01 aug. 2024 | 12:54

Cele mai frumoase nume de băieți în 2024. Sunt originale și le poartă noroc în viață

Utile
Cele mai frumoase nume de băieți în 2024. Sunt originale și le poartă noroc în viață
Cele mai frumoase nume de băieți în 2024. Sursă: Freepik

Vrei să afli care vor fi cele mai populare nume de băieți în 2024? Alegerea unui nume pentru un copil este una dintre cele mai dificile sarcini cu care se confruntă viitorii părinți, deoarece acesta va însoți copilul pe tot parcursul vieții. Este esențial să eviți numele greu de pronunțat și să te asiguri că inițialele nu formează acronime nepotrivite, precum și să nu te lași influențat doar de tendințe.

Cele mai frumoase nume de băieți

Hugo, originar din Germania și care înseamnă „inteligent”, rămâne o alegere populară pentru nou-născuți. Martín, care se traduce prin „aparținător lui Marte”, este un alt nume latin care se bucură de o constantă apreciere din partea părinților.

Enzo, ce înseamnă „prinț al țărilor sale”, a câștigat popularitate în ultima perioadă și se preconizează că va rămâne în tendințe. Nicolás, un nume clasic, continuă să atragă părinți noi, influențat de popularitatea sa în rândul copiilor celebri. Kai, de origine hawaiană și având semnificația de „mare” sau „ocean”, este o opțiune modernă și unisex care câștigă teren.

Noah devine din ce în ce mai popular în America Latină și Spania, atât pentru băieți, cât și pentru fete, și va rămâne o alegere obișnuită. Bruno, care înseamnă „protector”, va continua să fie o opțiune frecventă. Gael, de origine celtică și însemnând „bărbat generos”, va rămâne o alegere preferată.

Paolo, ales de Jordi Alba și Romarey Ventura pentru fiul lor, a câștigat popularitate și se preconizează că va rămâne în tendințe. În cele din urmă, Mateo, unul dintre cele mai populare nume biblice, care înseamnă „dar de la Dumnezeu”, se așteaptă să își păstreze locul printre cele mai frecvente alegeri.

Cele mai frumoase nume de băieți în 2024

Cele mai frumoase nume de băieți în 2024. Sursă: Freepik

Cele mai populare nume

Între 2020 și 2021, Hugo a fost cel mai ales nume în Spania, cu 6.435 de înregistrări, fiind favorit în opt provincii. Martín a ocupat locul al doilea, cu peste 6.400 de înregistrări și a fost cel mai popular în 11 provincii. Mateo a fost preferat în cele mai multe provincii, 17 la număr, având un total de 6.317 copii care au primit acest nume. Alte nume populare au fost Manuel, în Badajoz, Cádiz, Córdoba, Huelva și Sevilla, și Marc, în Baleare și Catalonia.

În 2022, Martín a fost numele preferat în șase comunități autonome, cu Galicia având o rată de 3,57% de nou-născuți numiți astfel. Manuel a avut cele mai multe înregistrări în Extremadura și Andalucía, dar Martín a rămas cel mai popular la nivel național. Mateo a fost cea mai populară alegere în cinci comunități și s-a aflat printre primele trei opțiuni în alte patru regiuni. Mohamed a fost numele cu cea mai mare proporție de înregistrări în Ceuta și Melilla, fiind cel mai popular în aceste zone.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro