13 mai 2024 | 11:26

Adevărul despre Andreea Esca: „Un personaj. Nu mi-am dorit niciodată să fiu ea”! Fosta colegă nu s-a abținut și a spus cum e, de fapt, știrista PRO TV

Monden
Adevărul despre Andreea Esca: „Un personaj. Nu mi-am dorit niciodată să fiu ea”! Fosta colegă nu s-a abținut și a spus cum e, de fapt, știrista PRO TV

Ajunsă la aproape 52 de ani, vârstă pe care o va împlini la finalul lunii august, Andreea Esca este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute, iubite și influente persoane din România.

Considerată de multă lume drept vedeta emblematică și imaginea numărul 1 a postului PRO TV, celebra știristă care prezintă jurnalul de la ora 19.00, în timpul săptămânii, nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Însă, din când în când, foști sau actuali colegi ai Andreei Esca vorbesc în spațiul public despre vedeta de la PRO TV. Iar mai toți au cuvinte de laudă la adresa acesteia.

Ce crede Andreea Liptak despre Andreea Esca

Recent, invitată în podcastul lui Adrian Artene, Andreea Liptak, și ea fostă vedetă PRO TV, a vorbit despre cum este, de fapt, Andreea Esca.

„Nu mi-am dorit niciodată să fiu Andreea Esca! Pentru că Andreea Esca, în mintea, în ochii și în sufletul meu a fost un personaj. Pentru că vorbim deja despre un personaj. Și o personalitate. Unice! Cred foarte mult și permanent am fost motivată de autenticitate. Și nu cred că există un înlocuitor pentru nimeni.

Plus că Andreea Esca este într-adevăr emblematică. Nu cred că ar fi pentru cineva o strategie bună să dorească să înlocuiască pe cineva. Cred că fiecare trebuie să-și găsească propriul loc în domeniul în care lucrează. Dar, sigur, a fost pentru noi toți o sursă de inspirație și este în continuare”, a spus Andreea Liptak.

Fosta vedetă de la PRO TV, retrasă din televiziune de mai mulți ani, și-a amintit și despre începuturile ei la postul numărul 1 din România.

„Doi ani am lucrat pentru stația din Arad. Perspectiva de a ajunge la București părea una foarte îndepărtată, pentru că nu ni s-a spus niciodată că am putea fi pregătiți pentru asta. Întotdeauna vedeam în fața noastră niște standarde foarte înalte, care ne erau înfățișate permanent. Și nu simțeam neapărat că am fi persoanele potrivite. Poate că aveam și un soi de smerenie, poate că eram și prea tineri. Și am fost conduși cu o mână de fier, ceea ce a fost foarte bine, în Arad.

Iar când s-a ivit oportunitatea, s-a ivit de pe o zi pe alta. Am primit vestea de maniera: «Te vor la București». Adică nu a fost ceva ce s-a pregătit din timp sau despre care să fi știut eu. Probabil că se discuta asta, dar eu nu am știut. Și am spus «Da» pe loc”, a afirmat Andreea Liptak.

Digisport.ro
Nu mai e cale de întoarcere: Rangers vrea să încheie repede ”telenovela Ianis Hagi”
Stirile PROTV
Ce au găsit cercetătorii sub „ghețarul Apocalipsei”. Indică un potențial dezastru pentru întreaga planetă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Băsescu are un plan. Toți îl credeau la pământ
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Topul celor mai dificile limbi străine. E nevoie de foarte multă muncă
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Șoferii scapă de amenzi și puncte de penalizare. Pentru ce abateri nu mai sunt sancționați
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
A ÎNCEPUT a DOUA RECALCULARE! MARIUS BUDĂI anunță ce ADEVERINȚE TREBUIE ADUSE
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro