04 iul. 2024 | 21:14

Se fac angajări masive în România. Locul de muncă unde salariile sar de 10.000 de lei, în ce constă jobul

Social
Se fac angajări masive în România. Locul de muncă unde salariile sar de 10.000 de lei, în ce constă jobul

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă și bine plătit, o companie din Coreea de Sud face angajări pe salarii foarte bune. Veniturile sar de 100 de milioane pentru fiecare lună.

Ce condiții trebuie să îndeplinească viitorii angajați

O companie de prestigiu din Coreea de Sud, Korea Hydro & Nuclear Power Co. Ltd (KHNP), caută să recruteze muncitori români pentru un proiect de amploare la Cernavodă. Proiectul vizează construirea primei instalații de detritiere din Europa, o inițiativă menită să transforme România într-un centru european pentru producția și exportul de tritiu. Acesta combustibil este esențial pentru viitoarele reactoare de fuziune.

Candidadații selectați vor trebui să lucreze la Cernavodă, pe o perioadă determinată, de 12 luni, dar cu posibilitate de prelungire. Aceștia pot primi o remunerație netă de 9.600 de lei pe lună.

Coreeni vor ca viitorii salariați să aibă studii superioare și experiență în domeniul construcțiilor. Pot aplica pentru un astfel de post absolvenții care au obținut licența în sectorul ingineriei civile și au mai mult de doi ani experiență. În plus, aceștia trebuie să fie vorbitori de limba engleză.

Compania coreeană operează 21 de centrale nucleare

Compania Korea Hydro & Nuclear Power Co (KHNP) este administrată de KEPCO. Grupul este un lider global în domeniul nuclear și operează 21 de centrale nucleare în Coreea de Sud, contribuind cu 34% din producția de energie a țării. De asemenea, are un total de peste 7.500 de salariați, potrivit oficialilor grupului.

Contractul pentru acest proiect a fost semnat în vara anului trecut, la Seul, între Nuclearelectrica și compania KHNP. Firma coreeană a fost selectată în calitate de contractant de inginerie, procurare și construcții (EPC) în urma unei proceduri de achiziție publică.

KHNP operează o instalație similară pe amplasamentul centralei nucleare Wolsong.

Proiectul, unic în Europa

Proiectul este unic în Europa, iar durata estimată pentru implementare este de 50 de luni. Primele lucrări au început la Cernavodă. Noua instalație va contribui la diminuarea concentrației de tritiu și include o tehnologie inovatoare dezvoltată de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice şi Izotopice Râmnicu Vâlcea.

Proiectul implică utilizarea de tehnologii de vârf precum separarea izotopică în fază lichidă, distilarea criogenică și operarea în vid înalt, garantând standarde ridicate de eficiență și siguranță. În urma prelucrării, tritiul va fi depozitat ïn containere securizate.

Instalația de detritiere de la Cernavodă (CTRF) va fi a treia din lume și prima din Europa.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro