21 dec. 2023 | 19:55

Magazinul din România care are prețuri mai mici decât Lidl și Kaufland. Cât costă carnea de porc sau de pui

Social
Magazinul din România care are prețuri mai mici decât Lidl și Kaufland. Cât costă carnea de porc sau de pui
Cât costă carnea de porc sau pui la magazinul Casa Unirea, deschis în urmă cu puțin timp în Afumați, județul Ilfov.

Un magazin cu prețuri mai mici decât cele din supermarketurile Lidl sau Kaufland și-a deschis ușile pentru clienți. Alimentele comercializate sunt produse de către români. Află în rândurile de mai jos unde poate fi găsită unitatea comercială, în câte locații se va extinde și cât costă carnea de porc sau de pui.

Magazinul cu alimente produse local, care s-a redeschis în România

O unitate comercială care a mai fost deschisă în anul 2019, însă s-a închis din cauza dificultăților întâlnite pe parcursul procesului de sponsorizare, și-a redeschis ușile pentru clienți. Este vorba despre Casa Unirea, un magazin în care se vând doar produse românești.

Casa Unirea a deschis primul magazin cash & carry, în apropiere de București, în urma unui parteneriat între stat și un distributor local. Planul reprezentanților unității comerciale este să deschidă în viitorul apropiat alte magazin în zece mari orașe din țară.

Te-ar putea interesa și: Eticheta care va apărea pe produsele românești din Lidl, Kaufland și alte magazine. Mare atenție când cumperi

Unde se află Casa Unirea, cu peste 10.000 de produse alimentare

În prezent, la Casa Unirea din apropierea Bucureștiului se poate cumpăra doar engros. Începând din data de 22 ianuarie 2024, românii vor putea să cumpere de aici și produse la bucată, la prețuri mai mici chiar și cu 40 de procente în comparație cu cele din alte magazine din țară.

Casa Unirea s-a redeschis în Afumați, județul Ilfov. Unitatea comercială funcționează pe o suprafaţă de 2.500 de metri pătraţi. Nu mai puțin de 10 mii de produse, de la 50 de producători locali, mici și mijlocii, sunt comercializate magazinul amintit, de la mezeluri la uleiuri.

Cât costă carnea de porc sau de pui la Casa Unirea, din județul Ilfov

Adaosul comercial la Casa Unirea e mai mic, de până la 12 la sută, astfel încât și prețurile la diverse produse expuse la vânzare în magazin sunt mai mici. Un kilogram de pulpă de porc fără os costă 18,5 lei. Spre comparație, același produs, la același gramaj, costă în supermarketurile Lidl sau Kaufland 30 lei.

Carnea de pui este, de asemenea, mai ieftină. Pulpele de pui prezintă un preț de 14,6 lei, în timp ce în alte supermarketuri costă 16,5 lei. Cașcavalul costă 19 lei, cu 10 lei mai puțin decât în alte unități comerciale, sumele neputând fi ignorate. Cartofii se vând cu 50 de bani mai puțin, fiind în valoare de 3 lei.

Te-ar putea interesa și: Vouchere pentru porcul de Crăciun. Cine le poate primi şi care este valoarea lor

Ce spun clienții care au cumpărat alimente de la Casa Unirea

Clienții care au cumpărat produse de la Casa Unirea din Afumați, județul Ilfov, spun că ideea de a comercializa alimente produse local este foarte bună, acestea fiind produse românești, apreciate în primul rând pentru calitatea lor.

„Noi venim cu conceptul şi cu producătorul. Partenerul suportă investiţia, inclusiv cheltuielile cu salariile. Este răspunzător de avizele şi autorizaţiile necesare pentru desfăşurarea activităţii”, a spus directorul Casa de Comerț Unirea, Mariana Cotoi, la Observator.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Veste mare pentru șoferi. Cum primesc mai repede permisul suspendat
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Schimbare în Codul Rutier. Valabilitatea permisului auto va fi doar de 5 ani
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
VIN BANII pentru ajutorul de încălzire! Iată cine primește banii
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro