Vrei să prepari cei mai buni dovlecei pane? Ai ajuns la locul potrivit! Playtech Știri îți dezvăluie care este amestecul folosit de marii bucătari pentru a pregăti cele mai crocante și savuroase rondele de dovlecei. Rezultatul va fi pe placul tuturor membrilor familiei tale.
Această rețetă de dovlecei pane reprezintă o modalitate ingenioasă de a te bucura de legumele specifice sezonului cald. Dovleacul este tăiat rondele și gătit la cuptor până devine crocant, însă nu înainte de a fi trecut printr-un ingredient cheie: un strat de parmezan delicios.
Dovleceii pane crocanți nu au un număr mare de calorii, fiind perfecți și pentru reprezentantele sexului frumos care țin la siluetă. Acest fel de mâncare este potrivit sub formă de garnitură la mâncărir de pui, dar poate fi consumat și în forma propriu-zisă sau împreună cu sos grecesc tzatziki.
Dacă te temi că dovlecelul va ieși prea umed din cuptor, poți săra rondelele în prealabil, pentru a extrage o parte din umiditate. Pune dovleceii tăiați felii pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie și presară sare pe ambele părți. Lasă rondelele să stea așa câteva minute, apoi șterge-le și continuă procesul de preparare.
Dovleceii pane sunt gata! Se lasă la răcit în tava de copt minimum 2 minute, înainte de a fi transferați pe platou. Ulterior, se pot servi în forma dată sau alături de o garnitură sau aperitiv. Indiferent de metoda de servire, toată lumea va fi mulțumită de rezultat. Poftă bună!