28 mai 2024 | 10:15

Ce diferență de vârstă este între Radu Mazăre și Roxana Mihalache. Soția lui este mult mai mică, doar apropiații au știut

Monden

Soția fostului primar al Constanței a uimit când s-a afișat la închisoare cu burtică de gravidă, după anunțul eliberării condiționate a politicianului. Puțini cunosc detalii despre relația dintre cei doi parteneri de viață. Abia acum s-a aflat ce vârste au Radu Mazăre și Roxana Mihalache, de fapt. Foto

Soția lui Radu Mazăre s-a afișat la penitenciar cu burtică

Familia lui Radu Mazăre se află în centrul atenției publice, după ce luni, 27 mai, magistrații Tribunalului Ilfov au decis eliberarea condiționată a politicianului din penitenciar, unde ispășea deja de cinci ani o condamnare de 9 ani în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța.

Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre, s-a afișat la închisoare pentru a se reîntâlni cu partenerul său de viață după eliberarea acestuia. Doar că ce avea să urmeze a captat atenția tuturor: Roxana Mihalache este însărcinată, burtica de gravidă neputând fi ascunsă. Evenimentul a ajuns pe buzele tuturor.

Cum s-au căsătorit la „vorbitorul” din închisoare

Mulți nu cunosc detalii despre cuplul Radu Mazăre – Roxana Mihalache. Unele intimități au ajuns în atenția publicului abia în contextul eliberării fostului primar al Constanței din închisoare. Cei doi parteneri se știau de circa două decenii, în momentul în care au decis să formeze un cuplu.

Radu Mazăre și Roxana Mihalache s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii foarte restrânse, chiar în închisoare, pe 10 iulie 2019. Evenimentul a avut loc în Sectorul Vizite – sau la „vorbitor”, așa cum i se mai spune. Amintim că în 2019, politicianul a fost extrădar din Madagascar și încarcerat la Rahova.

„Inelul, rochia și lucrurile materiale nu sunt foarte importante pentru mine. Sincer, nu știu de ce a făcut-o acum (cererea în căsătorie și oficializarea relației – n.r.). Probabil așa a simțit. Problemele juridice au fost mult mai importante. Eu l-am înțeles, am fost lângă el. Lună de miere am avut de când ne-am cunoscut”, declara Roxana Mihalache la vremea respectivă.

Cine este Roxana Mihalache și cu ce s-a ocupat înainte de a fi iubita fostului primar

La începuturile relației romantice cu fostul primar al Constanței, Roxana Mihalache activa ca model. Odată cu problemele juridice ale partenerului, tânăra a adoptat unele schimbări pe plan profesional. A renunțat la modelling și la o afacere din țară pentru a avea grijă de resortul din Madagascar al iubitului.

Roxana Mihalache a deținut mai multe societăți, din care una avea ca obiect de activitate designul vestimentar. După încarcerarea soțului său, s-a dedicat complet muncii din spatele prezentărilor de modă. Astăzi însă, se pare că aceasta nu mai deține astfel de interese.

Împreună cu sora ei, Roxana Mihalache avea o casă de modă numită Palluggio. Astăzi, nu mai există, potrivit informațiilor publice. Deciziile luate de tânără pe plan profesional nu sunt cunoscute publicului.

Ce vârste au Radu Mazăre și Roxana Mihalache, de fapt

Spunem „tânără” nu la întâmplare. Când Roxana Mihalache s-a afișat cu burtică de gravidă la Penitenciarul Jilava, de unde a fost eliberat Radu Mazăre, mulți s-au întrebat ce vârstă are soția fostului primar al Constanței. Se pare că pe cei doi soți îi despart foarte mulți ani.

Între Radu Mazăre și Roxana Mihalache există o diferență de vârstă de două decenii. El are 55 de ani, în timp ce ea, proaspătă mămică, are nu mai mult de 36 de ani. Soția politicianului este însărcinată în patru luni, potrivit declarațiilor făcute jurnaliștilor.

Unde se vor stabili, după eliberarea din închisoare

„Sunt foarte fericită! Aștept să iasă, să avem și noi o viață liniștită. Nu pot să spun că mă așteptam. Nu aveam cum să mă aștept la o decizie, că la câte eșecuri am avut de-a lungul acestei perioade… ne era greu să ne așteptăm la o decizie pozitivă. A fost foarte greu. (…)

Să iasă pe poartă aceea și planurile vor veni foarte ușor. Vom sta câteva zile în București, apoi vom vedea dacă vom merge în Constanța. Avem variante”, a declarat Roxana Mihalache.

Parteneri
Cine este tânărul român care și-a pierdut viața în Germania la Oktoberfest
Redactia.ro
Ostropel de pui cu mămăliguță. Așa îl făceau și bunicile noastre
Click.ro
Elon Musk s-a întrebat de ce „nimeni nu încearcă să îi asasineze pe Biden și Kamala Harris”. Ce a urmat după aceea
Digi24
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au văzut TOATE
Vocea.biz
CUPLUL ANULUI în lumea mondenă! Și-a făcut iubită moldoveancă, mai tânără decât fiica lui! Avem imaginile! FOTO
Unica.ro
Cum văd turiștii străini Bucureștiul. Reacția lor a ajuns virală pe Internet
EVZ.ro
Dani de la Insula iubirii își caută iubită după despărțirea de Mădălina! Cum vrea să arate viitoarea parteneră. În ce relații a rămas cu Maria
Spynews
Ordin venit de la UE. România trebuie să se supună. Avem termen până în 2045
Capital.ro
Ea are 30 de ani și el, 64, si e chiar mai tânără decât copiii lui. Cine e superba moldoveancă?
Avantaje
PUTIN a DECIS URGENT! ARMATA este PREGĂTITĂ. UNDĂ DE ȘOC la nivel MONDIAL
Mediaflux
Dani de la Insula iubirii își caută iubită după despărțirea de Mădălina! Cum vrea să arate viitoarea parteneră. În ce relații a rămas cu Maria
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Ispita Mădălina de la Insula Iubirii a ajuns pe mâinile medicului estetician după ce a suferit complicații. Cum arată acum
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro