28 nov. 2023 | 10:04

Cât a plătit Ianis Hagi pe cămașa cu care s-a îmbrăcat la petrecerea Naționalei României. Mulți români nu câștigă atât într-o lună

Diverse
Cât a plătit Ianis Hagi pe cămașa cu care s-a îmbrăcat la petrecerea Naționalei României. Mulți români nu câștigă atât într-o lună
”Nu m-ar surprinde dacă Clement îl va aduce înapoi.”

Calificarea Naționalei României la EURO 22024 a atras atenția lumii, mai ales că vorbim de o revenire la un turneu final după 8 ani de absență. Printre cei care aveau să aducă calificarea se numără și tânărul mijlocaș Ianis Hagi care marca golul de 2-1 cu Israelul. Dar, așa cum se întâmplă de multe ori, unii uită de prestațiile sportive și se leagă de alte lucruri. În acest context, vorbim despre cât a plătit Ianis Hagi pe cămașa cu care s-a îmbrăcat la petrecerea Naționalei României, dar și despre faptul că ar putea reveni la Rangers.

Ianis Hagi nu va mai juca în La Liga

După meciul din Ungaria, cel împotriva Israelului, câștigat cu 2-1, după golul marcat de tânărul Hagi, presa din Albion a început să scrie, din nou, despre el.

Află aici: Când se pun în vânzare biletele la meciurile României de la EURO 2024. Prețurile ajung şi la 1.000 de euro

Conform celebrei publicații sportive ”Fotball Insider”, noul manager de la Rangers este  Philippe Clement, despre care publicația citată mai spune că ar putea lua decizia de a-l readuce pe Ianis în lotul scoțienilor de la Celtic.

Cât a plătit Ianis Hagi pe cămașa cu care s-a îmbrăcat la petrecerea naționalei României. Mulți români nu câștigă atât într-o lună

Ianis Hagi nu va mai juca în La Liga

De altfel, mai spune publicația, fostul atacant al lui Celtic și al Scoției, Frank McAvennie, a afirmat că nu ar fi o surpriză dacă Philippe Clement îl are în planurile sale la Ibrox, după împrumutul său la Deportivo Alaves din La Liga.

”Nu știu care a fost situația cu el când Michael Beale a fost acolo sau de ce nu a mers pentru el, dar cred că este un jucător decent. Are o greutate imensă pe umeri din cauza tatălui său.

Toată lumea vrea să îl vadă fiind tatăl său, dar asta nu se întâmplă. Ceea ce se întâmplă aici este următorul lucru – el este bun în sine, așa că nu m-ar surprinde dacă Clement îl va aduce înapoi.

Nu cred că Rangers va cheltui mulți bani în ianuarie, nu cred că își vor permite.”, spune Frank McAvennie, conform publicației citate.

Citește și: Ce a scris presa din Elveția despre tânărul Hagi. Momentul care i-a uimit pe jurnaliști

După cum a dezvăluit ”Football Insider” pe 24 noiembrie, Rangers nu a închis ușa ca mijlocașul ofensiv să revină pentru a deveni un jucător cheie după începutul său strălucit de sezon de la Alaves.

Mijlocașul luat în vizor pentru cămașa sa, marca Givenchy

După meciul câștigat pe Arena Națională care ducea România pe locul unu în grupa de calificare la EURO 2024, alături de colegii săi, Ianis Hagi avea să petreacă până dimineață, cu muzică, șampanie și distracție pe măsură.

Află aici: Câți bani a dat pe dedicații la petrecerea Naționalei. Momentul în care îl ‘cinstește’ pe Adi de la Vâlcea VIDEO

Ulterior aveau să apară și imagini de la petrecere, iar Ianis Hagi avea să fie surprin purtând o cămașă, despre care cei de la Orange Sport declară că ar costa nu mai puțin de 850 de euro.

Cât a plătit Ianis Hagi pe cămașa cu care s-a îmbrăcat la petrecerea naționalei României. Mulți români nu câștigă atât într-o lună

Ianis Hagi și cămașa sa de 850 de euro, maca Givenchy

Imediat cum au apărut aceste imagini, românii au uitat de prestațiile fotbalistice și au marjat în a-i critica vestimentația, mai ales un accesoriu purtat peste cămașa de 850 de euro care, în opinia criticilor de pe rețelele de socializare, părea a semăna cu un sutien.

Ianis Hagi, în culmea fericirii după ce a marcat golul decisiv care a trimis România la Euro 2024

Jucătorul în vârstă de 25 de ani a propulsat echipa României la Euro 2024, marcând golul decisiv în victoria cu Israel, încununând astfel o revenire în formă, fiind împrumutat la echipa din La Liga, după ce a fost trimis în vară de Michael Beale de la formația scoțiană din Premier League.

Cât a plătit Ianis Hagi pe cămașa cu care s-a îmbrăcat la petrecerea naționalei României. Mulți români nu câștigă atât într-o lună

„Mă bucur pentru Ianis pentru că a trecut printr-un an foarte dificil” – Gh. Hagi

Fostul star al Barcelonei și al lui Real Madrid, Gheorghe Hagi a declarat că acele probleme cu accidentările sunt de domeniul trecutului pentru fiul său.

Citește și: Radu Banciu, păreri acide despre Ianis Hagi şi Simona Halep. ”Cariera este umflată, noi am făcut tot tămbălăul ăsta”

Vorbind după golul lui Hagi Jr. care i-a asigurat un loc în Germania, el a vorbit despre problemele de accidentare ale fiului său la Rangers, declarând pentru Pro Sport: „Mă bucur pentru Ianis pentru că a trecut printr-un an foarte dificil. Să se întoarcă după 12 luni de accidentări … a muncit foarte mult. Este pe drumul cel bun.

Digisport.ro
Cristiano Ronaldo, făcut praf de o legendă după ce a ajuns la 900 de goluri: "N-are nicio treabă cu fotbalul!"
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Sorana Cîrstea, mesaj de dragoste pentru Țiriac Junior de ziua lui. Ce i-a transmis tenismena iubitului ei
Spynews.ro
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
PRO TV
Cel mai frumos cuplu latino, apariție de senzație pe covorul roșu! Penelope Cruz și Javier Bardem, imaginea perfecțiunii
Adevarul
Cine sunt românii aflați pe lista Europol a celor mai periculoși infractori căutați. Unul dintre ei, căutat pentru o crimă din 1991
BZI.ro
Andreea Bălan, într-o rochie transparentă complet! Fanii au rămas uimiți de ținuta îndrăzneață
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Povestea de dragoste neștiută dintre Ilinca Vandici și Alin Cocoș: au fost împreună doi ani, însă ea a fost părăsită: „S-a despărțit de mine. Mi-a spus...”
Parteneri
Se schimba data PASTELUI? Crestinatatea se pregateste pentru un moment istoric
Redactia.ro
Țara în care femeile trăiesc peste 100 de ani. Ce mănâncă mereu și care e secretul longevității
Click.ro
„Canibalul din Volgograd” s-a întors acasă, după ce a luptat în Ucraina. Cazul lui a zguduit societatea rusă acum un deceniu
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Vestea anului despre Autostrada Sibiu-Pitești. Ce se întâmplă cu tunelul
EVZ.ro
Marian Mexicanu și Ana, primele declarații după ce s-a căsătorit și și-a botezat fiica! Cele mai frumoase imagini de la eveniment: ”Nu am cuvinte, sunt un om împlinit”
Spynews
Dunărea a făcut prăpăd în Ungaria. România e în alertă. Când ajunge viitura la noi
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, UMILIT! Șoc TOTAL în RUSIA! Nimeni nu se AȘTEPTA
Mediaflux
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro