04 apr. 2024 | 17:58

Semnificația specială pe care o are ziua de 4.04.2024. Este un portal energetic

Diverse
Semnificația specială pe care o are ziua de 4.04.2024. Este un portal energetic
Este un portal energetic

Semnificația specială pe care o are ziua de 4.04.2024. Data de 4.04.2024 are  o energie vibrațională semnificativă, nu numai datorită modelului său numeric unic, ci și datorită unui eveniment ceresc rar. 

Ce se întâmplă pe 4.04.2024

În această zi are loc o aliniere planetară în care sunt implicate Venus, Marte, Saturn și Neptun, în semnul intuitiv și emoțional al Peștilor. Această aliniere, alături de numerologia zilei, promite o dans cosmic al energiilor care ar putea impacta profund indivizii.

Vezi și: Semnificația zilei 11.01 este una foarte puternică. Ce este bine să faci în această zi magică pentru a atrage norocul și banii

Pe 4 aprilie 2024 va avea loc al patrulea portal energetic al anului, în care, conform astrologiei, Soarele își va emana întreaga putere, emițând o încărcătură energetică puternică pe care credincioșii o pot folosi pentru a atrage vibrații pozitive. 

Unul dintre semnele care vor beneficia în această zi este Berbecul, un semn al elementului foc care se remarcă prin forța și impulsivitatea sa, oferind acestui sezon un nou început și o forță incredibilă acestor semne zodiacale.

În plus, conform specialiștilor, această lună va manifesta o energie de abundentă și noroc pentru aceste semne care ar trebui să o exploateze la maximum în această zi și vor primi ceea ce își doresc.

Dar abundența și norocul nu se reflectă doar în sfera financiară, ci și în energia pozitivă și în vibrația înaltă întotdeauna, și în special în această zi când portalul energetic va fi în mișcare maximă.

Vezi și: Horoscopul chinezesc al norocului în 2024. Cele trei zodii care atrag bogăția, dau lovitură după lovitură în plan financiar

Semnificația specială pe care o are ziua de 4.04.2024 – ce zodii sunt afectate 

Leii vor primi din abundență bani în această zi, așa că este o zi ideală pentru a investi.

Capricornul este unul dintre semnele cele mai avantajate, deoarece nu numai că va avea vești bune în dragoste, dar vor apărea și oportunități de muncă și va avea succes în orice altă ocazie care se ivește.

Pești se remarcă prin faptul că sunt foarte norocoși în domeniul financiar, prin urmare, este o zi ideală pentru a vorbi despre planul profesional.

Vezi și: Ziua cea mai norocoasă pentru fiecare zodie din horoscop. Se schimbă totul

Un portal energetic apare în zilele în care lumea terestră și cea eterică se contopesc, ceea ce duce la un schimb mai mare de informații și date către conștiința noastră, crescând astfel creativitatea și percepția noastră. 

Aceste porți cresc vibrațiile care interferă în planul nostru terestru, contribuind la primirea Luminii și la extinderea conștiinței noastre.

Portale Energetice din 2024

  • 5 mai
  • 6 iunie
  • 7 iulie
  • 8 august
  • 9 septembrie
  • 10 octombrie
  • 11 noiembrie
  • 12 decembrie

În numerologie și în astrologie, numărul 4 este fundați, casa rădăcinilor, a familiei și a legăturilor puternice. Este numărul dreptății, al justiției, al onestității și al organizării.

În tarot, numărul 4 coincide cu Împăratul – o figură paternă, fie bărbatul casei, tatăl sau o figură protectoare. Acesta reprezintă o fundație. 

Vezi și: și: Ziua cea mai norocoasă pentru fiecare zodie din horoscop. Se schimbă totul

Luna a patra este despre stabilitate, organizare, integritate și structură. Este un moment ideal pentru a lua decizii importante, de viitor, de a te stabiliza pe anumite planuri și de a îți organiza viața.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Delia Budeanu a murit cu un mare regret. Dorința pe care nu și-a împlinit-o: „N-a vrut”
Click.ro
Ucis din întâmplare cu o lovitură de tanc. Cum a ajuns să fie lichidat liderul Hamas
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Vești bune pentru o categorie de pensionari. Un nou protocol
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Dispar banii cash? Anunț major pentru cei care preferă plata în numerar. Se întâmplă chiar acum
Capital.ro
A murit Delia Budeanu. Unde va fi înmormântată și unde i se poate aduce un ultim omagiu. Imagini rare cu una dintre cele mai frumoase crainice TVR
Avantaje
MARE SĂRBĂTOARE! Ce se dă de POMANĂ! E mare PĂCAT
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce studii are Nicolai Tand de la Asia Express sezonul 7. Motivul pentru care s-a lăsat de școală la o vârstă fragedă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro