21 nov. 2023 | 23:33

Ce făcea fetița Andrei în timp ce mama ei cânta imnul României pe stadion, la meciul România -Elveția, pentru milioane de români

Monden
Ce făcea fetița Andrei în timp ce mama ei cânta imnul României pe stadion, la meciul România -Elveția, pentru milioane de români
Ce făcea fetița Andrei în timp ce mama ei cânta imnul României pe stadion, la meciul România -Elveția, pentru milioane de români

Andra Măruță a avut onoarea de a cânta imnul României pe Arena Națională. Deschiderea a fost una de excepție, care a impresionat pe toată lumea până la lacrimi. Dacă toți suporterii au văzut momentul și interpretarea vedetei, puțini știu ce făcea fiica ei în acel timp. Nimeni nu se aștepta la asta.

Ce făcea Eva Măruță în timp ce Andra cânta imnul național

Andra a făcut spectacol pe Arena Națională și a fost aplaudată de cei 50.000 de suporteri care au venit să își susțină echipa favorită, de suflet. Momentul a fost unul de-a dreptul emoționant, care i-a făcut pe cei prezenți pe teren să cânte alături de marea artistă.

Andra a fost onorată să participe la acest eveniment, chiar în deschiderea unei asemenea competiții. Toată țara a așteptat acest meci și speră ca tricolorii să îl și câștige, pentru a dovedi de ce sunt capabili. Este un meci decisiv, pentru care jucătorii dau tot ce au mai bun.

Printre suporteri s-a numărat și Cătălin Măruță, care a venit însoțit de cei doi copii ai lor. David și Eva Măruță au susținut-o și ei pe mama lor, dar și echipa României, de care sunt absolut îndrăgostiți.

Eva nu a uitat nici în seara aceasta să își țină fanii la curent și a publicat o imagine direct de pe terenul de fotbal. Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță chiar și-a personalizat tricoul cu numele ei, dar în nuanțele echipei căreia i-a ținut pumnii strânși pe tot parcursul meciului, ca un suporter devotat.

Eva Măruță, actriță la doar 8 ani

Eva Măruță le calcă pe urme părinților ei și deja se bucură de un succes formidabil. Este o mică vedetă, iubită de o țară întreagă, pentru îndrăzneala și talentul ei, pe care le-a dovedit cu fiecare ocazie.

La vârsta de doar 8 ani, Eva Măruță și-a făcut debutul și în actorie, jucând unul dintre rolurile principale în filmul „Tati part-time”. După ce a dovedit că stă bine la capitolul muzică și dans, a arătat tuturor cât de bine se descurcă și ca actriță.

Mezina familiei Măruță a demonstrat că se bucură din plin de această experiență, evidențiindu-se prin entuziasmul ei. Încă de la început, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a arătat un interes pronunțat pentru aspectele artistice și s-a remarcat prin naturalețea ei.

Astfel, propunerile în domeniu au venit aparent mai rapid decât ar fi visat ea însăși. Este foarte pasionată de acest domeniu și îi place să încerce câte puțin din toate, deși are o vârstă fragedă.

„Am urmărit-o de ceva timp în social media şi am avut plăcerea să o cunosc şi în realitate. Este o fetiţă deosebită, inteligentă şi foarte bine educată. După ce am făcut nişte probe cu ea, ne-am dat seama toţi că este persoana potrivită să o joace pe Maya”, spunea BRomania.

Câți bani face Eva Măruță

Eva Măruță este talentată, iar pentru acest dar este și răsplătită din plin. Se bucură de faimă și apreciere din partea multor oameni, dar și de venituri impresionante, la care mulți adulți nici măcar nu visează.

Este vedetă pe rețelele de socializare, mai ales pe TikTok, unde vine mereu cu noutăți pentru fanii ei. Cu o audiență de sute de mii de persoane și 5 milioane de aprecieri, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță se numără printre cei mai urmăriți români de pe platforma de divertisment.

Prin intermediul contului său, micuța nu ezită să împărtășească momente semnificative și amuzante din viața ei, fiind extrem de activă și conectată la fanii săi.Prin intermediul unei singure postări pe platformă, Eva câștigă între 235 și 392 de dolari.

Cu toate că micuța reușește să își construiască propriul venit din activitatea de influencer, părinții ei sunt cei responsabili pentru gestionarea conturilor sale de pe rețelele sociale și administrarea banilor obținuți.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Mare cumpănă pentru Florin Piersic. Te ia cu fiori
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
ORDIN pentru românii care au făcut armata. Este obligatoriu să se prezinte!
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE privind ADERAREA la Schengen. AUSTRIA a făcut ANUNȚUL
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro