17 mai 2024 | 11:43

Oana Roman, copleșită de durere la parastasul de trei luni al mamei sale. Ce s-a întâmplat în biserică Foto

Monden
Oana Roman, copleșită de durere la parastasul de trei luni al mamei sale. Ce s-a întâmplat în biserică Foto
Oana Roman, coplesita de durere la parastasul de trei luni a mamei sale.

Oana Roman trece, din nou, prin momente sfâșietoare, după ce a organizat parastasul de trei luni al mamei sale. Vineri dimineață, 17 mai 2024, vedeta a mers la biserică unde a împărțit pachete cu alimente în amintirea Mioarei Roman.

Oana Roman, din nou în lacrimi la parastasul de trei luni al mamei sale

În imaginile surprinse de paparazzi, Oana Roman este copleșită de durerea pierderii mamei sale, trecând prin momente dificile în biserică, în timpul slujbei. Fiica lui Petre Roman nu și-a putut stăpâni lacrimile, mai ales că a organizat singură comemorarea Mioarei Roman de astăzi (Vezi în GALERIA FOTO).

Clipe grele pentru Oana Roman. S-au împlinit aproape trei luni de la moartea Mioarei Roman și de la cel mai dificil moment pentru vedetă. Aceasta a organizat singură parastasul de trei luni al mamei sale și a împărțit pachete cu alimente. Pe tot parcursul slujbei de pomenire a fost profund emoționată, astfel că nu a mai putut să își stăpânească lacrimile. Mai multe imagini AICI.

După moartea mamei sale, Oana Roman a declarat că simte o conexiune puternică cu mama ei:

„Era cu doamna Rodica, sora dumneaei, și îmi spunea că a chemat-o să mai stea amândouă pentru că au multe de povestit. Erau atât de fericite amândouă încât m-a marcat cumva visul. A doua oară, a fost acum câteva zile și îmi spunea să îți scriu și să îți spun că este cu doamna Rodica și că sunt bine amândouă.

Acesta este motivul pentru care m-am hotărât să îți scriu pentru că eu sunt mai timidă de felul meu și nu aș fi vrut să deranjez cumva, dar cred în astfel de vise și că persoanele dragi care nu mai sunt alături de noi încearcă să ne transmită ceva.

Dumnezeu să o odihnească în liniște și pace, a fost un om minunat care a contribuit foarte mult la formarea mea ca om și mereu îmi vor răsuna în minte cuvintele domneai atunci când povestea de Isabela, pe care o iubea atât de mult.

Mă culc liniștită după acest mesaj de la o fostă studentă de-a mamei. Mama îmi trimite mesaje de dincolo, în Săptămâna Mare, să știu că e bine”.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Adevărata față a vedetelor. Cum se comportă în realitate, când se închid camerele de filmat: „Bețiv mare (...) poate cel mai dubios dintre toți”
Click.ro
VIDEO. S-au înecat sub ochii rudelor: Scene de haos în Congo după ce un feribot supraîncărcat s-a scufundat
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher, după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei sale
Unica.ro
Șoferii români vor fi uimiți. Se va întâmpla curând, pe Autostrada Moldovei
EVZ.ro
Cine este Loredana Salanță, câștigătoarea Miss Universe România 2024. Este mămică și a mai reprezentat țara noastră și la alte concursuri de frumusețe
Spynews
Statul VREA BANII românilor. E oficial. Trebuie plătit de luni, 7 octombrie
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
AVERTISMENT de RĂZBOI al RUSIEI! CONFRUNTAREA cu OCCIDENTUL, fără PRECEDENT! Se anunță CATASTROFA
Mediaflux
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Andi Constantin, fostul concurent Burlacul, iubește din nou! Cine e și cum arată femeia superbă care l-a cucerit
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro