17 mai 2024 | 12:18

Carmen Harra a prezis ce se va întâmpla în curând între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „2025 e anul ei”

Monden
Carmen Harra a prezis ce se va întâmpla în curând între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „2025 e anul ei”

Despărțiți de mai bine de doi ani, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au încheiat nici în ziua de astăzi divorțul și, mai mult decât atât, s-au certat în spațiul public de mai multe ori.

Chiar dacă de cele mai multe ori scandalul dintre ei a fost întreținut doar prin intermediul presei, prin declarații pe care le-au dat atât Anamaria Prodan, cât și Laurențiu Reghecampf, ei au ajuns, la un moment dat, inclusiv să se agreseze fizic reciproc în plină stradă. Iar incidentul a fost filmat și a ajuns pe internet.

Zilele trecute, Anamaria Prodan a dezvăluit, în cadrul emisiunii lui Dan Capatos de la Antena Stars, acolo unde ea a oferit un interviu prin telefon, că a decis să pună capăt scandalului cu Laurențiu Reghecampf.

Impresara a afirmat că a vorbit la telefon cu fostul ei soț și că s-au împăcat.

„Am vorbit după foarte mulți ani cu Laurențiu Reghecampf la telefon și ne-am vorbit noi așa de toate și de toți. Și de tot ce s-a întâmplat. Știi de ce n-am reușit să vorbim în toată această perioadă? Pentru că au fost și sunt atât de mulți oameni în jurul nostru… oameni care și-au dorit foarte tare războiul ăsta și despărțirea asta și căderea asta, chipurile, a acestui imperiu.

Încât a trebuit să-și dea seama după foarte mult timp de lucrul ăsta. Eu am realizat de foarte multă vreme și mi-am construit frumos lângă imperiul ăla încă unul și mai mare și frumos. Nu am fost împinși către o despărțire. Când se termină ceva, se termină și aia e.

Deci nu mai vreau să vorbim despre prostiile astea. Eu îmi doresc să stăm cu copiii lângă noi și să încheiem nebunia asta. Nu mă interesează cu cine este Reghecampf, nu e treaba mea. La notar o să mergem, pentru că nu mai are sens să ne mai facem de râs în fața României. Eu mi-am dorit tare mult”, a spus Anamaria Prodan la Xtra Night Show.

Ce crede Carmen Harra despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Reghe

După ce a auzit interviul dat de Anamaria Prodan, Carmen Harra a stat de vorbă cu jurnaliștii de la Antena Stars, cărora le-a dezvăluit că scandalul dintre impresară și antrenor se va încheia cel târziu la finalul acestui an.

„Eu zic că scandalul ajunge la o fază finală. După cum am calculat anul personal 9, ăsta e un an în care ea trebuie să își încheie socotelile, în special starea asta tensionată și negativă. Este spre binele ei, pentru că din decembrie ea intră într-o altă perioadă a vieții ei. O perioadă constructivă și, dacă nu își rezolvă karma asta cu el și nu pune punct stării ăsteia de ură, de anxietate, ea nu merge mai departe și nici el. Și s-au blocat amândoi.

Cred că, în sfârșit, își dau amândoi seama că e momentul să îngroape securea războiului și să facă pace. Eu cred că lucrul ăsta se va întâmpla. E spre binele amândurora. 2025 este anul Anei”, a precizat clarvăzătoarea.

Carmen Harra a mai adăugat că Laurențiu Reghecampf și-a dat seama că situația este destul de complicată în prezent și doar prin împăcare se pot rezolva lucrurile.

„Simte și el că nici în viața lui lucrurile nu sunt bune, că trăiește cu această suferință a unor lucruri nerezolvate. Mai ales când este vorba de un copil la mijloc, e o situație complicată, foarte complexă, și emoțiile astea negative duc la amplificarea unor traume. E bine din toate punctele de vedere, atât pentru ei, cât și pentru copii, să se împace”, a încheiat Carmen Harra.

Digisport.ro
Milionarul cu avion privat care merge cu metroul și autobuzul în București! ”Bă, ce sărac e ăsta, n-are mașină”
Stirile PROTV
Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
ProActual
Insula superbă în care românii au început să investească și să ridice vile de lux! Se află la peste 9.000 de km distanță de țara noastră
EVZ.ro
Fostul „socru” al Prințesei Diana, acuzat de viol. Mohamed Al Fayed ar fi abuzat peste 20 de femei
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Secretele satului legendar din Munții Șureanu: „Locuitorii își spun daci, au datini nemaiîntâlnite și porecle de animale”
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Rux și Opulență, refuz pentru Survivor România. Culisele afacerii
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Verdict pentru Traian Băsescu. Decizia luată de Înalta Curte de Casație și Justiție
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
Aceste tichete se majorează din octombrie 2024. Sumele în plus vor intra direct pe card
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arăta Ioana State de la Asia Express la începutul carierei de comediantă. Imagini cu ea de la prima apariție la iUmor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro