21 dec. 2023 | 23:56

Horoscop 22 decembrie 2023. Zodia care are noroc în ultima zi de muncă dinaintea Crăciunului

Diverse
Horoscop 22 decembrie 2023. Zodia care are noroc în ultima zi de muncă dinaintea Crăciunului
Astrologii au dezvăluit ce rezervă horoscopul zilei de 22 decembrie 2023 pentru toate zodiile. Cu ce se vor confrunta.

Astrologii au dezvăluit ce rezervă horoscopul zilei de vineri, 22 decembrie 2023, pentru cele doisprezece semne zodiacale. O parte dintre nativi vor avea mare noroc la locul de muncă, fiindcă vor avea posibilitatea de a alege o oportunitate profitabilă dintre mai multe.

Horoscop 22 decembrie 2023

Berbec. Ultima zi de muncă dinaintea Crăciunului nu aduce vești bune pentru tine. Din păcate, nu te numeri printre nativii care vor reuși să se odihnească cu adevărat în următoarea perioadă. Mediul profesional va reprezenta un motiv de stres pentru tine chiar și de sărbători.

Taur. Preocupările tale în această zi țin de zona dezvoltării personale. Vrei să îți lărgești orizonturile, să te perfecționezi din punct de vedere profesional, însă nu excluzi nici o călătorie.

Gemeni. Astrele se vor face resimțite în mod deosebit în viața ta personală. Vei fi foarte concentrat pe situația financiară, dorindu-ți să-ți mărești veniturile. Relația cu partenerul tău nu va avea de suferit, de această dată, fiindcă îi vei acorda multă atenție.

Rac. Horoscopul zilei de 22 decembrie 2023 anunță încheierea unor contracte profesionale importante. Unele colaborări ce ți se vor oferi vor fi de bun augur pentru tine. Astrologii te îndeamnă să analizezi cu atenție ofertele ce ți se fac, înainte de a lua o decizia definitivă.

Citește și: Horoscop chinezesc până de Crăciun. Zodiile care sunt favorizate în aceste zile

Vești neplăcute pentru acești nativi

Leu. Veștile nu sunt pozitive pentru tine. Sănătatea, munca, rutina de zi cu zi, dar și relațiile cu colegii tăi vor fi afectate de evenimentele ce vor avea loc vineri. Horoscopul zilei de 22 decembrie 2023 arată că vei avea toate motivele pentru a-ți schimba locul de muncă.

Fecioară. Sectorul iubirii, a aventurilor romantice, copiilor, creativității, distracției și petrecerii timpului în mod relaxant va fi activat pe 22 decebrie 2023. Valorifici orice ocazie frumoasă.

Balanță. Soarele intră în zodia Capricorn, pe sectorul vieții de familie, căminului, relațiilor cu părinții, patrimoniului, spun astrologii. Asta înseamnă că vei căuta să petreci mai mult timp alături de familia ta și să găsești un echilibru în viața personală și profesională.

Scorpion. Vrei să-ți îmbunătățești relațiile cu ceilalți, să înveți lucruri noi, motiv pentru care începi niște cursuri și ai mai multe schimburi de informații și idei în această zi.

Citește și: Zodia care are aură divină până pe 20 ianuarie 2024. Nativii care au schimbări mari în sezonul Capricornului

Zodia care va lua o decizie importantă pentru viitor

Săgetător. Vrei să îți mărești veniturile financiare, mai ales pentru că simți din plin cum banii pe care îi ai încep să își piardă treptat valoarea. Sărbătorile de iarnă aduc și provocări cărora simți că nu le poți face față. Urmează o perioadă în care vei face ordine din acest punct de vedere.

Capricorn. Vineri, 22 decembrie 2023, beneficiezi de energie, putere, determinare să începi proiecte personale noi, îți setezi obiective. Ești deschis unei relații romantice, dacă ești singur.

Vărsător. Din păcate, ziua de vineri aduce pentru tine multe frământări interioare. Majoritatea au legătură cu trecutul. Vei avea ocazia potrivită pentru a lua o decizie ce îți va influența viața în mod semnificativ, spun astrologii.

Pești. Perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă o petreci alături de prietenii tăi. Viața socială devine una dintre prioritățile tale în ziua de vineri, 22 decembrie 2023. Ai timp să socializezi mai mult, să dai curs proiectelor noi. Este o zi norocoasă pentru tine, fiindcă poți primi și noi oferte de muncă.

Digisport.ro
Italienii s-au convins de Dennis Man după ”nebunia” din Lecce - Parma și i-au dat o nouă poreclă
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Vestea primită de Elena Băsescu. E de la un bărbat și nu i-a picat deloc bine
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Risc mai mare de cancer pentru adulții cu vârste cuprinse între 40 și 60 de ani. Cum se pot feri
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Unde au evadat Medana și Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță? „Urmărește divorțul nostru, dar o invit să ne care bagajele”
Click.ro
Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii au înlocuit mașinile cu bărcile
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Dem Rădulescu și filmul pe care nu a mai apucat să-l facă. Un scenariu unic
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Românii care primesc 250 de lei. Anunț oficial. Când intră banii pe carduri
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
DONALD TRUMP a ANUNȚAT! MĂSURI RADICALE dacă ajunge PREȘEDINTE
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Lidia Buble, în doliu. Cântăreața a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare: „Așa ne binecuvânta mereu”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro