După eliminare din ediția 21 Chefi la Cuțite, difuzată pe 6 mai 2024, Vlad Niculici, alias Mr. Cheesecake, a făcut publice detalii din culise. Ce se întâmplă, de fapt, în platourile de filmare ale show-ului culinar de la Antena 1: „Și un bucătar cu experiență poate da chix acolo”.
Vlad Niculici, alias Mr. Cheesecake, a fost eliminat de la Chefi la Cuțite, în ediția 21 a concursului de la Antena 1, difuzată pe 6 mai 2024. În cadrul ultimei probe, concurenții din echipele roz și galbenă au trebuit să gătească folosind mai multe condimente. Tânărul nu i-a impresionat pe jurați.
În general, preparatele gătite de concurenții din echipele roz și galbenă de la Chefi la Cuțite au fost pe placul celor patru Chefi. Totuși, Vlad Niculici, alias Mr. Cheesecake, nu a ieșit în evidență cu nimic comparativ cu ceilalți, astfel că a plecat acasă cu 11 puncte.
După plecarea de la Antena 1, Vlad Niculici, alias Mr. Cheesecake în mediul online, a făcut publice detalii importante pentru fanii săi despre evenimentele ce au loc în culisele emisiunii culinare. Știm deja că fiecare concurent semnează un contract de confidențialitate, motiv pentru care nu poate vorbi orice.
Totuși, tânărul fost concurent de la Chefi la Cuțite a făcut publice unele informații, cel mai probabil respectând clauzele probabilului contract încheiat cu echipa Antena 1. Vlad Niculici, alias Mr. Cheesecake, a povestit pe TikTok că ce se întâmplă la filmări este mai complex decât ce apare pe ecran.
Chefi la Cuțite nu înseamnă doar ce se vede la TV, a subliniat fostul concurent. Dacă pe ecrane se urmăresc trei ore jumătate, filmările ating 16-17, chiar și 18 ore pe platourile Antena 1, potrivit dezvăluirilor făcute de Vlad Niculici, alias Mr. Cheesecake, pe TikTok.
„Practic, noi găteam două ore din cât se vede pe cameră. În rest, interviuri. Nu e ușor să stai pe set atâtea ore. Toată oboseala acumulată se resimțea în zilele de filmare”, a spus tânărul.
Fostul concurent Chefi la Cuțite a explicat că, în general, toată lumea se înțelegea bine cu toată lumea. Lucrurile se schimbau în momentul în care începea prepararea efectivă a mâncărurilor și fiecare își amintea scopul pentru care s-a prezentat la show-ul culinar.
„În mare parte ne înțelegeam foarte bine între noi, chiar și cu restul concurenților din celelalte echipe. Însă, s-a văzut când a trebuit să ne împărțim produse sau materii prime de gătit, că lucrurile nu au mai stat chiar așa. Fiecare și-a văzut propriul interes.
Ce pot să vă spun e că și un bucătar cu experiență poate să dea chix acolo. Până la urmă, cel mai important e să ieși din impas și să nu gătești cel mai prost”, a spus Vlad Niculici.