24 mai 2024 | 08:05

Găsește greșeala din această imagine în 7 secunde și ești un geniu! Test IQ pentru o minte ageră

Diverse
Găsește greșeala din această imagine în 7 secunde și ești un geniu! Test IQ pentru o minte ageră
Test IQ pentru o minte ageră

Rezolvarea testelor de inteligență și iluziilor optice s-a transformat, în ultima perioadă, într-un hobby pentru foarte mulți dintre noi. Nu este doar un mod plăcut de a ne petrece timpul liber, dar și o practică încurajată de specialiști în neurologie, după ce mai multe studii au dovedit că este, de fapt, un antrenament eficient pentru creier, putând să îmbunătățească funcția cognitivă.

O nouă provocare în mediul online

Zi de zi, noi provocări apar în mediul online, reușind să pună la grea încercare logica, gândirea creativă, atenția la detalii și viteza de reacție a internauților din toate colțurile lumii.

Imaginea de mai jos este exemplul perfect. Acest puzzle este însă creat pentru cei care cunosc cât de cât limba engleză.

Găsește greșeala din imagine în mai puțin de șapte secunde

Tot ce trebuie să faci este să privești imaginea de mai jos și să descoperi, în mai puțin de șapte secunde, greșeala strecurată. Când te simți pregătit, setează cronometrul la șapte secunde și apasă Start. Vei găsi răspunsul în rândurile de mai jos.

Aceste teste stimulează zonele creierului responsabile de memoria vizuală și inteligența și sunt, de asemenea, folosite ca instrumente simple pentru a testa capacitatea sistemului nostru vizual de a observa lucrurile din jurul nostru.

Te-ar putea interesa și: Chiar și cei mai inteligenți nu reușesc să găsească greșeala din acest test IQ. Concentrează-te și fii un geniu!

Găsește greșeala din această imagine în 7 secunde și ești un geniu! Test IQ pentru o minte ageră

Test IQ pentru o minte ageră

Rezolvare

De cele mai multe ori, iluziile optice sunt imagini înșelătoare create în așa fel încât să manipuleze, să păcălească creierul uman prin schimbarea modului în care se percepe adâncimea, mișcarea, culoarea, dimensiunile sau forma.

Rezolvare: Dacă au trecut cele șapte secunde înainte să descoperi greșeala din imagine, înseamnă că, cel mai probabil, te-ai concentrat prea mult asupra alfabetului. De fapt, eroarea este scrierea greșită a cuvântului „find” ce în imagine apare ca „fnid”.

Te-ar putea interesa și: Doar 2 din 10 găsesc umbrela ascunsă printre struți în 6 secunde. Tu te numeri printre genii? Test IQ pentru minți sclipitoare

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Cum să înlocuiești ouăle în orice rețetă de post. Soluții rapide pentru gospodine
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro