02 sept. 2023 | 21:45

Ianis Hagi a debutat la Deportivo Alaves și echipa lui a obținut al doilea succes din acest sezon. Cum au reacționat fanii – FOTO

News
Ianis Hagi a debutat la Deportivo Alaves și echipa lui a obținut al doilea succes din acest sezon. Cum au reacționat fanii - FOTO

Ianis Hagi a jucat primul meci la Deportivo Alaves la doar trei zile după ce a fost prezentat cu mult fast. Internaționalul român a început pe bancă duelul cu Valencia și a intrat pe teren în minutul 87. Echipa lui s-a impus cu 1-0 pe teren propriu.

Ianis Hagi a debutat la Deportivo Alaves

Ianis Hagi a jucat primele minute la Deportivo Alaves, la doar câteva zile după ce a fost împrumutat de Glasgow Rangers! Internaționalul român a intrat pe teren în minutul 87 al întâlnirii cu Valencia, de pe teren propriu, în locul lui Guridi. Fanii l-au aplaudat când l-au văzut la marginea terenului și l-au încurajat, așa cum s-a întâmplat și zilele acestea pe rețele sociale.

Alaves a câștigat meciul cu 1-0 și are șase puncte din patru etape aflându-se pe locul nouă.


Ianis Hagi a făcut deplasarea cu echipa la meciul cu Getafe de etapa trecută, dar nu a debutat pentru că oficialii clubului Deportivo Alaves nu au primit în timp util actele de împrumut de la Glasgow Rangers. Lucrurile s-au rezolvat între timp, iar jucătorul român a fost înscris pe foaia oficială a partidei cu Valencia, din etapa cu numărul patru din La Liga. Acum două zile a fost prezentat la noua echipă și le-a transmis fanilor că este foarte încântat să joace într-un campionat în care tatăl său a evoluat pentru Real Madrid și FC Barcelona.

„Vreau să le mulţumesc celor din club şi agenţilor mei care au făcut posibil transferul. Sunt foarte fericit că sunt aici. Visul meu a fost mereu să joc în La Liga, iar Alaves mi-a oferit această posibilitate.

Am vorbit cu foşti jucători de la Alaves, am vorbit cu Adrian Ilie care este un prieten bun cu tatăl meu şi cu familia mea. A fost o decizie bună pentru noi. La Alaves au jucat mulţi jucători talentat. Cred că orice poziţie în faţă e ok pentru mine.

Dar voi juca unde mi se va cere şi voi da totul. Este o responsabilitate pentru mine şi o presiune că tatăl meu a jucat în La Liga. Fizic mă simt foarte bine. Port numărul 10 şi eu trebuie să creez, să dau pase şi să trag. Astea sunt aşteptările mele”, a mai spus internaționalul român, în cadrul aceluiași eveniment”, a declarat Ianis Hagi în cadrul unei conferințe de presă.

Gică Popescu, încântat că Ianis Hagi va juca în Spania

Ianis Hagi a ajuns la formația spaniolă sub formă de împrumut de la Glasgow Rangers. Este vorba de un soi de „exil”, după ce internaționalul român s-a contrat cu antrenorul formației scoțiene și i-a reproșat că nu are încredere în el și că nu-i acordă mai multe șanse.

„E un campionat care întotdeauna ni s-a potrivit nouă românilor. E un campionat bazat pe forță, agresivitate. Toate echipele din Spania vor să joace. Cred că i se potrivește lui Ianis.

Nu putem face supoziții, eu mă rog să revină cât mai repede într-o formă bună, să joace, să marcheze, să revină cu un tonus bun la echipa națională. Să sperăm că va reveni repede acolo unde ne dorim cu toții”, a spus Gică Popescu.

Ianis Hagi a jucat doar 35 de minute în acest sezon la Glasgow Rangers, iar selecționerul Edi Iordănescu a decis să-i întindă o mână de ajutor și să-l convoace la lotul național pentru partidele cu Israel și Kosovo din preliminariile Campionatului European din anul 2024.

Sursa Foto: Facebook Deportivo Alaves

Digisport.ro
Victoria și David Beckham, "ruptura" anului 2024
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Sorana Cîrstea, mesaj de dragoste pentru Țiriac Junior de ziua lui. Ce i-a transmis tenismena iubitului ei
Spynews.ro
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
PRO TV
Cel mai frumos cuplu latino, apariție de senzație pe covorul roșu! Penelope Cruz și Javier Bardem, imaginea perfecțiunii
Adevarul
Cine sunt românii aflați pe lista Europol a celor mai periculoși infractori căutați. Unul dintre ei, căutat pentru o crimă din 1991
BZI.ro
Andreea Bălan, într-o rochie transparentă complet! Fanii au rămas uimiți de ținuta îndrăzneață
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Povestea de dragoste neștiută dintre Ilinca Vandici și Alin Cocoș: au fost împreună doi ani, însă ea a fost părăsită: „S-a despărțit de mine. Mi-a spus...”
Parteneri
Se schimba data PASTELUI? Crestinatatea se pregateste pentru un moment istoric
Redactia.ro
Țara în care femeile trăiesc peste 100 de ani. Ce mănâncă mereu și care e secretul longevității
Click.ro
„Canibalul din Volgograd” s-a întors acasă, după ce a luptat în Ucraina. Cazul lui a zguduit societatea rusă acum un deceniu
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Vestea anului despre Autostrada Sibiu-Pitești. Ce se întâmplă cu tunelul
EVZ.ro
Marian Mexicanu și Ana, primele declarații după ce s-a căsătorit și și-a botezat fiica! Cele mai frumoase imagini de la eveniment: ”Nu am cuvinte, sunt un om împlinit”
Spynews
Dunărea a făcut prăpăd în Ungaria. România e în alertă. Când ajunge viitura la noi
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, UMILIT! Șoc TOTAL în RUSIA! Nimeni nu se AȘTEPTA
Mediaflux
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro