Cine nu adoră gogoșile? Acest desert este preferatul tuturor. Sunt aromate și gustoase și nu aveți nevoie de multe ingrediente pentru a le prepara. Pentru astăzi vă arătăm o rețetă simplă de gogoși cu lingura. Secretul lui Chef Paul Constantin pentru cele mai pufoase gogoși! Ce ingrediente aveți nevoie și cum se prepară?
Gogoșile sunt foarte delicioase și sunt perfecte în orice perioadă a anului. Rețeta este una foarte simplă și nu necesită multe ingrediente. Pentru a ieși pufoase și aromate și dulci, este musai să urmați rețeta lui chef Paul Constantin. Pe social media, el le-a prezentat tuturor rețeta simplă de gogoși cu lingura. Nu e nevoie de frământare, iar gogoșile ies absolut delicioase. În plus, nu aveți nevoie de multe ingrediente, ci doar câteva pe care, cu siguranță, le aveți deja în bucătărie. Să trecem la treabă!
Prima dată se amestecă toate ingredientele și se lasă 10 minute pentru ca drojdia să se activeze. Deși vă așteptați că aluatul se frământă, ei bine, folosiți mixerul timp de 2-3 minute. Aluatul trebuie să fie moale, care se scurge ușor din lingură. Apoi acoperiți bolul de aluat pentru gogoși cu un sac menajer și îl lăsați la crescut timp de 1 oră. După ce aluatul a crescut suficient, luați o lingură potrivită și puneți gogoșile, rând pe rând, într-o tigaie încinsă cu ulei. Se prăjesc timp de 1-2 minute pe ambele părți. Se pot umple cu gem, ciocolată sau se pot consuma simple. Poftă bună!