07 dec. 2023 | 13:05

Cât costă să faci Revelionul 2024 în Dubai. Prețurile nu sunt pentru oricine

Diverse
Cât costă să faci Revelionul 2024 în Dubai. Prețurile nu sunt pentru oricine
Prețurile nu sunt deloc accesibile

În fiecare an, Revelionul reprezintă un moment special, plin de speranțe și anticipări pentru mulți dintre noi. Pentru cei care doresc să-și înceapă noul an într-un mod luxos și exotic, Dubai este o destinație care promite o experiență de neuitat. Dar cât costă să faci Revelionul 2024 în Dubai? Tot mai mulți români preferă să plece din țară ca să petreacă noaptea dintre ani la căldură, într-un cadru exotic. Totuși, luxul și excesul pentru care este cunoscut acest oraș vin adesea cu preț pe care puțini și-l pot permite.

Cât costă cazările la cele mai faimoase hoteluri din Dubai

Dubai este faimos pentru hotelurile sale de lux, iar cazarea te va costa cel mai mult dacă vrei să petreci noapte dintre ani în Emiratele Arabe Unite.

Hoteluri precum Burj Al Arab, cu celebra sa arhitectură în formă de vele, sau Atlantis The Palm, situat pe insula artificială Palm Jumeirah, oferă camere spectaculoase și facilități premium. 

Citește și: Revelionul de pe Valea Prahovei, mai scump decât cel din Austria. Cât costă noaptea de cazare în Tirol, nu există preţuri aşa mici în România

Pentru o noapte de Revelion, prețurile pot începe de la câteva mii de dolari și pot ajunge la sume impresionante, în funcție de nivelul de lux și facilitățile oferite.

O cină de Revelion în Dubai este mai mult decât o simplă masă – este o experiență culinară de neegalat și un lux pe care puțini și-l permit. 

Restaurantele celebre oferă o ambianță romantică la malul mării și preparate gourmet, iar nota de plată poate ajunge la prețuri extrem de mari.

Cât costă să faci Revelionul 2024 în Dubai

Nimic nu se compară cu priveliștea la miezul nopții a focurilor de artificii de pe Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume. 

Dubaiul a devenit în ultimul timp o destinație preferată de tot mai mulți români. Ajungi cu avionul în 5 ore, însă prețul este pe măsură.

Citește și: Când se poate spăla între Crăciun şi Revelion. Gospodinele din România pot face uşor această greşeală

Dacă vrei să stai 7 zile în Dubai, de pe 28 decembrie până pe 3 ianuarie, un zbor fără escală este puțin peste 1700 de euro pentru două persoane.

Cu tot cu taxa de serviciu, asta înseamnă 4.250 de lei pentru o persoană cu compania Wizz Air. 

Cât despre cazare, prețul pentru 6 nopți încep de la 830 de euro la un hotel de 3 stele sau 1150 de euro la un hotel mai bun. Dar prețurile variază în funcție de zonă și pot ajunge și până la 1600 de era pentru un hotel de patru stele sau chiar aproape de 1800 de euro dacă vrei mic dejun inclus. 

La un hotel de lux, prețul pentru 6 nopți poate să treacă de 4.500 de euro. Dacă adaugi zborul, suma este una destul de mare.

Citește și: Câte pahare de vin e recomandat să bei în noaptea de Revelion. Sfatul medicului Vlad Ciurea: „Trebuie să fie o plăcere”

Și, desigur, noaptea de Revelion nu poate fi petrecută în camera de hotel. Dacă vrei o masă la un restaurant sau o seară în club, pregătește-te să mai scoți încă vreo 1.500 – 3.000 de euro din portofel, în funcție de local și serviciile oferite. 

Să faci Revelionul în Dubai nu e deloc ieftin. Experiența este, cu siguranță, una specială și unică, însă dacă vrei să o faci, va trebui să te pregătești din timp.

Vei putea găsi oferte și poți lua biletele de avion la prețuri mai mici dacă te pregătești cu câteva luni în avans. 

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Și cei mai buni șoferi dau un răspuns greșit la acest test auto. Tu știi care este ordinea mașinilor în intersecție?
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Se schimbă regulile pentru șoferi. Ce trebuie să facă pe drumurile naționale
EVZ.ro
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Spynews
TAXA de care nimeni nu scapă. Statul o mărește garantat în 2025: Sacrificii din partea tuturor
Capital.ro
Lora, o mireasă superbă! Nimeni nu se aștepta la o așa rochie! Primele imagini de la nunta cu Ionuț Ghenu. Cine sunt nașii bogătașii
Avantaje
RĂZBOIUL s-a EXTINS! CAPITALA este SUB ASEDIU
Mediaflux
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Lora și Ionuț Ghenu au fost fabuloși la dansul mirilor. Imagini superbe de la nunta celor doi. Cum au arătat tortul și mărturiile
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro