06 feb. 2020 | 09:58

Trafic blocat în București din cauza nămeților. Ce s-a întâmplat cu utilajele de deszăpezire

Știri generale
Trafic blocat în București din cauza nămeților. Ce s-a întâmplat cu utilajele de deszăpezire
Trafic blocat în Capitală dinc cauza zăpezilor!

Bucureștenii resimt din plin prima zăpadă serioasă din sezonul rece. Traficul blocat din cauza nămeților i-a surprins până și pe locuitorii Capitalei, obișnuiți cu „înghesuiala” de pe șosele. Ce se întâmplă cu utilajele de deszăpezire și de ce nu-și fac apariția?

Trafic blocat în Capitală: Nămețile au luat prin surprindere autoritățile

Ca în fiecare an, zăpada face ce face și surprinde autoritățile. Deși erau cunoscute condițiile meteo care parcă au dat buzna peste noi începând de săptămâna aceasta, utilajele de deszăpezire nu și-au făcut simțite prezența. Utilajele nu sunt suficiente nici anul acesta, motiv pentru care traficul este infernal, iar cozile au prins contur mai mult decât niciodată, chiar și dacă vorbim despre București.

Codul roșu i-a speriat deja pe cei mai mulți. Dacă unii au crezut că am trecut prea bine peste iarna aceasta, se pare că surpriza nu a fost la începutul sezonului ca de obicei, ci fix la mijloc. Șoferii și-au luat racleta și peria și au început de la prima oră să-și pregătească mașinile pentru drum. Situația critică, însă, este atât pentru conducătorii auto, cât și pentru cei care folosesc mijloacele de transport în comun.

Trafic blocat în Capitală din cauza nămeților

Trafic blocat în Capitală din cauza nămeților

Situația în România

Autostrada A2 de la km 10+600m (București) – km143(Fetești), Cernavodă(km 160) – Constanța( km 212), respectiv tronsonul 160 – 212 (Cernavodă – intersecție cu Autostrada A4 Ovidiu- Agigea), trafic închis din cauza viscolului.

– drumuri naționale cu trafic blocat:
– în județul Harghita, DN12C Gheorghieni – Lacu Roșu, între kilometrii km 5 – 32 și pe DN 13B, între localitățile Bucin și Praid, din cauza căderilor de copaci pe partea carosabilă, traficul rutier a fost închis, până la remedierea situației;
– judetul Constanța, se închide DN 2A Hârșova – Ovidiu și DN22 Ovidiu –Tulcea, închis viscol.
– în județul Covasna, din cauza unor arbori căzuți pe carosabil, traficul este blocat pe DN 10 Buzău – Covasna. Traficul a fost oprit și pe DN13E Zagoni –Barcani, din cauza viscolului.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Supă cu găluște, rețetă din anul 1940. Așa o făceau străbunii să iasă grasă, gustoasă și găluștele nu se sfărâmau deloc
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Al treilea atentat la viața lui Trump. Ce se întâmplă în SUA
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Ordin direct de la Comisia Europeană. Intră în vigoare și în România. Se aplică la nivel mondial
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
SE DĂ 500 de LEI AMENDĂ! DACĂ STAI LA BLOC și faci asta PE GEAM
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Mesaje de Sf. Cuvioasa Parascheva. Cele mai frumoase urări pentru sărbătoriți și nu numai pe 14 octombrie 2024
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro