27 iul. 2024 | 09:52

Dana Budeanu critică dur apariția lui Carmen Iohannis de la ceremonia de inaugurare a Jocurilor Olimpice de la Paris: ”Alo, protocolul! Ce e asta?”

Monden
Dana Budeanu critică dur apariția lui Carmen Iohannis de la ceremonia de inaugurare a Jocurilor Olimpice de la Paris: ”Alo, protocolul! Ce e asta?”
Dana Budeanu critica dur aparitia lui Carmen Iohannis de la ceremonia de inaugurare a Jocurilor Olimpice de la Paris

Dana Budeanu, una dintre cele mai cunoscute și controversate creatoare de modă de la noi din țară, a lansat un atac la adresa Primei Doamne a României, Carmen Iohannis, în urma apariției acesteia la ceremonia de inaugurare a Jocurilor Olimpice de la Paris. Iată ce a putut să spună vedeta despre ținuta aleasă de soția lui Klaus Iohannis!

Dana Budeanu, despre ținuta aleasă de Carmen Iohannis la ceremonia de inaugurare a Jocurilor Olimpice de la Paris

Carmen Iohannis, soția președintelui României, Klaus Iohannis, a purtat la ceremonia de inaugurare a Jocurilor Olimpice de la Paris o rochie elegantă, albă și un pulover deasupra.

În picioare, Prima Doamnă a României a pus o pereche de pantofi eleganți, cu toc pătrat, dar alegerea sa vestimentară nu a fost apreciată deloc de Dana Budeanu.

”Cum este posibil așa ceva de 10 ani?”

Dana Budeanu, cunoscută pentru comentariile sale acide și lipsa de menajamente, nu a ezitat să își exprime dezaprobarea față de alegerea vestimentară a Primei Doamne.

Într-o postare pe rețelele sociale, vedeta a criticat dur ținuta lui Carmen Iohannis, argumentând că aceasta nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor pentru un eveniment de asemenea anvergură.

”Ce se întâmplă concret? S-a aterizat cu avionul privat la Paris? Da! Bravo! Eu sunt pentru! Intrăăăăăă la Dior și la Chanel, ia patru ținute țiplăăăăă și atââât! Chemat păr make-up la hotel și aia a fost! E Pariiis! E oriceeeee! Cum este posibil așa ceva de 10 ani??? Băăăă de 10 ani???????????”, a scris creatoarea de modă pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și Ce fete mari are Dana Budeanu! Fotografie rară cu fiicele vedetei, în toamnă vor împlini 20 de ani!

Apel la eleganță și rafinament

Dana Budeanu nu a contenit cu critica, subliniind că, având acces la resurse și la branduri de lux, Carmen Iohannis ar fi trebuit să își aleagă ținute care să reflecte eleganța și rafinamentul cerut de un asemenea eveniment.

Critica a fost direcționată nu doar asupra ținutei în sine, dar și asupra modului în care aceasta a fost pregătită. Dana Budeanu a sugerat că, în loc să profite de oportunitatea de a achiziționa ținute de la case de modă renumite, Prima Doamnă a optat pentru o abordare care a lăsat mult de dorit.

Te-ar mai putea interesa și Dana Budeanu îl desființează pe Selly, după Beach Please: ”Să îți spun cum am făcut eu cunoștință cu fenomenul drogurilor!”!

Parteneri
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
Redactia.ro
Testul pe care numai geniile îl pot rezolva în doar 10 secunde. Poți vedea al doilea cal din imagine?
Click.ro
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Elevii maghiair deschid proces României. Miza este uriașă
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
Doliu în televiziunea din România. Marele actor a părăsit scena. Ne-a făcut pe toți să râdem
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
E CLAR cine va fi CÂȘTIGĂTORUL alegerilor PREZIDENȚIALE. Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro