 septembrie.

”Suntem foarte încântați să preluăm Diskoteka și să continuăm acest festival extraordinar. Muzica anilor ’80-’90 atrage un public special, educat, iar Diskoteka reunește generațiile într-o atmosferă de neuitat. Este o bucurie să putem fi organizatori pentru acest gen de festival, pentru că muzica anilor ’80-’90 adună un public extrem de bine educat.”, a declarat Dan Anghel.

Potrivit surselor noastre, tranzacția s-ar ridica la 1 milion de euro. Suma nu este confirmată oficial, însă persoane din apropierea celor doi au declarat în EXCLUSIVITATE pentru PLAYTECH.ro că ”1 milion de euro este suma pentru care Marius a renunțat la proiectul pe care el însuși l-a fondat”.

Marius Gavrilă și decizia de a vinde Diskoteka

Marius Gavrilă, fondatorul Diskoteka, a explicat că decizia de a vinde brandul a venit în contextul dorinței sale de a petrece mai mult timp cu fiica sa, Karina, și de a se concentra pe cariera sa de DJ. ”A venit momentul să predau ștafeta. Voi rămâne activ doar ca DJ Conte și voi urca pe scenă sâmbătă seara la Diskoteka,” a declarat Gavrilă.

El a asigurat fanii că tranzacția nu va afecta desfășurarea festivalului și că ediția din acest an va avea loc conform planului: ”Tranzacția nu schimbă nimic. Festivalul va avea loc în perioada 20-22 septembrie, în Parc Palas Mall din Iași, exact cum am planificat.”

Un nou capitol pentru familia Anghel

Preluarea Diskoteka de către Dan Anghel nu doar că marchează un nou început pentru festival, dar aduce și o nouă perspectivă asupra carierei soției sale, Annes. Cu experiența și pasiunea lor combinate, familia Anghel promite să ducă mai departe tradiția Diskoteka, oferind publicului evenimente memorabile și o atmosferă unică.

Tranzacția subliniază importanța colaborării și continuității în industria muzicală, iar sub conducerea lui Dan Anghel, Diskoteka este pregătită să continue să strălucească și să încânte fanii muzicii retro pentru mulți ani de acum înainte.

Annes și Dan Anghel, 26 de ani de relație

Solista Annes și partenerul său de viață, Dan Anghel, ar fi trebuit să își oficializeze relația în iunie 2020, marcând totodată și cei 24 de ani de când erau împreună, dar și cele patru cereri în căsătorie. De atunci, însă, au tot amânat momentul, din diferite cauze.

„Nu am mai reușit să ne organizăm, în legătura cu nunta, pentru că, imediat după pandemie, au fost mii de cupluri care nu-și făcuseră nunta și am zis să lăsăm spațiu că oricum era full peste tot, cel puțin acolo unde ne doream noi să facem petrecerea.

După pandemie, nu am mai avut noi timp. Ne propusesem să facem nunta toamna aceasta, dar soțul organizează un festival mare de muzică retro, la Iași. El muncește un an pentru așa un eveniment.

Noi petrecerile personale, private, le-am lăsat pe locul doi, important e însă că relația noastră funcționează la fel de frumos, lucrurile decurg la fel.

Ne propuseseră viitorii nași să mergem la ei în Spania, au o casă acolo, să facem o ceremonie mică acolo, să fie așa ceva restrâns, în familie, doar câțiva prieteni. Dar, noi sunasem deja la vreo 400 de prieteni, care tot așteptă să vină la nunta noastră. 

E o decizie grea, programasem o nuntă foarte mare și acum s-o faci doar cu 20 de persoane?! E complicat, pe cine să chemi mai înainte? Nu am mai avut timp să ne batem capul cu treaba asta”, a declarat Annes, pentru Click!

Cei doi s-au cunoscut în timpul unui turneu muzicalo-umoristic, unde Annes era printre artiștii de pe afiș, iar Dan făcea parte din staff-ul de organizare a spectacolelor de revistă. Relația lor s-a dezvoltat natural și a fost menținută într-o discreție exemplară.

Amândoi de aceeași vârstă, Ana și Dan au fost implicați în mii de spectacole de la sfârșitul anilor ’90 până în prezent, colaborând cu numeroase nume artistice de referință din showbiz-ul românesc. Cu siguranță, nunta lor va fi unul dintre evenimentele anului în branșa muzicală, având în vedere carierele lor prolifice și relația de durată pe care au cultivat-o.

Viitoarea mireasă a dezvăluit cu emoție că încă păstrează primul inel de logodnă, unul de staniol de ciocolată, un simbol al iubirii lor durabile și al numeroaselor momente speciale împărtășite de-a lungul anilor.

Digisport.ro
Milionarul cu avion privat care merge cu metroul și autobuzul în București! ”Bă, ce sărac e ăsta, n-are mașină”
Stirile PROTV
Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
ProActual
Motivul pentru care bikini de damă au o fundiță în partea din față. Puțină lume știe adevărul
EVZ.ro
Nostalgia comunismului la MasterChef. „Preparatul riscant” ales de Ionela Grigore
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Secretele satului legendar din Munții Șureanu: „Locuitorii își spun daci, au datini nemaiîntâlnite și porecle de animale”
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Vești proaste pentru români. Garanția ambalajelor se dublează, de anul vitor
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
El va fi viitorul președinte al României. Cine îi ia locul președintelui Klaus Iohannis
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
ELENA LASCONI, VIZITĂ SECRETĂ! A fost FOTOGRAFIATĂ pe ASCUNS
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro