12 sept. 2023 | 21:36

Replica lui Patrick Mouratoglou, după mesajul Simonei Halep legat de suspendare: ”Este o rușine”

News
Replica lui Patrick Mouratoglou, după mesajul Simonei Halep legat de suspendare: ”Este o rușine”
Patrick Mouratoglou, despre suspendarea Simonei Halep.

Simona Halep a fost suspendată patru ani din tenis de către Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA), după ce a fost depistată pozitiv la US Open 2022. Francezul Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, a rupt tăcerea după verdictul dat de ITIA.

Patrick Mouratoglou a rupt tăcerea în cazul Simonei Halep

La aproape un an de la vestea care a cutremurat lumea tenisului, că Simona Halep a fost depistată pozitiv, fostul lider mondial a primit un verdict crunt: patru ani de suspendare, pedeapsa maximă. În aceste condiții, Simona Halep poate reveni pe teren pe 6 octombrie 2026, în cazul în care nu va primi un verdict favorabil la recurs.

După ce Simona Halep a postat un comunicat oficial în care și-a exprimat dezamăgirea pentru verdictul dat de ITIA, antenorul sportivei, francezul Patrick Mouratoglou, a rupt tăcerea și a spus că ceea ce se întâmplă este o mare rușine și că speră ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv să facă dreptate în cazul campioanei de la Rolandd Garros și Wimbledon.

Replica lui Patrick Mouratoglou, după mesajul Simonei Halep legat de suspendare: ”Este o rușine”

Simona Halep și antrenorul Patrick Mouratoglou.

„Este o mare rușine! Am stat acolo în timpul întregii audieri și această decizie nu are niciun sens pentru mine! Sunt șocat și sper că TAS, care este un tribunal independent, spre deosebire de cel care tocmai a pronunțat această hotărâre, va vedea adevărul”, a scris Patrick Mouratoglou pe rețelele de socializare.

Prima reacție a Simonei Halep după aflarea verdictului

Simona Halep a avut o reacție surprinzătoare după aflarea verdictului, Ea a spus că înaintea sezonului pe hard din 2022, la recomandarea echipei sale și a fizioterapeutului, și-a ajustat suplimentele nutritive. â

De asemenea, ea mai afirmat că în aproape două decenii de tenis și sute de turnee jucate, două titluri de Grand Slam, a oferit 200 de teste de sânge și de urină pentru a depista eventualele substanțe interzise.

Citește și: Prima reacție a Simonei Halep, după ce a primit patru ani de suspendare din activitate: ”Lupta mea continuă” VIDEO

”Un tribunal din cadrul Programului Antidoping pentru Tenis a anunțat o decizie provizorie în cazul meu. Ultimul an a fost cel mai greu meci din viața mea și, din păcate, lupta mea continuă.

Mi-am dedicat viața frumosului joc de tenis. Iau foarte în serios regulile care guvernează sportul nostru și mă mândresc cu faptul că nu am folosit niciodată, cu bună știință sau intenționat, vreo substanță interzisă. Am refuzat să accept decizia lor de suspendare pentru patru ani”, a transmis Simona Halep prin intermediul unui comunicat oficial.

Acuzațiile aduse de ITIA Simonei Halep

Sportiva a mai mărturisit că este recunoscătoare că a primit verdictul după numeroase întârzieri ”nefondate și sentimentul de a trăi în purgatoriu timp de peste un an”, dar că este șocată, dar și dezamăgită de decizia tribunalului.

Citește și: Cristian Tudor Popescu, mesaj halucinant după suspendarea Simonei Halep: ”Drogata drogaților”

ITIA a informat că Simona Halep a fost acuzată de două încălcări separate ale TADP. Prima se referea la un rezultat analitic negativ (AAF) pentru substanța interzisă roxadustat la US Open în 2022, efectuat prin teste regulate de urină în timpul competiției. Cea de-a doua acuzație se referea la nereguli în pașaportul biologic al sportivului (ABP) al lui Halep.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Alin Oprea neagă acuzațiile fostei soții: Este o invenție
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Klaus Iohannis este vinovat! Înseamnă ultima TRAGEDIE
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
CHIRICHEȘ, ÎN IPOSTAZE INDECENT de GUSTOASE. Foame mare pe tușă
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro