20 dec. 2023 | 12:09

Derapaje șocante în Parlament între George Simion și Diana Șoșoacă: ‘Scroafo’ / ‘Fătălăul de la AUR’

Politică
Derapaje șocante în Parlament între George Simion și Diana Șoșoacă: ‘Scroafo’ / ‘Fătălăul de la AUR’
Diana Șoșoacă și George SImion Sursă foto: Inquam Photo/Octav Ganea

O ședință tensionată în Parlamentul României a degenerat într-un scandal halucinant între liderul AUR, George Simion, și senatoarea Diana Șoșoacă. În timpul dezbaterilor asupra bugetului pentru 2024, cei doi politicieni au fost implicați într-un moment care a șocat opinia publică. Atenție, urmează amenințări cu puternic impact emotional!

Circ în Parlament între Diana Șoșoacă și George Simion

Senatoarea Șoșoacă și George Simion au schimbat injurii și acuzații, iar atmosfera a escaladat atunci când liderul AUR a amenințat-o pe Șoșoacă cu o agresiune sexuală.

În timpul altercației, Diana Șoșoacă a încercat să-i rupă afișul lui Simion, iar acesta i-a lovit telefonul pe care îl folosea pentru a-l filma îndeaproape.

Scandalul a continuat cu un schimg de injurii total deplasate, iar George Simion a adresat amenințări șocante de natură sexuală.

„Te agresez sexual, scroafo!”, și-a menținut atitudinea agresivă liderul AUR, în timp ce senatoarea Diana Șoșoacă a ripostat întrebându-l dacă își permite să facă astfel de afirmații. În timpul confruntării, ambii politicieni au transmis live pe rețelele sociale întregul incident.

”Diana Șoșoacă: Ce faci, mă, tu?

George Simion: Te agresez sexual.

Diana Șoșoacă: Mă agresezi, tu, sexual, mă? Pe cine agresezi tu, sexual, mă? Nu ți-e rușine, bă violentule? Fătălăii de la AUR. Fă-tă-lă-ul!, fă-tă-lă-ul!”, a fost o parte din schimbul de replici dintre cei doi foști colegi de partid.

Incidentul a generat reacții și condamnări ferme din partea altor membri ai Parlamentului, dar și al cetățenilor, subliniind gravitatea comportamentului liderului AUR și al senatoarei într-un cadru oficial, cât și necesitatea sancționării corespunzătoare.

CITEȘTE ȘI: Diana Șoșoacă și George Simion, circ fără perdea în Parlament. Ce reproșuri și-au adus: ”Nu ți-e rușine? Ieși afară de aici” Video

Acuzațiile Dianei Șoșoacă după întâlnirea lui George Simion cu Papa Francisc

George Simion și colegii săi de partid țineau afișe la tribuna Parlamentului, iar Diana Șoșoacă a început să filmeze întregul moment. În contextul tensionat, senatoarea i-a adresat liderului AUR injurii și acuzații, numindu-l „grobian” și „violent”.

Într-un discurs inflamat, Diana Șoșoacă a declarat: „Ești grobian, ești violent, în sfârșit a văzut lumea ce ești! Rușine să-ți fie, grobianule! Ăsta ești! Un trădător de neam și țară, care te-ai îngenuncheat efectiv în fața globaliștilor.”

Atacurile s-au intensificat, iar Șoșoacă a adus acuzații serioase la adresa lui Simion, referitoare la presupuse relații cu Vaticanul și Papa.

”Ia uite, fătălăul, cum e apărat de bărbați! Te duci și pupi mâna Vaticanului?! Pupi mâna Papei?! Hai, marș de aici! Te faci că dai în mine? Zât! Nu te-ai întâlnit cu mine, la Viena, mă?!

Pleacă de aici, dar a fost bine să plătești articole în ziar, nu? Nu te-ai întâlnit cu mine? Ce faci mă? Dai în mine?!
Nu ți-e rușine? Că erai un nimeni.

Ce-ai făcut la viața ta? Te-ai dus și ai vândut poporul român pentru funcții? I-ai pupat poala Papei, care a vaccinat obligatoriu oamenii?”, a transmis Diana Șoșoacă.

În replică, George Simion a răspuns la fel de vehement, escaladându-se astfel tensiunile în plenul Parlamentului, ajungând până în momentul în care i-a trântit telefonul senatoarei pe jos.

CITEȘTE ȘI: Diana Șoșoacă l-a desființat pe CTP: ”Este o reptilă, nu are sânge”. Ce a deranjat-o pe senatoare

Urmărește momentul disputei dintre Diana Șoșoacă și George Simion:

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro