04 nov. 2023 | 13:24

Oana Zăvoranu s-a împăcat cu Alex Ashraf, chiar dacă bărbatul se mutase la noua iubită: „Dragostea învinge, am renunțat la divorț”

Monden
Oana Zăvoranu s-a împăcat cu Alex Ashraf, chiar dacă bărbatul se mutase la noua iubită:
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au împăcat. Afaceristul din Betleem a confirmat informația. Și-a recunoscut greșelile.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au împăcat de mai bine de o lună. Informația a fost confirmată de către afaceristul din Betleem, care a mărturisit public că regretă greșelile pe care le-a făcut. Își dorește o viață alături de frumoasa lui soție. „Dragostea învinge, am renunțat la divorț”.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf n-au mai dat divorț

În septembrie 2023, Oana Zăvoranu anunța în spațiul public că s-a despărțit de Alex Ashraf, afaceristul din Betleem alături de care a format o familie timp de 7 ani. S-a vorbit și despre oficializarea separării, cei doi depunând actele de divorț în instanță, așa cum și-a dorit bărbatul.

Doar că, în mijlocul vâltorii stârnite în contextul divorțului Oanei Zăvoranu și a lui Alex Ashraf, nimeni nu a mai luat în calcul o împăcare la fel de rapidă a cuplului. Nu au apucat să dea divorț oficial, după cum a sugerat omul de afaceri, în cea mai recentă intervenție pentru presa românească.

Alex Ashraf a confirmat împăcarea cu soția lui

Oana Zăvoranu l-a acuzat de partenerul său de viață de multe fapte nu neapărat frumoase. Bărbatul ar fi trăit o idilă cu o femeie care ar activa ca prostituată în Elveția. Pentru ea, a investit sume importante de bani, achiziționându-i cadouri foarte scumpe. Nimeni nu s-a gândit că cei doi s-ar împăca rapid.

Alex Ashraf a fost cel care a confirmat zvonurile potrivit cărora el și Oana Zăvoranu s-au împăcat și au decis să își mai ofere o șansă. Au renunțat la ideea de divorț, potrivit declarațiilor făcute de afacerist. Au discutat tot ce era de discutat și au hotărât să o ia de la capăt.

„Am ajuns la un numitor comun și ne-am împăcat”

Ce a fost oarecum surprinzător a fost că Alex Ashraf a precizat că este împreună cu Oana Zăvoranu de mai bine de o lună. În perioada respectivă, bruneta îi făcea declarații de dragoste pe platformele sociale. Întrebată dacă l-a iertat, Oana Zăvoranu a negat, recunoscând însă că uneori i se mai face dor de el.

„Da, m-am împăcat cu diva, normal. Dar sunt împăcat cu Oana de mai mult de o lună. Dragostea întotdeauna învinge, ce pot să spun? Am avut o discuție. Am vorbit în toată perioada asta amândoi. Am ajuns la un numitor comun și ne-am împăcat.

Simplu, am renunțat la divorț. Doi oameni care sunt îndrăgostiți și se iubesc cu adevărat se împacă și trec peste orice popas”, a declarat Alex Ashraf la Xtra Night Show.

Alex Ashraf și-a recunoscut public greșelile

Alex Ashraf a fost întrebat și despre acuzațiile pe care i le-a făcut Oana Zăvoranu cu privire la banii săi. Bruneta a susținut că partenerul ei i-a cumpărat iubitei sale din Elveția, la care s-a și mutat imediat după despărțire, cadouri scumpe. Bărbatul nu a negat informațiile.

Omul de afaceri din Betleem nu a confirmat că a cheltuit averea Oanei Zăvoranu pentru a-i cumpăra amantei cadouri scumpe. În schimb, a precizat că a apelat la resursele financiare ale familiei în acest sens, faptă pentru care și-ar fi cerut iertare, precizând că regretă decizia.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Supă cu găluște, rețetă din anul 1940. Așa o făceau străbunii să iasă grasă, gustoasă și găluștele nu se sfărâmau deloc
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Fructul cel mai controversat din lume. Puțini curajoși îl pot mânca
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Mașinile pentru care nu mai trebuie ITP. Șoferii scapă de obligație de la 1 ianuarie
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
A TREIA tentativă DE ASASINAT asupra lui TRUMP. A vrut să-l omoare la miting, cu O PUȘCĂ
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
O femeie s-a speriat când a aflat ce vrea să îi facă soțul în dormitor, fără reținere. Soția a dezvăluit totul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro