07 iun. 2024 | 23:06

Fostul soț al Ralucăi Pastramă, mesaj surprinzător pentru Pepe în ziua nunții. Nimeni nu s-a așteptat la o astfel de reacție

Monden
Fostul soț al Ralucăi Pastramă, mesaj surprinzător pentru Pepe în ziua nunții. Nimeni nu s-a așteptat la o astfel de reacție
Fostul soț al Ralucăi Pastramă, mesaj pentru Pepe

Astăzi este o zi importantă pentru Pepe și Yasmine. Cei doi au făcut pasul cel mare, iar cununia religioasă și petrecerea au loc într-un cadru de vis, la o locație din Cernica.

Fostul soț al Ralucăi Pastramă, mesaj pentru Pepe

La doi ani de la cununia civilă, artistul se căsătorește religios cu Yasmine, într-o zi foarte specială pentru ei, deoarece este ziua în care fiul lor a venit pe lume. Micuțul a împlinit astăzi doi ani.

Mai multă lume l-a felicitat pe cântăreț, atât prieteni, familie, cunoștințe, dar și fostul soț al Ralucăi Pastramă. Acesta a postat o poză la InstaStory cu Pepe și familia lui, alături de mesajul:

„Dragilor, felicitări cu prilejul căsătoriei! Să vă aducă noroc, prosperitate și multă înțelegere. Totodată, la mulți ani, să vă trăiască băiatul și să vă bucure viața, să fiți sănătoși și fericiți împreună!”

Astăzi este și ziua lui Pepe Jr.

De asemenea, Pepe a postat pe Instagram o poză cu Pepe Jr., alături de un mesaj special de ziua lui.

„La mulți ani fericiți împreună! Prințul meu perfect! Te Iubesc! Sunt cel mai fericit om din lume cu așa băiat”, a transmis Pepe.

Pepe a mărturisit în emisiunea Xtra Night Show că cel mic este cel mai important lucru pentru el și Yasmine.

„El e cel mai important lucru din viața noastră, e născut din foarte multă dragoste, pasiune, încredere, respect. De ziua lui de naștere am hotărât să o iau pe mama lui de soție.

Noi suntem căsătoriți civil, dar facem și cununia religioasă. Facem și o petrecere restrânsă. Va ieși frumos! Se va naște pe 7 iunie un eveniment pe care Yasmine și cu mine nu îl vom uita niciodată. Eu am spus că îmi doresc o nuntă atipică”, a precizat artistul.

Câți invitați vor fi la nunta lui Pepe și Yasmine

Pepe a vorbit despre marele eveniment care are loc astăzi. Se pare că la nuntă vor fi peste 200 de invitați, însă au fost aleși cu mare atenție de el și Yasmine. Totodată, cei mai cunoscuți artiști din România vor întreține atmosfera din seara aceasta.

„Eu sunt genul de om care se pregătește minuțios, dar de data asta am vorbit cu un prieten foarte bun, Alex, care are o firmă de organizări evenimente și a înțeles exact ce vreau.

Eu și Yasmine am avut munca de a tria și de a sorta, de a alege oamenii care vin să se bucure pe bune și atât, ceea ce ne-a fost destul de greu. Nu sunt mai mult de 230 – 220, ceva de genul, deci undeva pe acolo”, a spus Pepe.