20 oct. 2024 | 08:30

Prima reacție a Danei Budeanu, după moartea fostei sale soacre. Fanii au reacționat imediat

Monden
Prima reacție a Danei Budeanu, după moartea fostei sale soacre. Fanii au reacționat imediat
Prima reactie a Danei Budeanu, dupa moartea fostei sale soacre

Delia Budeanu, una dintre cele mai cunoscute figuri ale televiziunii române din perioada comunistă, a încetat din viață la 78 de ani. Fosta prezentatoare de la TVR a lăsat în urmă o moștenire impresionantă în mass-media românească. După retragerea sa din activitate, ea a rămas o voce respectată în mediul cultural și a continuat să influențeze publicul prin scrierile sale. Vestea morții sale a fost un șoc pentru familia Budeanu, inclusiv pentru Dana Budeanu. Vezi cum a reacționat creatoarea de modă în mediul online!

Dana Budeanu, reacție după moartea fostei sale soacre

La scurt timp după ce vestea tristă a fost făcută publică, Dana Budeanu, fosta noră a Deliei Budeanu, a postat pe rețelele de socializare o imagine de pe vremea când regretatata jurnalistă era invitată la emisiunea ”Profesioniștii”, difuzată pe TVR 1.

Imaginea, însoțită de o inimioară neagră, a simbolizat durerea resimțită de creatoarea de modă în fața pierderii fostei sale soacre. Delia Budeanu a avut o carieră de aproape trei decenii la Televiziunea Română, unde a devenit una dintre cele mai respectate prezentatoare TV ale vremii.

După retragerea din televiziune, ea și-a dedicat timpul scrierii de cărți de memorii și a rămas implicată în viața culturală din România. Deși relația cu Dana Budeanu s-a schimbat după divorțul fiului său, Radu Budeanu, legăturile dintre cele două femei au rămas respectuoase.

Prima reactie a Danei Budeanu, dupa moartea fostei sale soacre

Postarea Danei Budeanu

Relația dintre Dana și Radu Budeanu

Dana și Radu Budeanu au decis să divorțeze acum 14 ani, după o căsnicie din care au rezultat două fete gemene – Dana și Maria. Deși divorțul a surprins pe mulți, având în vedere că păreau un cuplu solid, cei doi au ales să se despartă într-o manieră discretă, fără scandaluri publice.

Fetele au rămas în grija Danei Budeanu, însă legătura cu tatăl lor a rămas neschimbată. Radu Budeanu și-a refăcut viața alături de creatoarea de modă Cristina Săvulescu, iar relația dintre el și gemene a continuat să fie una apropiată.

În ciuda separării, Dana Budeanu a reușit să mențină o relație armonioasă cu fostul soț, declarând că educația copiilor a fost mereu o prioritate pentru amândoi. În cadrul unui interviu recent, creatoarea de modă a subliniat că nu au existat conflicte majore între ea și Radu Budeanu cu privire la fetele lor, legătura dintre tată și fiice fiind una permanentă și naturală.

Citește și A murit Delia Budeanu, cea mai cunoscută prezentatoare TV din România. Fosta crainică TVR avea 78 de ani!

”Legătura e permanentă”

Invitată în cadrul podcastului ”Față în față cu Ion Cristoiu”, Dana Budeanu a făcut o serie de declarații referitoare la viața personală, printre care și legătura fetițelor cu tată lor.

”Cum să fie greu ( – ca fetele să țină legătura cu fostul soț)? E tatăl lor, Doamne, Dumnezeule. Dar legătura nu este păstrată, legătura e permanentă.

Nu, niciodată ( – nu s-a temut de o influență negativă a fostului soț). Pentru că a existat întotdeauna o colaborare perfectă din acest punct de vedere al educației fetițelor și o încredințare firească pentru că eu am fost extrem de implicată și sunt, și o să fiu în continuare, până la sfârșitul vieții, că suntem copii atâta timp cât încă avem părinți.

Și voi fi foarte implicată. Dar nu a existat niciodată niciun fel de conflict pe această temă sau nici dacă mă gândesc… nu, nu a existat. Totul a decurs și decurge întotdeauna perfect.”, a spus creatoarea de modă.

Citește și Dana Budeanu s-a lăsat pozată într-o nouă ipostază de senzație. Vedeta și-a etalat trupul de fotomodel într-o rochie extrem de scurtă!

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Delia Budeanu a murit cu un mare regret. Dorința pe care nu și-a împlinit-o: „N-a vrut”
Click.ro
Ucis din întâmplare cu o lovitură de tanc. Cum a ajuns să fie lichidat liderul Hamas
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Tablouri celebre îmbrăcate în mister. Secrete ascunse în artă
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Se schimbă Codul Rutier. Interzis 3 ani după ce iei permis categoria B. Ce mașini nu poți conduce
Capital.ro
A murit Delia Budeanu. Unde va fi înmormântată și unde i se poate aduce un ultim omagiu. Imagini rare cu una dintre cele mai frumoase crainice TVR
Avantaje
MARE SĂRBĂTOARE! Ce se dă de POMANĂ! E mare PĂCAT
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
A murit Delia Budeanu. A fost una dintre cele mai iubite prezentatoare TV ale României
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro