24 iun. 2024 | 09:17

Cum a fost găsit trupul lui Cristian Molnar, dat dispărut de 3 săptămâni în apele din Italia. Precizările MAE

News
Cum a fost găsit trupul lui Cristian Molnar, dat dispărut de 3 săptămâni în apele din Italia. Precizările MAE
Trupul lui Cristian Molnar a fost găsit

Trupul neînsuflețit al lui Cristian Molnar a fost găsit duminică, 23 iunie, în râul Natisone din Italia, în apropierea albiei unde a avut loc tragedia în care au fost implicaţi cei trei tineri români. Tânărul în vârstă de 25 de ani era ultimul care nu fusese găsit încă.

Cadavrul lui Cristian Molnar, prins între crengi şi stânci

Cadavrul băiatului a fost luat de viitură în urmă cu câteva săptămâni de apele învolburate ale râului Natisone din Italia. Atunci și-au pierdut viața și prietenele lui, Patrizia şi Bianca. Trupurile celor două au fost recuperate și înmormântate.

Scăderea nivelului apei a făcut posibilă recuperarea lui Cristian Molnar. Corpul tânărului fusese prins între crengi şi stânci la aproximativ 500 de metri de podul roman din Premariacco. Duminică s-au deplasat la faţa locului pompierii de la unitatea de salvare alpină.

Anunț de la MAE

În această dimineață (n.r. – luni, 24 iunie 2024), Ministerul român de Externe a transmis că a primit de la autoritățile italiene confirmarea că un al treilea cetățean român a murit în apele fluviului Natisone, în urma inundațiilor din regiunea Friuli Venezia Giulia.

„În continuarea informațiilor referitoare la victimele accidentului petrecut la 31 mai 2024, în care trei persoane de cetățenie română au dispărut în apele fluviului Natisone, regiunea Friuli Venezia Giulia din Republica Italiană (două fiind ulterior găsite decedate) și în contextul informațiilor publicate în presa italiană cu privire la găsirea unui trup neînsuflețit în apele râului Natisone, provincia Udine, Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul Consulatului General al României la Trieste a contactat în regim de urgență autoritățile italiene competente, în vederea confirmării informației și a obținerii de detalii suplimentare cu privire la identitatea și cetățenia persoanei decedate. Astfel, autoritățile italiene au comunicat reprezentanților oficiului consular că persoana decedată este cetățean român, iar rezultatele anchetei confirmă faptul că aceasta este cea de-a treia victimă a accidentului menționat anterior”, potrivit MAE.

Cristian Molnar a dispărut în râul Natisone, în Premariacco, la 31 mai 2024. Se afla acolo cu Patrizia Cormoș, 21 de ani, și iubita lui, Bianca Doroș, 23 de ani. Din păcate, au rămas blocați pe o insulă de pietriş din mijlocul râului, după ce nivelul apei a crescut brusc. Pompierii au luptat să-i salveze, aruncându-le o frânghie de sus, însă tinerii nu au reuşit să o prindă, apoi au fost înghițiți de viitură.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro