05 iun. 2024 | 14:45

Câți copii are Florin Piersic Junior, de fapt. Imagini rare cu familia actorului, cum arată soția lui FOTO

Monden
Câți copii are Florin Piersic Junior, de fapt. Imagini rare cu familia actorului, cum arată soția lui FOTO

Florin Piersic jr. este extrem de discret atunci când vine vorba despre familia lui. Dar au apărut poze cu soția și copiii celebrului actor. Iată cum arată partenera de viață a acestuia.

Câți copii are Florin Piersic junior

La fiecare apariție publică, Florin Piersic Jr. a vorbit despre viața sa profesională, despre piesele de teatru în care a jucat și joacă, dar a povestit foarte rar despre viața sa personală și despre copiii săi. Actorul își ține familia departe de ochii curioșilor, dar au apărut imagini rare cu partenera lui și unul dintre micuți.

Florin Piersic Jr. trăiește o poveste de iubire cu Andreea Cipcă, cea care i-a dăruit un băiețel, pe Sasha, în vârstă de opt ani. Dar acesta nu este singurul copil al actorului. Fiul lui Florin Piersic mai are o fiică, Sonic, de 18 ani, din relația cu actrița Dorina Chiriac. Cei doi s-au iubit timp de patru ani.

Cine e Andreea Cipcă, iubita lui Florin Piersic Jr.

Soția lui Florin Piersic jr, a fost surprinsă alături de o prietenă și de fiul ei și al actorului. Cei trei au mers în parc, iar ea a lăsat copilul la tenis. Apoi, împreună cu amica sa au făcut jogging, s-au relaxat și au mers la un restaurant să mânânce. VEZI FOTO AICI.

Andreea Cipcă este cu 15 ani mai tânără decât Piersic Jr. şi este de meserie jurnalist. Ea și regizorul sunt împreună de câțiva ani. Chiar dacă au făcut o mică pauză în anul 2015, cei doi au revenit la sentimente mai bune și s-au împăcat.

Florin Piersic jr., despre relația cu tatăl său

Florin Piersic jr. se bucură de succes și pe plan profesional. A reușit să devină unul dintre cei mai apreciați regizori de teatru și film, scenariști și actori români. Însă, are o relație complicată cu tatăl său, marele actor Florin Piersic. Cu ceva timp în urmă a afirmat că între el și faimosul său părinte s-a produs o ruptură ce nu mai poate fi remediată.

Ruptura s-a produs treptat, dar au fost și momente bruște. A fost un moment în care, la filmul Fix Alert, am făcut o conferință de presă. Și eu credeam foarte mult în momentul acela în filmul ăla și în toată echipa.

Toți cei care lucraserăm la filmul acela eram ca o familie. El a venit și a făcut cumva bășcălie și cred că acela a fost un moment de ruptură pentru că m-a durut. Ciudat e că el nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu”, a dezvăluit Florin Piersic Jr.cu ceva timp în urmă.

De altfel, fiul actorului nu a avut nicio reacție în perioada de apropae o lună în care Florin Piersic s-a aflat în spital ca urmare a unei infecţii puternice.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Ungaria pune stop la graniță. Ungurii vor să schimbe regulile în UE. Anunț de la Budapesta
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro