12 feb. 2024 | 16:32

Cristi Tănase, surprins într-o ipostază ruşinoasă. A fost filmat căzut lângă o uşă, ce a răspuns când a fost întrebat ce face

Monden
Cristi Tănase, surprins într-o ipostază ruşinoasă. A fost filmat căzut lângă o uşă, ce a răspuns când a fost întrebat ce face
Cristi Tănase, surprins într-o ipostază ruşinoasă. A fost filmat căzut lângă o uşă, ce a răspuns când a fost întrebat ce face

Cristi Tănase a intrat din nou în atenția publicului, la nici două luni de când a fost prins drogat la volan. Fostul fotbalist de la FCSB a fost surprins într-o ipostază la care nimeni nu se aștepta: căzut lângă o ușă, fără un dinte și extrem de debusolat. Care a fost explicat fotbalistului.

Cristi Tănase, de nerecunoscut

Cristi Tănase este unul dintre cei mai cunoscuți sportivi de la noi din țară. Fostul jucător de la FCSB, vedeta echipei, a fost surprins într-o ipostază în care cu greu l-ar recunoaște chiar și cei mai mari fani.

Un videoclip rușinos cu jucătorul favorit al lui Becali circulă acum pe toare rețelele de socializare. Bărbatul a fost filmat de portarul blocului în care locuiește, în timp ce acesta se afla în fața ușii apartamentului său.

Acesta era debusolat și nu a explicat ce se întâmplă cu el atunci când bărbatul care filma l-a întrebat de ce sângerează. Din imagini se observă și că îi lipsește un dinte, ceea ce ar putea explica petele de sânge de pe podea.

Nimeni nu este obișnuit cu o asemenea apariție, deși Cristi Tănase a mai avut astfel de ieșiri în trecut. Acesta era incoerent, răspundea monosilabic și nu putea oferi explicații despre starea lui.

„Salut, Dodel! Ce faci? Ce-ai pățit la gură?”, îl întreabă unul dintre bărbați.

„Ce e? A? Ce-am pățit? Sunt bine”, răspunde Tănase.

Ce reacție a avut fotbalistul

Clipul a făcut ravagii pe rețelele de socializare și a adunat o mulțime de vizualizări într-un timp foarte scurt. Reacția tuturor a fost una șocantă, pentru că nimeni nu se aștepta să îl vadă pe sportiv într-o asemenea ipostază.

La scurt timp după apariția imaginilor, fotbalistul a ieșit și el cu o variantă. Acesta a precizat că se afla în fața ușii sale, unde aștepta să îi deschidă soția, care nu răspundea la telefon.

Cristi Tănase a recunoscut că era în stare de ebrietate, la o oră târzie, după ce își atenționase partenera de viață că nu va veni devreme acasă. Fostul mijlocaș spune că nu a fost bătut de nimeni, ci doar i-a picat un dinte care nu fusese prins bine de către medicul stomatolog, motivând petele de sânge.

Vezi și: Ce s-a ales de Strâmba lui Dodel, fosta iubită a lui Cristi Tănase. Din ce a ajuns să trăiască

Acesta consideră că nu a făcut nimic rușinos și nici nu trebuie să dea explicații pentru faptele sale. A fost deranjat de faptul că toată lumea a tras concluzii, fără să-i ceară și lui părerea înainte de a încerca să îl denigreze, susținând că au fost doar urmările unei petreceri pe cinste.

„Ce să se întâmple? Nimic! Am ajuns acasă, eram beat, ăsta e adevărul, care e problema?, am sunat-o pe soție, nu mi-a răspuns, așa că m-am pus jos, până să-mi deschidă ea ușa. Am omorât pe cineva? Ce-am făcut?

Am avut niște dinți ce trebuiau puși ca lumea, unul n-a fost bine prins, de aceea am rămas fără el. Zici că am cancer, Doamne ferește! Nu s-a întâmplat să se facă gaură în cer.

Atât a fost, am fost la un șprit, m-am îmbătat, se mai întâmplă asta bărbaților, soția știa că o să ajung târziu, că o sunasem… Acum, parcă zici că trebuie să mă scuz în fața tuturor, să mor eu!

Așteptam să răspundă, când a venit portarul de la bloc. Teoretic și practic, mă știam cu el, dar el a venit să mă filmeze. Am greșit cu ceva că m-am pus jos, beat, să aștept să-mi răspundă soția? S-a creat o discuție total aiurea, vezi Doamne, ce-am făcut…

Mare lucru, m-am îmbătat, am venit acasă și nu mi-a răspuns nevasta, iar eu m-am pus jos să aștept până deschide ușa. OK, mi-a căzut un dinte. Cine naiba să mă bată?! A înnebunit lumea.

M-au sunat prietenii, Bogdan Stancu, de exemplu: «Cine te-a bătut, frate, ți-a dat dinții jos?!». Cine să mă bată, mă? «N-ai văzut filmarea?!»”. Abia atunci am văzut că sunt pe toate site-urile.

Acum, voi vă faceți treaba, faceți ce vreți, dar eu vă prezint situația așa cum este”, a reacționat „Dodel” pentru Gazeta Sporturilor.

A mai fost prins și drogat la volan

Incidentul tragic vine în urma unui alt eveniment nefericit în viața lui Tănase. La finalul anului 2023, acesta a fost prins conducând sub influența drogurilor într-un control de rutină efectuat de poliție. Oamenii legii au observat un comportament ciudat la acesta, motiv pentru care l-au testat pe sportiv.

Testele au indicat prezența unor substanțe stupefiante în organismul său, iar în urma acestui incident, Tănase a fost privat de permisul de conducere și s-a deschis un dosar penal împotriva sa pentru încălcarea legilor privind conducerea sub influența substanțelor interzise.

„Polițiștilor li s-a părut ciudat atât comportamentul lui, cât și modul în care îi privea. I-au pus fiola, dar etilotestul a arătat că nu consumase alcool. Pasul următor a fost, firește, testarea cu aparatul drugtest. Acesta a ieșit pozitiv la o substanță stupefiantă, așa că polițiștii l-au dus la spital, unde i-a fost recoltat sânge, pentru a stabili ce drog a consumat.

Fostul fotbalist a fost dus, apoi, la audieri și a rămas fără permis de conducere pe perioada cercetărilor, fiindcă i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor interzise”, au declarat surse din poliţie, la momentul respectiv.

Digisport.ro
”Bă, te duci și semnezi! Mai jos de un milion, nu”. Noi detalii despre scandalul dintre Man și Anamaria Prodan
Stirile PROTV
Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Dan Diaconescu pregătește marea lovitură. Așa ceva nu s-a mai văzut în România
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cine salvează UE și România de la dezastru. Expert: „S-au împușcat într-un picior și i-au tras și pe alții după ei”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Spuma de ras face minuni în casă. Ce întrebuințări are
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Doliu în televiziune! A murit actorul copilăriei noastre. Toți l-am iubit
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
LOVITURĂ CRUNTĂ pentru SENIORI. Aceste PENSII nu se majorează
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro