04 sept. 2023 | 12:42

Gigi Becali vrea să renunțe la jucătorul pe care l-a luat cu 850.000 de euro de la Gheorghe Hagi. Cine este Dan Spătaru, noua achiziție de la FCSB – VIDEO

News
Gigi Becali vrea să renunțe la jucătorul pe care l-a luat cu 850.000 de euro de la Gheorghe Hagi. Cine este Dan Spătaru, noua achiziție de la FCSB - VIDEO

Gigi Becali a jucat agresiv și în ultima zi de transferuri. A adus doi jucători și a vrut să renunțe la Eduard Radaslavescu, dar jucătorul cumpărat de la Farul a refuzat să plece împrumut la FC Botoșani. Asta deși patronul FCSB bătuse palma cu Valeriu Iftime.

Gigi Becali a vrut să-l împrumute pe Eduard Radaslavescu, dar jucătorul nu a vrut să plece la FC Botoșani

Gigi Becali a vrut să-i dea o șansă lui Eduard Radaslavescu să-și relanseze cariera și s-a înțeles cu Valeriu Iftime să-l împrumute la FC Botoșani pentru o perioadă de un an. S-a gândit că sum comanda lui Dan Alexa, mijlocașul de 19 ani va juca mai mult.

„Da, Radaslavescu merge la FC Botoșani. E vorba de împrumut pe un an. M-am înțeles cu Iftime (n.r. – patronul moldovenilor). În afară de Radaslavescu nu mai pleacă nimeni”, a declarat dimineață Gigi Becali.

După câteva ore, situația s-a schimbat radical pentru că jucătorul, pe care FCSB l-a adus de la Farul în anul 2022 în schimbul sumei de 850.000 de euro, nu a vrut să plece.

„Radaslavescu nu vrea să plece. I-am zis: «Du-te, bă, la Botoșani să joci». «Vreau să rămân aici». «Bine, tată, atunci nu te oblig». Mi-a zis să nu mă supăr, dar eu nu mă supăr. Respectăm contractul, nu obligăm oamenii. Ai semnat contractul? Respectă-l! Toată lumea să respecte contractele, cum le respect eu”, a declarat Becali, la conferința de presă de azi.

Eduard Radaslavescu a marcat doar două goluri la FCSB în condițiile în care a jucat în 26 de partide.

Gigi Becali a anunțat că i-a adus la FCSB pe Cristi Ganea și Dan Spătaru

Omul de afaceri a precizat că a mai făcut două transferuri la FCSB. Cristi Ganea și Dan Spătaru au semnat deja contractele.

„L-am luat pe Dan Spătaru și pe Ganea. Ce nevoie să am eu, atunci când să o să fim în cupele europene să aducem mai mulți, altfel nu. Aduceți-ne echipe cu care să jucăm. Aduceți-ne, dacă vreți să mai vedeți ceva spectacol, aduceți-ne echipe și cu arbitrii să fie ei 13.

Să joace în 13 ei. Și cu ăia de la VAR să fie vreo 14. Poate că cine știe cu Ștefănescu, nu zic acum, să vedem în iarnă. Dacă el, Ștefănescu, demonstrează că merită un milion jumate, o să dăm un milion jumate. Dacă joacă bine și e în regulă, dau un milion și jumătate pe el”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă la Palat.

Cristi Ganea a venit „liber de contract”, după ce a plecat de la formația Panathinaikos, unde nu a jucat niciun meci de mai bine de zece luni. Dan Spătaru este un mijlocaș de 18 ani și a fost împrumutat de la Kids Tâmpa Brașov. Fotbalistul a avut oferte de la Dinamo și Universitatea Craiova, dar a fost convins să semneze cu FCSB. Dan Alexa a spus despre el că este cel mai bun mijlocaș din liga a doua din România.

Digisport.ro
Un milionar român la Paris: ”Bă, ce sărac e ăsta, vai mama lui”. Ce obișnuiește să facă în Capitală: ”E mult mai ieftin”
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Ți-ai pierdut telefonul? Acum îl poți depista și offline. Ce pași trebuie să urmezi
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Show-ul grotesc al proxenetului român care a fost condamnat în Marea Britanie. Bărbatul s-a filmat în timp ce arunca cu banii
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii au înlocuit mașinile cu bărcile
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Scăpați rapid de scamele de pe hainele negre. Metode testate
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Moment critic pentru Ungaria. Viktor Orban anunță zile grele: NU cerșim!
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
ANUNȚ privind ADEVERINȚELE! TOȚI SENIORII sunt VIZAȚI
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro