15 sept. 2023 | 13:52

Declaraţiile făcute de Miruna Pascu în faţa anchetatorilor. Ce s-a aflat despre Vlad, ucigaşul de la 2 Mai: ”Primea bani”

Social
Declaraţiile făcute de Miruna Pascu în faţa anchetatorilor. Ce s-a aflat despre Vlad, ucigaşul de la 2 Mai: ”Primea bani

Mama lui Vlad Pascu, tânărul care a ucis mai multe persoane la 2 Mai, a ajuns în fața anchetatorilor. Miruna Pascu, pe numele ei, a fost reținută după mai multe ore de audieri. Ce declarații a făcut și ce s-a aflat despre fiul său: „Primea bani”.

Miruna Pascu și-a recunoscut fapta

Miruna Pascu a fost reținută joi, 14 septembrie, după mai multe ore de audieri la DIICOT. Femeia, mamă a tânărului Vlad Pascu, care a ucis într-un accident cu mașina mai multe persoane, la 2 Mai, este suspectă pentru infracțiuni contra înfăptuirii justiției.

Mama lui Vlad Pascu ar fi încercat să șantajeze martori din dosarul privind drogurile în care este implicat fiul său. Odată cu deschiderea dosarului, câteva numere de telefon au fost puse sub interceptare. Este vorba despre cele aparținând unor tineri din anturajul lui Vlad Pascu.

Așa se face că procurorii au descoperit că o parte dintre acești tineri, alături de care Vlad Pascu a mers la mare, au fost apelați de mama tânărului. Miruna Pascu i-ar fi convins pe băieți să nu spună oamenilor legii absolut nimic negativ despre fiul ei, care riscă să ajungă după gratii.

Se pare că femeia și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor, potrivit Antena 3. Miruna Pascu ar fi urmărit, potrivit unor voci, să scape de arest preventiv sau de un eventual control judiciar, optând pentru un acord de recunoaștere cu procurorii. În acest fel, ar scăpa și de închisoarea cu executare.

De la cine ar fi primit bani fiul ei

Miruna Pascu a încercat să explice anchetatorilor faptele băiatului ei făcând aluzie la situația dezorganizată din familie. Aceasta a prezentat o mică istorie a familiei, precizând că ea și tatăl băiatului s-au despărțit când acesta din urmă era mai mic, de unde și atitudinea lui.

Vlad Pascu a ales să locuiască cu tatăl său, probabil în acest fel bucurându-se de mai multă libertate.

”Tânărul era de capul lui și făcea numai ce voia. Era cu prietenii lui, cu gașca lui, cu care se droga. Trebuie să mai spunem o chestiune importantă: este evident că Vlad Pascu primea și bani, poate de la tată, poate din traficul de droguri, asta rămâne să ne spună procurorii.

Cert este că, după acel moment al accidentului, tatăl lui Vlad Pascu a venit în România, au fost acele momente imediat după începerea anchetei, iar mama, așa cum spuneam, a recunoscut faptul că a încercat să îl scape pe fiul său cu care, de altfel, se întâlnea foarte rar”, a punctat jurnalistul Dragoș Boța, de la Antena 3 CNN.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu mama lui Vlad Pascu. Tatăl tânărului a fost audiat și plasat sub control judiciar pentru nerespectarea regimului armelor, după ce la domiciliul acestuia au fost găsite mai multe gloanțe.

Digisport.ro
Un milionar român la Paris: ”Bă, ce sărac e ăsta, vai mama lui”. Ce obișnuiește să facă în Capitală: ”E mult mai ieftin”
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Viața la bloc. Gestul firesc care îți poate aduce amenzi de 500 de lei
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Show-ul grotesc al proxenetului român care a fost condamnat în Marea Britanie. Bărbatul s-a filmat în timp ce arunca cu banii
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii au înlocuit mașinile cu bărcile
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Obligația pentru toți șoferii. Ce trebuie să facă înainte de a urca la volan
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Mașinile pe benzină care dispar din UE. Cutremur pe piaţa auto: Se va întâmpla din 2025
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
Modificări la PLATA pensiei. ANUNȚUL Casei de Pensii
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro