03 mart. 2020 | 10:43

Ce cadou i-a făcut Marian Ceaușescu lui Ion Iliescu, chiar de ziua lui. Totul a fost filmat

Politică
Ce cadou i-a făcut Marian Ceaușescu lui Ion Iliescu, chiar de ziua lui. Totul a fost filmat
Ce cadou i-a făcut Marian Ceaușescu lui Ion Iliescu, chiar de ziua lui. Totul a fost filmat

Unul din personajele tipice de protestatari împotriva fostului regim condus de Ion Iliescu, Marian Moroşanu, zis „Ceauşescu”, în această dimineață a făcut ce face de câțiva ani buni.

Ce cadou i-a făcut Marian Ceaușescu lui Ion Iliescu, chiar de ziua lui

Împreună cu câțiva amici, Marian Moroşanu, zis „Ceauşescu” s-a instalat în fața locuinței fostului Președinte Ion Iliescu, având în vedere că astăzi, 3 martie, fostul lider politic împlinește vârsta de 90 de ani. Așa că, alături de amicii săi, Marian Moroșanu s-a prezentat cu un tort pe care scria ”La mulți ani! cu condamnare”. Deja celebrul protestatar nu este la prima abatare de acest gen.

Ce cadou i-a făcut Marian Ceaușescu lui Ion Iliescu, chiar de ziua lui. Totul a fost filmat

Ce cadou i-a făcut Marian Ceaușescu lui Ion Iliescu, chiar de ziua lui. Totul a fost filmat

Prin 2019 același personaj, pe vremea când Ion Iliescu era internat, în același an, la de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu Bucureşti, același Marian Moroșanu s-a dus cu o pereche de cătușe pe care vroia să i le înmâneze fostului președinte. Manifestantul este cunoscut pentru astfel de gesturi. Pe 3 martie 2019, câţiva protestatari #Rezist, între care şi Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu”, s-au prezentat la casa fostului preşedinte Ion Iliescu, pentru a-i ura de ziua lui „La mulţi ani cu executare” şi pentru a-i aduce un pat de penitenciar şi o pereche de cătuşe.

Totul a fost filmat

„Ion Iliescu, tovarăşul criminal! Azi, de ziua ta, ţi-am adus un cadou un pat de puşcărie în care noi, românii, am dori să-ţi petreci ultimii ani din viaţa ta. Criminalul Ion Iliescu! Ţi-am adus cadou o pereche de cătuşe, cadoul multor români. Tu eşti criminalul acstei ţări. La mulţi ani cu executare!”, a strigat Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu”, la portavoce, în faţa casei lui Ion Iliescu, după care ar fi fost amendat, cu 1.500 de lei, după ce a strigat injurii în faţa casei fostului preşedinte Ion Iliescu, potrivit unor surse judiciare.

Așa că, nu ne mai miră deloc pățania de astăzi, de altfel filmată de acesta și publicată pe facebook, la primaoră a dimineții.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Exclusiv: Borcea își inițiază fiul în tainele afacerilor. Cei doi au fost surprinși în acțiune
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Mașinile mai vechi de 15 ani sunt interzise. Test obligatoriu de la 1 iunie 2024
Capital.ro
Tradiții și obiceiuri în a doua zi de Paște. Ce este interzis să faci în Săptămâna Luminată
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
TRADIȚII în SĂPTĂMÂNA LUMINATĂ! Ce trebuie să faci de LUNI
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro