14 dec. 2023 | 20:07

Cât costă Revelionul 2024 de la Hala Laminor. Trupa Voltaj va întreţine atmosfera, ce conţine meniul

Social
Cât costă Revelionul 2024 de la Hala Laminor. Trupa Voltaj va întreţine atmosfera, ce conţine meniul
Cât costă Revelionul 2024 de la Hala Laminor. Trupa Voltaj va întreţine atmosfera, ce conţine meniul/ foto: facebook

Mai este foarte puțin până la Anul Nou, iar românii încă mai caută variante pentru petrecerea de Revelion. În timp ce unii și-au rezervat cabane la munte sau au ales să plece din țară, alții vor să afle cât costă Revelionul 2024 de la Hala Laminor din Capitală. Primarul sectorul 3, Robert Negoiță, a dezvăluit ce preț are un meniu și ce include el!

Cât costă să faceți Revelionul la Laminor Wonderland

2023 se apropie de final, așa că mulți români încă mai caută alternative pentru distracție. Deși sunt diverse și depind, în mare parte, de buget, sunt și persoane care au decis să nu plece din București la final de an. Pe final de 2023, Robert Negoiță, primarul sectorului 3, anunță surprize mari în Noaptea dintre Ani!

Dacă vreți distracție, puteți alege să mergeți la Laminor Revelion Wonderland 2024, acolo unde se va desfășura o mega petrecere în noaptea de Revelion. Primăria Sectorului 3 a promite că va organiza cel mai tare Revelion de până acum.

Mesajul lui Robert Negoiță, primarul sectorului 3

„Vom mânca bine, vom bea fără măsură, vom asculta și dansa pe muzică bună la cea mai frumoasă petrecere a comunității noastre. Cântă Voltaj. Vom avea invitați pe cei de la Voltaj, dar și o super trupă Yolo Band care vă vor face să stați la mese doar când mâncați.Mâncarea și băutura au fost testate gustativ de organizatorii târgului, pornind pe scară ierarhică de la big boss până la fata de la bilete și concluzia a fost că sunt foarte bune. Meniul este conceput de un chef recunoscut la nivel național. (prezentarea din poze ne aparține) Spațiul de desfășurare al Revelionului aflat în zona scenei de teatru va fi încălzit suplimentar.”, a fost mesajul postat de Robert Negoiță, pe rețelele de socializare.

meniu revelion

Meniul de la Revelionul de la Laminor | Sursa foto: Laminor Winter Wonderland

Evenimentul va începe la ora 20:00 pe data de 31 decembrie 2023, iar pe scenă vor urca câțiva soliști celebri. Muzica va fi asigurată toată noaptea de către trupa Voltaj și Yolo Band.

Pe pagina oficială a Târgului de Crăciun din sectorul 3 se regăsesc toate informațiile necesare pentru cei care nu au unde să petreacă Anul Nou. Târgul Winter Wonderland de la Hala Laminor din Capitală este deschis de pe 30 noiembrie. Recent, organizatorii au anunțat că puteți face Revelionul în cadrul lui.

Vezi și: Câți bani îi costă pe bucureșteni târgul de Crăciun din Piața Constituției. Sumele plătite în alți ani

Copiii sub 7 ani au intrarea gratis

Cât costă Revelionul 2024 de la Hala Laminor? Prețurile nu sunt deloc mari! 200 de lei de persoană, iar biletele se pot cumpăra doar fizic, începând de vineri, 15 decembrie, de la casieria din incinta Laminor Winter Wonderland. Casieria este deschisă de luni până duminică, între 11:00 și 20:00. Doritorii pot plăti și cash, dar și cu cardul.

În prețul de 200 de lei aveți inclusă și mâncarea, meniul fiind conceput de către un chef recunoscut la nivel național, după cum a anunțat Robert Negoiță. În plus, copiii sub 7 ai nu vor plăti bilet, dar vor primi porții de mâncare și loc pe scaun.

La Revelionul de la Laminor vor fi puse mese rotunde de câte 10 persoane. Dacă alegeți să veniți cu mașina personală, veți putea găsi loc la parcarea subterană care costă doar 10 lei pentru toată ziua.

Totodată, în zona de outdoor veți regăsi un patinoar gratuit, cu o suprafață de 608 metri pătrați, unde cine nu are patine poate închiria o pereche cu 20 de lei/90 de minute. Și copiii pot participa la ateliere creative unde modelează baloane, își pot picta chipurile, vor participa la jocuri teatrale sau vor învăța cum să construiască de la A la Z o păpușă.

Vezi și: Cel mai ieftin oraș important din Europa unde poți să sărbătorești Revelionul. Te așteptai la asta?

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Nu mai pune apă sau lapte în piure. Ingredientul secret care îl face cu adevărat delicios, la fel ca la restaurant
Click.ro
Ucis din întâmplare cu o lovitură de tanc. Cum a ajuns să fie lichidat liderul Hamas
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Trucurile Reginei au salvat-o pe Prințesa Kate de multe ori. Secretele Modei Regale
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Cresc pensiile garantat pe 1 ianuarie. Se știe procentul. Ministrul Muncii, anunț făcut la TV
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
DECIZIA FINALĂ privind medicamentul utilizat de TOȚI ROMÂNII
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cuza a renunțat la părul lung și a apelat la o schimbare radicală de look, după doi ani. Cum arată acum prezentatorul TV
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro