14 mai 2024 | 19:45

Modul inedit în care Loredana Groza și-a făcut apariția în Capitală. Nimeni nu se aștepta să o vadă așa: “Țin minte că Răducioiu stătea deasupra mea”

Monden
Modul inedit în care Loredana Groza și-a făcut apariția în Capitală. Nimeni nu se aștepta să o vadă așa: “Țin minte că Răducioiu stătea deasupra mea”
Loredana Groza, apariție de senzație

Loredana Groza și-a făcut apariția într-un mod inedit în timpul antrenamentelor care au avut loc astăzi pe „Arcul de Triumf”, acolo unde s-au aflat Membrii Generației de Aur.

Apariție șoc pentru Loredana Groza

Mai sunt doar 11 zile până la meciul de retragere al Generației de Aur, partidă care va avea loc pe data de 25 mai, ora 20:30, pe Arena Națională. Mai multe vedete internaționale, printre care Jose Mourinho, Dida sau Rivaldo vor fi prezenți la marele eveniment.

În cursul zilei de astăzi, la ședința de pregătire de pe stadionul „Arcul de Triumf”, acolo unde au fost prezenți Gică Popescu, Florin Prunea, Florin Răducioiu, Miodrag Belodedici sau Marius Lăcătuș, și-a făcut apariția de pe tunel și Loredana Groza.

Artista a alergat alături de legendele fotbalului românesc și a purtat tricoul pe care și Generația de Aur îl va îmbrăca la meciul de sâmbăta viitoare. Loredana Groza va susține un concert în deschiderea evenimentului de pe 25 mai.

„Înainte de 1990, echipa națională obișnuia să meargă în cantonament la mare, iar eu eram cazată în același hotel cu ei. Făceam spectacole pe litoral. Țin minte că Răducioiu stătea deasupra mea.

La cameră, mă refer, să nu se înțeleagă altceva. Erau foarte disciplinați, foarte cuminți, chiar dacă plaja era la câțiva pași de ei.

Belodedici arată foarte bine, are niște ochi foarte frumoși. Dacă știam că are și ochii albaștri, mă mutam în sudul țării, de unde e el.

Voi fi primul artist român care va concerta pe Arena Națională, sper să mă ridic la înălțimea acestor eroi, am înțeles că vor fi suporteri veniți din toată lumea. Asta face cinste țării noastre, este o onoare pentru mine să fiu în mijlocul lor, în mijlocul acțiunii”, a spus Loredana.

Secretul unei cariere de peste 40 de ani

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste din România. Cu o carieră longevivă și de succes, artista a vorbit despre secretul ei și cum a reușit să rămână în industrie în tot acest timp.

Artista spune că cel mai important lucru este conexiunea pe care o are cu fanii. Ea spune că spectatorii și fanii pot simți sinceritatea și că ea își dedică întregul suflet în tot ceea ce face.

„Anul acesta se împlinesc 40 de ani de când am debutat la Steaua fără nume, dar e doar un număr, nu-l luați ca atare.

Secretul e că de fiecare dată când urc pe scenă mă dăruiesc fără să aștept nimic în schimb, iar publicul cred că simte întotdeauna adevărul și simte când cineva nu se reține și își pune tot sufletul, toată vocea, chit că a doua zi sunt terminată, obosită, știu că în acel moment am dat tot.

Nu contează că am cântat pe un stadion, într-o piață, pentru doi oameni, efortul meu e același de fiecare, nu mă abțin și nu mă rețin”, a declarat Loredana Groza pentru Spynews.ro.

Digisport.ro
Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep
Stirile PROTV
Ce au găsit cercetătorii sub „ghețarul Apocalipsei”. Indică un potențial dezastru pentru întreaga planetă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Vreme ideală în weekend. Temperaturile sunt surprinzătoare
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Te sancționează în mașină! E ceva banal, dar amenzile sunt mari
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Se reintroduce oficial serviciul militar obligatoriu. Cine va fi chemat şi câte luni durează
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
A ÎNCEPUT a DOUA RECALCULARE! MARIUS BUDĂI anunță ce ADEVERINȚE TREBUIE ADUSE
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro