05 iun. 2024 | 15:57

Afacerea în care Zanni vrea să investească banii câștigați la Survivor All Stars: “Am planul ăsta din vara anului 2023”

Monden
Afacerea în care Zanni vrea să investească banii câștigați la Survivor All Stars: “Am planul ăsta din vara anului 2023”

Zanni, sau Zannidache, este marele câștigător al show-ului Survivor All Stars 2024, după ce a primit cele mai multe voturi din partea publicului. Acesta a dezvăluit ce va face cu banii câștigați după ce a ieșit învigător în Republica Dominicană. Are planul făcut din 2023.

Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars

Zanni a câștigat Survivor All Stars în fața lui Iancu Sterp și Andrei Ciobanu, după 19 săptămâni grele petrecute în jungla din Republica Dominicană. Este al doilea trofeu pentru acesta, după ce a ieșit învingător și în competiția din 2021.

Zanni a pleacat acasă cu marele premiu de 100.000 de euro și a dezvăluit în ce afacere vrea să investească banii câștigați. Cu suma primită în urmă cu trei ani, artistul și-a cumpărat prima sa casă, fiind știut că a crescut la orfelinat. Locuința are cinci camere și trei băi și dispune de o curte generoasă. Întreaga casă are o suprafață de 172 de metri pătrați și este una full smart și eco-friendly.

De data aceasta, Zannidache a spus că va investi banii într-o afacere profitabilă, pe care abia așteaptă să o pună în practică și pe care o are în plan de anul trecut.

”Cu banii o să dezvolt cea mai frumoasă tabără cu cabane, la munte. Am planul ăsta, din vara anului 2023”, a mărturisit acesta, potrivit Viva.

Zanni, despre momentul în care a câștigat Survivor All Stars

Zanni a vorbit și despre momentul în care a fost anunțat ca marele câștigător al finalei Survivor All Stars 2024. Artistul a mărturisit că tot efortul său din junglă chiar a meritat.

Când mi-am auzit numele, am simțit că… gata, ultimii patru ani din viața mea nu au fost în zadar. Să câștigi de două ori Survivor e mare lucru pentru că este o competiție atât de abruptă care poate lua orice întorsătură, poți fi eliminat oricând, e foarte greu.

Am primit foarte multe mesaje de susținere care încoronează toate eforturile – care au fost imense. E mult când mă uit în spate, dar când văd că mi-am atins scopul, îmi dau seama că a meritat”, a afirmat Zanni, potrivit sursei citate.

Zanni nu a avut deloc o copilărie frumoasă și fericită, ci din contră. El a crescut fără familie și cu multe lipsuri, orfelinatul fiind singura lui casă.

Parteneri