24 mai 2024 | 16:54

Ce s-a întâmplat cu Oana Roman în ziua în care s-au împlinit 3 luni de la moartea mamei sale. Vedeta, uimită de situaţie

Monden
Ce s-a întâmplat cu Oana Roman în ziua în care s-au împlinit 3 luni de la moartea mamei sale. Vedeta, uimită de situaţie
Cum rezistă Oana Roman după moartea mamei sale

Oana Roman a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, după ce și-a pierdut mama în urmă cu 3 luni. Chiar dacă încă suferă, Oana merge mai departe și își aduce aminte mereu de clipele frumoase pe care le-a petrecut alături de Mioara Roman.

Oana Roman, mesaj cutremurător după 3 luni de la moartea mamei sale

Mioara Roman s-a stins din viață în urmă cu trei luni, în azilul în care era îngrijită. Mai avea doar câteva zile până să împlinească frumoasa vârstă de 84 de ani.

De atunci, Oana Roman și-a continuat viața, însă suferă în continuare, așa cum suferă orice copil care pierde un părinte. Vedeta este activă pe rețelele de socializare și a împărtășit cu fanii ei ce simte la 3 luni de la moartea mamei sale.

Oana mărturisește că a traversat mai multe emoții. Viața ei a mers înainte, dar are momente când „dorul doare fizic”, spune ea.

„Azi am avut o stare bună. Nu mi-am dat seama de dimineață de ce. Apoi am realizat că azi sunt trei luni fără mama. Funcționez, merg mai departe, dar sunt momente în care efectiv dorul doare fizic. Doare cumplit. Apoi trece, dar rămâne mereu latent undeva. Să fii bine, mama. Te iubesc!” – a fost mesajul transmis de Oana Roman.

Oana Roman, mesaj la 3 luni de la moartea mamei sale

Oana Roman, mesaj la 3 luni de la moartea mamei sale

Mioara Roman i-a dat un semn fiice sale în Săptămâna Mare

În urmă cu ceva timp, Oana Roman a povestit că a primit un semn divin de la mama sa, chiar în Săptămâna Mare. Vedeta a spus că acesta este modul mamei sale de a comunica cu ea.

„Era cu doamna Rodica, sora dumneaei, și îmi spunea că a chemat-o să mai stea amândouă pentru că au multe de povestit. Erau atât de fericite amândouă încât m-a marcat cumva visul. A doua oară a fost acum câteva zile și îmi spunea să îți scriu și să îți spun că este cu doamna Rodica și că sunt bine amândouă.

Acesta este motivul pentru care m-am hotărât să îți scriu pentru că eu sunt mai timidă de felul meu și nu aș fi vrut să deranjez cumva, dar cred în astfel de vise și că persoanele dragi care nu mai sunt alături de noi încearcă să ne transmită ceva.

Dumnezeu să o odihnească în liniște și pace, a fost un om minunat care a contribuit foarte mult la formarea mea ca om și mereu îmi vor răsuna în minte cuvintele domneai atunci când povestea de Isabela, pe care o iubea atât de mult: «Are o strălucire aparte în ochișori, care denotă faptul că este foarte inteligentă, chiar dacă este prea mică să se exprime în cuvinte!». O zi frumoasă îți doresc!”, a povestit Oana Roman pe rețelele de socializare.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Marele pericol dacă stai la bloc. Adevărul despre interfon
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Putin a dat ordinul ISTORIC. Va fi de 10 ori mai mare. Decizia care anihilează Ucraina
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro