Să pui varză la murat poate să reprezinte o sarcină lungă. Nu doar că durează mult să pregătești legumele, ci și procesul de murare propriu-zis presupune mult timp. De obicei, varza este murată după mai multe săptămâni. Există o rețetă prin care poți să te bucuri de varz
În luna octombrie, gospodinele pregătesc ultimele preparate pentru sezonul de iarnă. Varza murată este unul dintre produsele care nu lipsesc niciodată din cămară. Foile sale sunt foarte versatile, putând fi consumate sub formă de salată, integrate în alte mâncăruri sau folosite la gătirea sărmăluțelor.
De obicei, să pui varza la murat este un proces mai lung. Nu o poți consuma imediat, ci abia după mai multe săptămâni, timp în care stă în saramură, la temperaturi scăzute, în beci, cămară sau pivniță. Playtech Știri îți prezintă în materialul de astăzi o rețetă prin care poți să ai varză murată în doar 3 ore.
Ingredientele și modul de preparare al acestei rețete au fost dezvăluite de bucataras.ro. Nu ai nevoie decât de legumele obișnuite. În principiu, în 3 ore reușești să pregătești varza pentru murat și o poți și consuma separat sau integrată în alte mâncăruri.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Varza murată poate fi consumată după aproximativ o săptămână, însă poți să o ții în frigider și mai mult timp, dacă îți dorești. Este foarte gustoasă și poate fi integrată în multe preparate. Poftă bună!